dimitris1981 29 Δεκεμβρίου 2017 #1 Share 29 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα,θεωρειται οτι ειμαι καλυμενος με το Eheim pro 2 2028 για ενυδρειο 450 λιτρα?ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 29 Δεκεμβρίου 2017 #2 Share 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημητρη τι ψαρια σκεφτεσαι να βαλεις;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris1981 29 Δεκεμβρίου 2017 Author #3 Share 29 Δεκεμβρίου 2017 Για αρχή έχω 2 όσκαρ κ λέω να βάλω ακόμα ένα ζευγάρι severum Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 29 Δεκεμβρίου 2017 #4 Share 29 Δεκεμβρίου 2017 Από άποψη ποσότητας υλικών που χωράει, είσαι οκ. Βέβαια ρόλο παίζει και η ποιότητα των υλικών και πόσο καθαρά θα τα κρατάμε, συν την συχνότητα και ποσότητα της αλλαγής νερού και το τάισμα που θα κάνεις. Έχοντας 2ο φίλτρο καλυπτεσαι στην περίπτωση αστοχίας ενός εκ των δύο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 29 Δεκεμβρίου 2017 #5 Share 29 Δεκεμβρίου 2017 Νομιζω εισαι σουπερ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 1 Ιανουαρίου 2018 #6 Share 1 Ιανουαρίου 2018 (edited) On 29/12/2017 at 9:27 ΜΜ, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Από άποψη ποσότητας υλικών που χωράει, είσαι οκ. Βέβαια ρόλο παίζει και η ποιότητα των υλικών και πόσο καθαρά θα τα κρατάμε, συν την συχνότητα και ποσότητα της αλλαγής νερού και το τάισμα που θα κάνεις. Έχοντας 2ο φίλτρο καλυπτεσαι στην περίπτωση αστοχίας ενός εκ των δύο. Συγνωμη δημητρη που γραφω εδω αλλα ειδα το πιο πανω ποστ και μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια. Τι εννοεις καθαρα?τη "μουχλα" που πιανουν τα μακαρονια πανω τους πρεπει να την καθαριζουμε? Καλη χρονια να εχουμε!!!! Έγινε επεξεργασία 1 Ιανουαρίου 2018 - christos efthimiou Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 1 Ιανουαρίου 2018 #7 Share 1 Ιανουαρίου 2018 πριν 2 ώρες, το μέλος christos efthimiou έγραψε: Συγνωμη δημητρη που γραφω εδω αλλα ειδα το πιο πανω ποστ και μου δημιουργηθηκε αυτη η απορια. Τι εννοεις καθαρα?τη "μουχλα" που πιανουν τα μακαρονια πανω τους πρεπει να την καθαριζουμε? Καλη χρονια να εχουμε!!!! Χρήστο καλημέρα και καλή χρονιά! Εννοώ ότι, τα υλικά "μπουκώνουν" από τις ακαθαρσίες που μαζεύονται στο φίλτρο και ανά τακτά διάστημα θα πρέπει να καθαρίζονται με νερό του ενυδρείου. Έτσι έχουν καλύτερη απόδοση Link to comment Share on other sites More sharing options...
christos efthimiou 1 Ιανουαρίου 2018 #8 Share 1 Ιανουαρίου 2018 Ααα οκ..σε ευχαριστω....νομιζα οτι εννοουσες πως πρεπει καποια στιγμη να καθαριζουμε και τη μουχλα απο τα μακαρονια κατι που εγω δεν εχω κανει ποτε και ηθελα να μαθω περισσοτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος