Mhtsos Dimhtrhs 2 Δεκεμβρίου 2017 #1 Share 2 Δεκεμβρίου 2017 Εχω παρει μια χελωνα εδω και μια μιση εβδομαδα και δεν μου τρωει καθολου. Πιστευετε οτι αν της παρω ενα φιλο χελωνα θα ξεκινησει κανονικα να τρωει; Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 4 Δεκεμβρίου 2017 #2 Share 4 Δεκεμβρίου 2017 Σε τι συνθήκες ζει η χελώνα σου; Το ότι δεν τρώει μάλλον οφείλεται σε ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσης και όχι στο ότι είναι μόνη η χελώνα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhtsos Dimhtrhs 8 Δεκεμβρίου 2017 Author #3 Share 8 Δεκεμβρίου 2017 Σε τι συνθήκες ζει η χελώνα σου; Το ότι δεν τρώει μάλλον οφείλεται σε ακατάλληλες συνθήκες διαβίωσης και όχι στο ότι είναι μόνη η χελώνα. Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΕιναι ενα πλαστικο ενυδρειο με μια γεφυρα για να μπορει να ξεκουραζετε. Μεχρι τωρα ζει σε ενυδρειο απο 20 μεχρι 31°Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 10 Δεκεμβρίου 2017 #4 Share 10 Δεκεμβρίου 2017 Φίλτρο; Θερμοστάτης; Λάμπες; Διάβασε αυτό το άρθρο https://www.aquazone.gr/forums/index.php?/topic/68453-Χελωνάκια και θα καταλάβεις ακριβώς τι ελλείψεις έχεις (αν έχεις). Ότι απορία έχεις εδώ είμαστε :-DSent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhtsos Dimhtrhs 11 Δεκεμβρίου 2017 Author #5 Share 11 Δεκεμβρίου 2017 Φίλτρο; Θερμοστάτης; Λάμπες; Διάβασε αυτό το άρθρο https://www.aquazone.gr/forums/index.php?/topic/68453-Χελωνάκια και θα καταλάβεις ακριβώς τι ελλείψεις έχεις (αν έχεις). Ότι απορία έχεις εδώ είμαστε :-DSent from my Redmi Note 4 using TapatalkΦιλε ακου, δεν εχω τιποτα απο αυτα[emoji22]. Το μπατζετ που θα μαζεψω μεχρι Χριστουγεννα περιπου 100 ευρω. Τι λες να παρω πρωτα;Στάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zalaros 11 Δεκεμβρίου 2017 #6 Share 11 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα λάμπα uvb και θερμοστάτη. Το φίλτρο μπορείς να το τρενάρεις λίγο με συχνές αλλαγές νερού. Η άλλη λάμπα για το σημείο που θα λιάζεται μπορεί να είναι μια απλή λάμπα τύπου σποτ (προβολάκι). Η χελώνα όμως χρειάζεται οπωσδήποτε λάμπα uvb και θερμοστάτη για να κρατάει σταθερή την θερμοκρασία του νερού γύρω στους 25 βαθμούς κελσίου.Τα 100€ θεωρώ πως είναι υπεραρκετά για αυτά που χρειάζεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mhtsos Dimhtrhs 11 Δεκεμβρίου 2017 Author #7 Share 11 Δεκεμβρίου 2017 Σίγουρα λάμπα uvb και θερμοστάτη. Το φίλτρο μπορείς να το τρενάρεις λίγο με συχνές αλλαγές νερού. Η άλλη λάμπα για το σημείο που θα λιάζεται μπορεί να είναι μια απλή λάμπα τύπου σποτ (προβολάκι). Η χελώνα όμως χρειάζεται οπωσδήποτε λάμπα uvb και θερμοστάτη για να κρατάει σταθερή την θερμοκρασία του νερού γύρω στους 25 βαθμούς κελσίου.Τα 100€ θεωρώ πως είναι υπεραρκετά για αυτά που χρειάζεσαι.Ok σε ευχαριστω πολυΣτάλθηκε από το SM-J320F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος