monaski 15 Ιανουαρίου 2018 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα Έχω ένα πρόβλημα με το χελωνάκι μου (6 μηνών περίπου ) τον τελευταίο καιρό. Κάθε φορά που το ταΐζω δεν σταματάει να τρώει κ όποτε με βλέπει έρχεται στην άκρη του ενυδρείου κ μου ζητάει φαγητό και ανησυχώ μήπως δεν το ταΐζω σωστά . Είναι φυσιολογικό ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 15 Ιανουαρίου 2018 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2018 Καλησπερα φιλε μου.Μην ανησυχεις γιατι τα χελωνακια γενικα ειναι αχορταγα.Τι την ταιζεις και καθε ποτε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
monaski 16 Ιανουαρίου 2018 Author #3 Share 16 Ιανουαρίου 2018 πριν 18 ώρες, το μέλος rafael έγραψε: Καλησπερα φιλε μου.Μην ανησυχεις γιατι τα χελωνακια γενικα ειναι αχορταγα.Τι την ταιζεις και καθε ποτε? Την ταΐζω καθημερινά 2 η κ τρεις φόρες την μέρα με : Γαρίδες Πελετ μαρουλι μπανανα ζωντανά milworm κατεψηγμένους γρύλους όχι βεβαία όλα μαζί αλλά κατά την διάρκεια της μέρας . Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafael 16 Ιανουαρίου 2018 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2018 Eιναι καλυμμενη πληρως.Μην ανησυχεις λοιπον.Και η δικια μου που ειναι 5 χρονων κοντευει να γκρεμισει το ενυδρειο οταν πλησιαζω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
monaski 16 Ιανουαρίου 2018 Author #5 Share 16 Ιανουαρίου 2018 πριν 5 λεπτά, το μέλος rafael έγραψε: Eιναι καλυμμενη πληρως.Μην ανησυχεις λοιπον.Και η δικια μου που ειναι 5 χρονων κοντευει να γκρεμισει το ενυδρειο οταν πλησιαζω! Ωραια ευχαριστω πολυ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος