Domna Mantsou 26 Νοεμβρίου 2017 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους και όλες! εδώ και πέντε περίπου μέρες έχω αποκτήσει ένα υπέροχο χρυσόψαρο. Δυστυχώς δεν ήξερα τις απαιτήσεις του και μαζί με αυτό αγόρασα και μια γυάλα όπου και τ έχω. Ενημερώθηκα όμως από το internet ότι εκεί μέσα υποφέρει οπότε και παράγγειλα ένα ενυδρειάκι 58 λίτρων για να μπορεί να επιβιώσει καλύτερα. Το θέμα που με απασχολεί ωστόσο είναι ότι το έχω ήδη κάποιες μέρες στην γυάλα ( με φροντίδα αλλαγής νερού και τροφή βέβαια) και θα χρειαστεί να μείνει άλλο ένα τετραήμερο μέχρι να λάβω το ενυδρείο. Υπάρχει περίπτωση αυτό το χρονικό διάστημα να το βλάψει; Πρέπει να μείνει και το ενυδρείο κάποιες μέρες κενό για να μπορέσω να το βάλω μέσα; Φοβάμαι μήπως αυτή η αλλαγή περιβάλλοντος που προξενήσει πρόβλημα.. τι καλύτερο μπορώ να κάνω;;; sos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 26 Νοεμβρίου 2017 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Το εγραψες δυο φορες οποτε αυτο το κλειδωνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts