bas_754 5 Μαίου 2007 #1 Share 5 Μαίου 2007 ΛΑΡΙΣΑ 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nidal 5 Μαίου 2007 #2 Share 5 Μαίου 2007 Τα συγχαρητηρια μου στην ομαδα της Λαρισας!!!!! ......αλλα και στον Ματζιο!!!!!!! Παιχταρα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 5 Μαίου 2007 #3 Share 5 Μαίου 2007 Μπράβο βρε παιδιά, τέτοια πράγματα να συμβαίνουν να σπάει το κατεστημένο (η μόνημη πεντάδα των τίτλων στην Ελλάδα). Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoskon 5 Μαίου 2007 #4 Share 5 Μαίου 2007 Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ και στο Βενετίδη που και φέτος πήρε κούπα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Μαίου 2007 #5 Share 6 Μαίου 2007 Τα συγχαρητήριά μου στην ΟΜΑΔΑΡΑ σας!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
home 6 Μαίου 2007 #6 Share 6 Μαίου 2007 Συγχαρητήρια στην Λάρισα, το άξιζε και φάνηκε οτι το ήθελε πιο πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος