PascM 8 Ιανουαρίου 2008 #26 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Γι' αυτό δεν βλέπουμε φωτό του κύβου??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Ιανουαρίου 2008 Author #27 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Γι' αυτό δεν βλέπουμε φωτό του κύβου??? βρε βρε,το μανολατσι.... ...παπαπαπα...και να θελεις να αγιασεις δεν σ'αφηνουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
natmanou 8 Ιανουαρίου 2008 #28 Share 8 Ιανουαρίου 2008 και μη με ρωτησεις για συνθηκες και λοιπα..τους ειχα σαν παιδια μου Για το ότι θα τους παρείχες τις ιδανικές συνθήκες δεν αμφέβαλα ποτέ! Κρίμα.... και για εσένα και για αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Ιανουαρίου 2008 Author #29 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Για το ότι θα τους παρείχες τις ιδανικές συνθήκες δεν αμφέβαλα ποτέ! Κρίμα.... και για εσένα και για αυτά. δεν μπορω να πω οτι δεν με πειραζει.....αλλα θελημα θεου ηταν τι να κανω...?ισως ηρθε και η ωρα να αλλαξω σελιδα σε εμψυχο υλικο στο ενυδρειο μου..ειδωμεν..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrys 8 Ιανουαρίου 2008 #30 Share 8 Ιανουαρίου 2008 Πως λέγονται οι συγκεκριμένοι δίσκοι? Θέλω να βάλω και εγώ τέτοιους στο δικό μου ενυδρείο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 9 Ιανουαρίου 2008 Author #31 Share 9 Ιανουαρίου 2008 ειναι πολλοι και διαφοροι. εχουμε και λεμε μερικους... pigeon blood,cobalt bleue,rainbow skin κλπ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος