ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Δεκεμβρίου 2017 #1 Share 27 Δεκεμβρίου 2017 Ενδιαφέρομαι για iriatherina weneri. Αν κάποιο κατάστημα έχει ας με ενημερωσει. Ευχαριστώ πολύ, καλες γιορτές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
νικος123 27 Δεκεμβρίου 2017 #2 Share 27 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα,εχω 2 τετοια ψαρακια.Οποτε μπορεις περνα να στα δωσω αν θες.Χρονια πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Ιανουαρίου 2018 Author #3 Share 16 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σε όλους. Ανανεώνω την αναζήτησή μου για τα εν λόγω ψαράκια. Αν κάποιο κατάστημα προτίθεται να κάνει κάποια εισαγωγή ας με ενημερώσει. Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
θεοδωρος αθανασιαδης 16 Ιανουαρίου 2018 #4 Share 16 Ιανουαρίου 2018 (edited) εχει το πετσουπερμαρκετ τα ειδα εχθες.αυτο στον κηφισο Έγινε επεξεργασία 16 Ιανουαρίου 2018 - θεοδωρος αθανασιαδης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Ιανουαρίου 2018 Author #5 Share 16 Ιανουαρίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος θεοδωρος αθανασιαδης έγραψε: εχει το πετσουπερμαρκετ τα ειδα εχθες.αυτο στον κηφισο Ευχαριστώ φίλε μου για την ενημέρωση. Επικοινώνησα με το κατάστημα και όντως έχει,αλλά λιγότερα άτομα απ' όσα θέλω. Οπώτε ισχύει το ερώτημα ακόμη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος