kadmos 30 Νοεμβρίου 2017 #1 Share 30 Νοεμβρίου 2017 (edited) Ανοίγω αυτό το θέμα με αφορμή την παρακάτω εικόνα. Σίγουρα κάποια στιγμή όλοι γίναμε μάρτυρες ευτράπελων καταστάσεων με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μας ψάρια. Ανεβάστε λοιπόν εδώ φωτογραφίες ή βίντεο τέτοιων μοναδικών στιγμών. Ξεκινάω λοιπόν με το sturisoma panamense, περήφανο τέκνο των γεννητόρων μου, το οποίο προσπαθώντας επιμόνως να τσιμπήσει την πλεκοταμπλέτα που είχε σταθεί στο μπροστινό του βράχο, του ήρθε κατακέφαλα! Διαλέχτε εσείς μια από τις παρακάτω λεζάντες ή και συμπληρώστε αν θέλετε: 1. Σ΄έχω κορώνα στο κεφάλι μου. 2. Παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω. 3.Μου 'πεσε βαρύ το βραδυνό. Έγινε επεξεργασία 30 Νοεμβρίου 2017 - kadmos 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
invisiblesurfer 30 Νοεμβρίου 2017 #2 Share 30 Νοεμβρίου 2017 Διαρροές μετράνε; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 30 Νοεμβρίου 2017 Author #3 Share 30 Νοεμβρίου 2017 Μετράνε αφού εμείς πιθανότατα θα γελάσουμε. Το κλάμα το έριξες εσύ μάλλον! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 30 Νοεμβρίου 2017 #4 Share 30 Νοεμβρίου 2017 χαχαχαχαχα ο παλαβρας! διαζυγιοοοοοοοοο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος