diskus fan 25 Μαρτίου 2018 #126 Share 25 Μαρτίου 2018 Περιμένεις να στα "χώσω" κι από εδώ... για να απαντήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 26 Μαρτίου 2018 Author #127 Share 26 Μαρτίου 2018 πριν 15 ώρες, το μέλος diskus fan έγραψε: Περιμένεις να στα "χώσω" κι από εδώ... για να απαντήσεις; Χαχαχααα γιατί Νίκο τι δεν απάντησα??? Συγνώμη αλλα με την μικρή έχω χάσει την μπάλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 27 Μαρτίου 2018 #128 Share 27 Μαρτίου 2018 Βρε χαζομπαμπά (να την χαίρεσαι)... τα ψάρια είναι με μπάρες και σε ρώτησα... "μήπως άραγε... φταίει η καταιγίδα;" Το "στήσιμο" του ενυδρείου σου παρεμπιπτόντως... ΔΕΝ μου αρέσει.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 28 Μαρτίου 2018 Author #129 Share 28 Μαρτίου 2018 Ευχαριστώ πολύ!!! Όχι δεν βάζω καταιγίδα βρε... Το ξέρω με τις ρίζες ότι δεν συμφωνείς αλλά τα ψάρια είναι μια χαρά... Τα στρες μπαρς λες και το κανουν επίτηδες μόλις πάω για φωτογραφίες... Ολη μέρα τις χάνουν εκτός όταν γινουν κάτι ψευτοτσαμπουκαδες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 28 Μαρτίου 2018 #130 Share 28 Μαρτίου 2018 Θα έχεις ήδη διαβάσει κάπου να γράφω (σε κάποιες απαντήσεις σαν την δική σου... "Το ξέρω με τις ρίζες ότι δεν συμφωνείς αλλά τα ψάρια είναι μια χαρά")... άλλα τα μάτια του λαγού... φαντάζομαι. Να σου ζητήσω και... να μου το στοιχειοθετήσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 30 Μαρτίου 2018 Author #131 Share 30 Μαρτίου 2018 (edited) Τρώνε, μεγαλώνουν, δεν πλακώνονται, έρχονται στο χέρι, δεν έχουμε ασθένειες και χτυπήματα, μπαίνουν μέσα στις ρίζες οπότε θέλουν, κινούνται όμορφα, βοσκανε από τον βυθό, έχουν καθαρά χρώματα.... Τι άλλο μπορεί να δείξει ότι είναι καλά???? Τις ρίζες θέλω να βρω κάποιες να συμπληρώσω προς την άμμο αλλά λόγο οικονομικών το έχω αναβάλει... Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2018 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 30 Μαρτίου 2018 #132 Share 30 Μαρτίου 2018 Θα συμφωνήσω ότι... το οικονομικό είναι πολύ βασικό.- 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas_nfs 2 Απριλίου 2018 #133 Share 2 Απριλίου 2018 Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ κ απο μενα για ολη τη δουλεια! Δεν τσιγκουνευτηκες χρονο και χρημα και αυτο θα φανει στα ψαρια σου, ηδη φαινεται. Τα tefe ειναι ερωτας σαν χρωματικη ποικιλια, για τον Stendker σχηματικα δεν πεθαινω. Οπως και να χει ειναι πανεμορφα! Θα σου προτεινα κ εγω να μειωσεις τα αλλα ψαρια που εχεις, κρατα μονο τα κορυ. Με την εγκατασταση που εχεις κανει εφοσον λειτουργουν ολα σωστα και βοδι ολοκληρο να ριξεις μεσα να φανε (που λεει ο λογος εεε μη με φατε) δε θα εχεις προβλημα νιτρικων! Δουλεψες πολυ κ λογω αυτου τωρα θα εισαι πολυ ξεκουραστος! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 30 Μαίου 2018 Author #134 Share 30 Μαίου 2018 Μια νυχτερινή.... Παμε καλα μεγαλώνουμε ωραία!!! 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 31 Μαίου 2018 #135 Share 31 Μαίου 2018 Φαίνεται ότι πάνε καλά Ηρακλή μπραβο σου αλλά πολύ τσιγκουνιά ρε φίλε. Βάλε καμία φωτο παραπάνω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 31 Μαίου 2018 Author #136 Share 31 Μαίου 2018 (edited) πριν 3 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Φαίνεται ότι πάνε καλά Ηρακλή μπραβο σου αλλά πολύ τσιγκουνιά ρε φίλε. Βάλε καμία φωτο παραπάνω. Φοβάμαι το κακο το μάτι Δημητρη μου!!! Θα σας βαλω μολις γινουν καποιες αλλαγές!!!! Ασε που ζω με το φόβο μην πάθουν τίποτα γιατι οι γνωσεις μου στους δισκους ειναι βασικές... Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2018 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 31 Μαίου 2018 #137 Share 31 Μαίου 2018 Οκ πόσα έχει κρατήσει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 31 Μαίου 2018 Author #138 Share 31 Μαίου 2018 πριν 13 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Οκ πόσα έχει κρατήσει???? Πήρα 12 μικρα το ενα το έχασα απο βλακεια μου και εχω 11 τωρα... Το μονο που φοβάμαι ειναι το hexamita... Γιατι εχω ακουσει πολλα κρούσματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 31 Μαίου 2018 #139 Share 31 Μαίου 2018 Τι ταιζεις Ηρακλή???κ τι αλλαγές κάνεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 31 Μαίου 2018 Author #140 Share 31 Μαίου 2018 Ταιζω καρδια στενκερ και τις δυο που βγαζει, tetra discus, ocean nutrition discus formula και Hikari gold την βυθιζόμενη... Νερο κανω αλλαγες ολοτο 24ωρο γυρω στα 400 λίτρα και εχω βιολογια σε όγκο 60 λιτρα με σιποραξ και ελαφρόπετρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 31 Μαίου 2018 #141 Share 31 Μαίου 2018 Καρδιά Ε.......θερμοκρασία???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 31 Μαίου 2018 Author #142 Share 31 Μαίου 2018 28 περίπου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 31 Μαίου 2018 Author #143 Share 31 Μαίου 2018 πριν 54 λεπτά, το μέλος Δημητρης Τ έγραψε: Καρδιά Ε.......θερμοκρασία???? Γιατι το λες ετσι????☹️☹️☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μήτσος 31 Μαίου 2018 #144 Share 31 Μαίου 2018 Ηρακλή τώρα ευκαίρησα κ διάβασα το θέμα σου .... Πολύ όμορφη δουλειά ,ωραιο ενυδρειο κ όμορφα ψάρια !!! Να τα χαίρεσαι φιλε !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 31 Μαίου 2018 Author #145 Share 31 Μαίου 2018 πριν 12 λεπτά, το μέλος Μήτσος έγραψε: Ηρακλή τώρα ευκαίρησα κ διάβασα το θέμα σου .... Πολύ όμορφη δουλειά ,ωραιο ενυδρειο κ όμορφα ψάρια !!! Να τα χαίρεσαι φιλε !!! Να'σαι καλα Μήτσο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 31 Μαίου 2018 #146 Share 31 Μαίου 2018 Αφομοιονεται δυσκολότερα από τις άλλες τροφές βρε Ηρακλή..χονευεται πολύ πιο αργα...Εγώ νομίζω δεν την χρειάζονται πλέον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 31 Μαίου 2018 Author #147 Share 31 Μαίου 2018 (edited) Ναι Δημήτρη νομιζω εχεις δικιο γιατι οταν τρωνε καρδια τα παρατηρω οτι κρύβονται για λιγη ωρα ενω με την ξηρά δεν τον κανουν... Θελω να δοκιμάσω και την wild tropical και επίσης εχω ακούσει για την D50 τα καλύτερα και τα χειρότερα.... Δεν ξερω αν θα την βαλω στη διατροφη τους... Επίσης θα μπει ocean nutrition σπιρουλινα... Για πες μια γνώμη!!! Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2018 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 31 Μαίου 2018 Author #148 Share 31 Μαίου 2018 (edited) Ακομα αν καταφέρω να δωσω το ενυδρείο αυτο που εχω τωρα, και παω σε μεγαλύτερο1, 80*60*70λεω να βαλω και δυο ψαρια ακομα, δεν ξερω αν σκέφτομαι σωστα.... Έγινε επεξεργασία 31 Μαίου 2018 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημητρης Τ 31 Μαίου 2018 #149 Share 31 Μαίου 2018 Εγώ θα έβγαζα το κρέας εντελώς. Αν προσθέσεις κ την wild νομίζω είσαι οκ.τωρα για το ενυδρείο, μακάρι να σ κάτσει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος