Yoodim 28 Δεκεμβρίου 2017 #1 Share 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα σας!! Λοιπόν έχω μια γκαπυνα που πιθανόν είναι εγκυος..!! Πήρα μια γεννηστρα και μου είπαν να την βάλω λίγο πριν γεννήσει και όχι για πολλές μέρες..ομως είναι ακόμα αρχή.. Πως θα ξέρω πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να την βάλω; Εκτός από τα γνωστά γνωρισματα όπως φουσκωμένη κοιλιά και μαυρακια στο πίσω μέρος τι άλλο θα δω που θα με κάνει να καταλάβω ;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 28 Δεκεμβρίου 2017 #2 Share 28 Δεκεμβρίου 2017 Δεν θα την βαλεις καθολου σε γεννηστρα,αγορασε κερατοφυλλο ριξτο στο ενυδρειο για να εχουν τα νεογεννητα χωρο για να κρυβονται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoodim 28 Δεκεμβρίου 2017 Author #3 Share 28 Δεκεμβρίου 2017 (edited) Είναι ο μόνος τροπος να γεννήσει και να μείνει ασφαλής και αυτή και τα μωρά.. Έχει πρόβλημα με τα αλλά ψάρια.. Και κερατοφυλλο ψάχνω έναν μήνα τώρα και συνεχίζω!! Έγινε επεξεργασία 28 Δεκεμβρίου 2017 - Yoodim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danaesip 20 Ιανουαρίου 2018 #4 Share 20 Ιανουαρίου 2018 On 28/12/2017 at 11:40 ΠΜ, το μέλος Yoodim έγραψε: Καλημέρα σας!! Λοιπόν έχω μια γκαπυνα που πιθανόν είναι εγκυος..!! Πήρα μια γεννηστρα και μου είπαν να την βάλω λίγο πριν γεννήσει και όχι για πολλές μέρες..ομως είναι ακόμα αρχή.. Πως θα ξέρω πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να την βάλω; Εκτός από τα γνωστά γνωρισματα όπως φουσκωμένη κοιλιά και μαυρακια στο πίσω μέρος τι άλλο θα δω που θα με κάνει να καταλάβω ;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!! Πάτα στο Youtube Guppies stages και θα σου βγάλει Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 21 Ιανουαρίου 2018 #5 Share 21 Ιανουαρίου 2018 Όπως είπε και ο Σταύρος , καλύτερα να βρεις τρόπο να την αφήσεις στο κυρίως ενυδρείο. Μπορείς να μας δώσεις όμως, μερικές ακόμα πληροφορίες για το ενυδρείο ; Λίτρα , διάκοσμος , τι άλλα ψαράκια έχει μέσα , κτλ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoodim 21 Ιανουαρίου 2018 Author #6 Share 21 Ιανουαρίου 2018 Δεν θα χρειαστεί.. Σας ευχαριστώ πολύ γέννησε και σώθηκαν 6 πανέμορφα μικρά κατάφεραν να επιβιώσουν.. Ενώ υπήρχαν έξι μεγαλύτερα ψάρια πρόθυμα να τα φάνε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος