ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 14 Ιανουαρίου 2018 #1 Share 14 Ιανουαρίου 2018 καλημερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας για να συνδεσω ηλετρονικα την r/o το booster με της ηλετροβανες καποιο σχεδιαγραμμα με τις ενωσεις τον καλωδιων την ειχα παλια συνδεδεμενη αλλα εχω ξεχασει την συνδεμολογια τον καλοδιον Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ 14 Ιανουαρίου 2018 Author #2 Share 14 Ιανουαρίου 2018 Μόλις τώρα, το μέλος ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΑΡΙΝΟΣ έγραψε: καλημερα σε ολους θα ηθελα την βοηθεια σας για να συνδεσω ηλετρονικα την r/o το booster με της ηλετροβανες καποιο σχεδιαγραμμα με τις ενωσεις τον καλωδιων την ειχα παλια συνδεδεμενη αλλα εχω ξεχασει την συνδεμολογια τον καλοδιον ποιο συνδεω με πιο ειναι αναμεταξητους Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 16 Ιανουαρίου 2018 #3 Share 16 Ιανουαρίου 2018 Φίλε μου δεν εχω δουλέψει τέτοιο σύστημα ποτέ. Δεν είχα θέμα με την πίεση του νερού. Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλ από εκεί που πήρες την Α/Ο να σου πουν . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος