Γιώργος Ζαφ. 9 Δεκεμβρίου 2017 #1 Share 9 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σας! Έχω μερικές απορίες σχετικά με τις δοσολογίες διαφόρων προσθέτων υγρών ενυδρείου: 1) Το EASYSTART της EASY-LIFE αναφέρει στις οδηγίες: 10 ml per 50 litre aquarium water on day 1, day 7 and day 14. Άμα αλλάζω το 25% του νερού του 50λιτρου ενυδρείου μου κάθε εβδομάδα, πόσα ml πρέπει να προσθέτω; 2) Το LIQUID FERTILIZER της Aquili αναφέρει: 1 cap(νομίζω γύρω στα 5 ml) every 20 liters of water. Εννοεί 1 καπάκι για κάθε 20 λίτρα από το καινούργιο νερό ή 1 καπάκι για κάθε 20 λίτρα από το συνολικό νερό του ενυδρείου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 9 Δεκεμβρίου 2017 #2 Share 9 Δεκεμβρίου 2017 Γειά σας! Έχω μερικές απορίες σχετικά με τις δοσολογίες διαφόρων προσθέτων υγρών ενυδρείου: 1) Το EASYSTART της EASY-LIFE αναφέρει στις οδηγίες: 10 ml per 50 litre aquarium water on day 1, day 7 and day 14. Άμα αλλάζω το 25% του νερού του 50λιτρου ενυδρείου μου κάθε εβδομάδα, πόσα ml πρέπει να προσθέτω; 2) Το LIQUID FERTILIZER της Aquili αναφέρει: 1 cap(νομίζω γύρω στα 5 ml) every 20 liters of water. Εννοεί 1 καπάκι για κάθε 20 λίτρα από το καινούργιο νερό ή 1 καπάκι για κάθε 20 λίτρα από το συνολικό νερό του ενυδρείου; 1) Ο,τι λέει στις οδηγίες, 10 ml την 1η, 7η και 14η ημέρα.2) Την αναγραφόμενη δοσολογία 2 φορές την εβδομάδα. Δοσολογία για όλα τα λίτρα. Την ημέρα της αλλαγής μην βάζεις λίπασμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος Ζαφ. 10 Δεκεμβρίου 2017 Author #3 Share 10 Δεκεμβρίου 2017 ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος