Siempre 19 Δεκεμβρίου 2017 #1 Share 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι. Ψάχνω τα συγκεκριμένα ψαράκια στην Θεσσαλονίκη. Γνωρίζεται πού θα βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
lth 19 Δεκεμβρίου 2017 #2 Share 19 Δεκεμβρίου 2017 Καλησπερα αγόρι...Δυσκολα σε εύρεση αυτα τα ψαρια..Μιλησε με το άβυσσος η με καποιο αλλο μαγαζί μηπως και σου φερει..Να ξέρεις ειναι καπως ευαίσθητα αν κρίνω απο τους αλλους συγγενείς τους :-)Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 19 Δεκεμβρίου 2017 #3 Share 19 Δεκεμβρίου 2017 Υπάρχουν πιο εύκολα διαθεσιμα τα Gertrudae αλλά με προπαραγγελια φέρνουν και Furcatus. Είχα στο παρελθόν Furcatus και ήταν σκυλιά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Siempre 20 Δεκεμβρίου 2017 Author #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2017 Ευχαριστώ παιδιά. Θα ρωτήσω σε κανα πετ αν μπορούν να φέρουν. @bbetta Υπάρχει καμία ιδιαιτερότητα για τα furcatus? 60 λίτρα έχω με νερό βρύσης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 20 Δεκεμβρίου 2017 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2017 Ρωτα εδω εαν μπορουν να σου φερουν με παραγγελια http://www.petcumulus.gr/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lth 20 Δεκεμβρίου 2017 #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2017 Ρωτα πανω στα μαγαζια που σου προτεινουν τα παιδια..εγω παντως οπου και να ρωτησα εδω αθηνα τα βρηκα σκουρα...2-3 μηνες εψαχνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος