RAIN 5 Μαίου 2007 #1 Share 5 Μαίου 2007 Ο αστεριας μου (πρασινη λινκια) εχει κανει 5 παιδια, και απο τα 5 του ποδια Τωρα εχω 6 αστεριας Linckia guildindi φωτο απο τα μικρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΟΠΟ 5 Μαίου 2007 #2 Share 5 Μαίου 2007 συνεχεια μας εκπλησεις με το ενυδρειο σου τρομερο τωρα τι αλλο να σου ευχηθω αφου τα χουμε δει ολα απο σενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 5 Μαίου 2007 #3 Share 5 Μαίου 2007 Τα συγχαρητήριά μου Ναταλία!!! Σε λίγο θα μοιράζεις frags αστερία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliovas 5 Μαίου 2007 #4 Share 5 Μαίου 2007 μπράβο Ναταλία, σε λίγο δε θα υπάρχει τίποτα στο ενυδρείο σου που να μην έχει πολλαπλασιαστεί ... ... φοβάμαι όμως ότι το ενυδρείο σου είναι πολύ "πηγμένο" με τόσους αστερίες ... μάλλον ο Νίκος τελικά έχει δίκιο ... μας βλέπω σύντομα πάλι στον Υμηττό Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 5 Μαίου 2007 #5 Share 5 Μαίου 2007 Μπράβο!!! Αυτό, νόμιζα ότι συμβαίνει μόνο στη φύση και όχι στα ενυδρεία!!! Συγχαρητήρια. Εδώ πέρα, όλο καινούργια πράγματα βλέπω καθημερηνά, με αποτέλεσμα να αλλάξει ριζικά η γνώμη που είχα για την σωστή επιβίωση θαλασσοενυδρείων. Τέτοια να βλέπουμε και ξανά συγχαρητήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 5 Μαίου 2007 #6 Share 5 Μαίου 2007 πολύ ενδιαφέρον .. .. μπράβο Ναταλία ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 5 Μαίου 2007 Author #7 Share 5 Μαίου 2007 Τα συγχαρητήριά μου Ναταλία!!! Σε λίγο θα μοιράζεις frags αστερία. Ευχαριστω! Τα δικα σου μωρα αστεριων - πως πανε ??? Εχουν μεγαλωσει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
george hmmy 6 Μαίου 2007 #8 Share 6 Μαίου 2007 Ευχαριστω! Τα δικα σου μωρα αστεριων - πως πανε ??? Εχουν μεγαλωσει ? Φτύσ' τα καλέ, μην τα ματιάσει κανείς! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 6 Μαίου 2007 #9 Share 6 Μαίου 2007 Ευχαριστω! Τα δικα σου μωρα αστεριων - πως πανε ??? Εχουν μεγαλωσει ? Μόνο ένα από τα μωρά έχει φτάσει το μέγεθος του μητρικού στελέχους, από το οποίο αποχωρίστηκε. Κατά καιρούς εμφανίζονται νέα μωρά τα οποία όμως εξαφανίζονται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanos 6 Μαίου 2007 #10 Share 6 Μαίου 2007 Μπράβο! Επείσης έχει πολύ έντονη την γραμμη της ζωής θα ζήσεις πολύ ... και εάν θες να σου πω το ριζικό σου τάξε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manogr 7 Μαίου 2007 #11 Share 7 Μαίου 2007 Τρομερο Ναταλια!!! Μπραβο και παντα τετοια!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis200 26 Αυγούστου 2007 #12 Share 26 Αυγούστου 2007 (edited) Έχω την τύχη να φιλοξενώ εδώ και αρκετό καιρό ένα απο τα μωρά της Ναταλίας στο νάνο μου.. Δείχνει να αναπτύσσεται κανονικά και μου πόζαρε εχτές.. Έγινε επεξεργασία 26 Αυγούστου 2007 - stathis200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 26 Αυγούστου 2007 #13 Share 26 Αυγούστου 2007 Να σου ζήσει το μωρό και καλούς απογόνους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 26 Αυγούστου 2007 #14 Share 26 Αυγούστου 2007 ωραίος ο μικρός .. να σου ζήσει .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 26 Αυγούστου 2007 #15 Share 26 Αυγούστου 2007 Μπράβο ρε στάθη... αντε να δεις και μωρα απο τον πιτσιρικά!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος