vatsoula 19 Ιανουαρίου 2018 #1 Share 19 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα τροπικο ενυδρειο 350 λιτρων στηλη. Εχω μεσα 15 γκαπυ, 3 γατοψαρακαι ενα πλακοστομο. Το ενυδρειο δουλευει εδω και 1 χρονο χωρις προβλημα εκτος απο τωρα. Μετα την τελευταια αλλαγη νερου που εκανα παρατηρησα οτι τα ψαρια ή μάλλον η λειοψηφια των ψαριων κολυμπαει στην επιφανεια. και μαλιστα εχουν μαζευτει σε μια γωνιτσα και κολυμπανε εκει. Δεν εχουν χασει την ορεξη τους ουτε εχουν κοκκινησει τα βραγχια τους. τα νεογεννητα που εχω μεσα δε επειδη το μεγαλυτερο μερος του ενυδρειου ειναι ελευθερο κολυμπανε παντου χωρις να κανουν οτι τα μεγάλα. (κολυμπι στην επιφανεια). Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται μηπως υπαρχει καποια βοηθεια. Το ενυδρειο ειναι επισης φυτεμενο και τα φυτα παραμενουν πρασινα και υγιη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 19 Ιανουαρίου 2018 #2 Share 19 Ιανουαρίου 2018 Εχεις CO2;Επαρκες οξυγονο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vatsoula 19 Ιανουαρίου 2018 Author #3 Share 19 Ιανουαρίου 2018 πως να το μετρησω το Ο2? δεν ειχα προβημα μεχρι τωρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 19 Ιανουαρίου 2018 #4 Share 19 Ιανουαρίου 2018 πριν 19 λεπτά, το μέλος vatsoula έγραψε: πως να το μετρησω το Ο2? δεν ειχα προβημα μεχρι τωρα Εχεις μετρήσεις ph και kh? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 19 Ιανουαρίου 2018 #5 Share 19 Ιανουαρίου 2018 πως να το μετρησω το Ο2? δεν ειχα προβημα μεχρι τωρα Μην το μετράς, οξυγόνωση στο νερό γινεται:; Λογικά από τα φυτά θα έπρεπε να ήσουν οκ αλλά δεν μας συμπληρώσεις την φόρμα να έχουμε πιο ολοκληρωμένη εικόνα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Ιανουαρίου 2018 #6 Share 21 Ιανουαρίου 2018 Στην επιφανεια υπαρχει αναταραξη απο το φιλτρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος