Δον Κι-Φώτης 15 Ιανουαρίου 2018 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2018 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά! Έχω καιρό να γράψω. Θέλω τη βοήθεια σας. Ψάχνω ένα θερμοστάτη (αντίσταση + θερμοστάτη) για δοχείο περίπου 20 λίτρα. Το ειδικό της περίπτωσης είναι ότι θέλω να μπορεί να φτάσει τους 70 βαθμούς κελσίου αλλά να μην έχει μεγάλη κατανάλωση (<120W). Δεν το προοριζω για ενυδρείο!!! Φαντάζομαι ότι θα καταλήξω σε custom λύση αλλά έλεγα μήπως τα ψαχτιρια εδώ μου δώσουν κάποια έτοιμη λύση! Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 15 Ιανουαρίου 2018 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2018 κάτι τέτοιο μήπως σου κάνει;;; https://www.ebay.com/itm/Auto-immersion-heater-kettle-Travel-immersion-heaters-mobile-immersion-heatM5S6/253302528112?epid=2059988825&hash=item3afa01d870:g:TZYAAOSwry1aK2h6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δον Κι-Φώτης 15 Ιανουαρίου 2018 Author #3 Share 15 Ιανουαρίου 2018 Καλή περίπτωση αυτό και η χαμηλή τάση βολευει από θέμα ασφάλειας αλλά δεν φέρει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη. Θα ψάξω στα παρόμοια προϊόντα... Ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 15 Ιανουαρίου 2018 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2018 5 minutes ago, Δον Κι-Φώτης said: Καλή περίπτωση αυτό και η χαμηλή τάση βολευει από θέμα ασφάλειας αλλά δεν φέρει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη. Θα ψάξω στα παρόμοια προϊόντα... Ευχαριστώ πολύ Αν δεν βρεις κάτι που να έχει ενσωματωμένο θερμοστάτη, υπάρχει η λύση του stc-1000 που έχει απόλυτη ακρίβεια με 7-8€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 15 Ιανουαρίου 2018 #5 Share 15 Ιανουαρίου 2018 όπως είπε και ο bbetta μπορείς να το συνδέσεις με ένα stc1000,νομίζω υπάρχει σε 12v Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomhalm 16 Ιανουαρίου 2018 #6 Share 16 Ιανουαρίου 2018 Εγώ το stc επειδή κάτι έκαψε το σύνδεσα παρακάτω και δουλεύει με 12βολτ τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος