Jump to content

Diy εξωτερικο φιλτρο 5000λιτρα την ωρα

giwrgosplat

Recommended Posts

Κατασκεύασα ενα αυτοσχέδιο  φίλτρο  απο βαρέλι τροφίμωwoν 30 λίτρα.. Στη συνεχεια προστέθηκαν βάνες  απο ποτιστικα συστήματα  όπως  και γωνιες στην έξοδο  του νερου απο το βαρέλι..οι βανες ειμαι 3 μια στην είσοδο  του νερου στο βαρελι μια στην εξοδο και μια στην αντλια την εξωτερική  για να μην αδειαζει οτι νερο εχει μεσα..σαν βιολογια προστεθηκε 10 λιτρα ελαφροπετρα 10 λιτρα πετρες λαβα 2 λιτρα μακαρόνι  και μερικα σφουγγαρια και πολυ  filter wool 

IMG_20180116_160238.jpg

IMG_20180116_160242.jpg

• Like 1

Αυτα ειναι !!!!!μπραβο γιωργο.εσωτερικα πως το διαμορφωσες;;;

πριν 37 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε:

Αυτα ειναι !!!!!μπραβο γιωργο.εσωτερικα πως το διαμορφωσες;;;

Στο τελος για να νην εχει επαφη η εξοδος με τα υλικα εβαλα τον πάτο  απο τελαρο κομμενο στο σχημα του βαρελιου γιατι ειναι εύκαμπτο  και μπορεις να το περασεις απο το καπακι.. Και τα υπόλοιπα  μεσα σε καλτσες γυναικείες σαν δυχτι :P και τα βαμβακια απο πανω χυμα

• Like 1

Πολυ ωραιο!Ποια αντλια χρησιμοποιησες?

πριν 5 ώρες, το μέλος giwrgosplat έγραψε:

Στο τελος για να νην εχει επαφη η εξοδος με τα υλικα εβαλα τον πάτο  απο τελαρο κομμενο στο σχημα του βαρελιου γιατι ειναι εύκαμπτο  και μπορεις να το περασεις απο το καπακι.. Και τα υπόλοιπα  μεσα σε καλτσες γυναικείες σαν δυχτι :P και τα βαμβακια απο πανω χυμα

Προστυχο.:thumbsu:

• Like 1

Καλησπερα φιλε μου.

Εχω καποιες ερωτησουλες.

Με την στεγανωτητα του καπακιου τη εχεις βαλει?

Με την υποπιεση που θα δημιουργηθεί στο βαρελι εχεις κανει κατι?

Ποσο καιρο δουλευει?

Με τις συγκεκριμενες βανες θα εχεις προβλημα ειναι μικρες.

Η αντλια ειναι η eheim η 5000?

Έγινε επεξεργασία - giorgosmarios

πριν 1 ώρα, το μέλος giorgosmarios έγραψε:

Καλησπερα φιλε μου.

Εχω καποιες ερωτησουλες.

Με την στεγανωτητα του καπακιου τη εχεις βαλει?

Με την υποπιεση που θα δημιουργηθεί στο βαρελι εχεις κανει κατι?

Ποσο καιρο δουλευει?

Με τις συγκεκριμενες βανες θα εχεις προβλημα ειναι μικρες.

Η αντλια ειναι η eheim η 5000?

Καλησπερα στο καπακι εβαλα φλατζα απο fluval φιλτρο και πολυ βαζελιτο δοκιμασα χωρις ρευμα μια ωρα και δεν ειχε διαρροη  απο την πιεση.. Με τις βανες γιατι θα εχω θεμα πιστευεις? 

Δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο, αλλα δεν μου εχεις απαντηση στις προηγουμενες ερωτησεις μου.

Ειναι μικρη η εσωτερικη τους διατομη και εχουν και στη μεση ενα σαν φρακτικο αν το δεις που μπορει αν παει κατι να την κλειση τη διατομη τελειος.

πριν 3 ώρες, το μέλος giorgosmarios έγραψε:

Δεν θελω να σου κανω τον εξυπνο, αλλα δεν μου εχεις απαντηση στις προηγουμενες ερωτησεις μου.

Ειναι μικρη η εσωτερικη τους διατομη και εχουν και στη μεση ενα σαν φρακτικο αν το δεις που μπορει αν παει κατι να την κλειση τη διατομη τελειος.

Δεν καταλαβαινω το υφος σου σε διαγωνισμο καλυτερου χειροποιητου εξωτερικου φιλτρου πηρα μερος και εσυ εισαι κριτής? Αμα δεν θελεις να κανεις τον εξυπνο να μην τον κανεις δεν απεφυγα καμια ερωτηση στο μονο και που δεν σου απαντησα ειναι στην υποπιεση που τωρα το ειδα μπαινει μεσα ο κουβας μονο αμα την βαλω τερμα την αντλια το θεμα σου το ειχα δει και πηρα ιδεες αμα θελεις να μου πεις κατι να προσεξω σαν παθών  πες το μου καλοδεχουμενο αλλα μονο αμα θελεις να με βοηθήσεις..τον εξυπνο δεν θελω ουτε εγω να μου κανεις ευχαριστω

Έγινε επεξεργασία - giwrgosplat

Οχι παληκαρα μου και συγνωμη κιολας που ασχοληθηκα μαζι σου, ισως μαθεις απο καποιον κατι οχι παντως απο εμενα.

Καλη συνεχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...