revolution1925 26 Νοεμβρίου 2017 #1 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα παιδιά.! επείγον!! Μπορω να χρησιμοποιήσω τεφλόν σε μια συνδεσμολογία στο ενυδρείο? Είναι ασφαλές για τα reef ενυδρεία ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 26 Νοεμβρίου 2017 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν μπορώ να πω με σιγουργιά αλλά έχω διαβάσει ότι είναι ασφαλείς η τεφλόν ταινία σε reef. Εγώ έχω χρησιμοποιήσει στο δικό μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revolution1925 26 Νοεμβρίου 2017 Author #3 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Έχεις δει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 26 Νοεμβρίου 2017 #4 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Εφοσων χρησιμοποιειται σε σωληνες ποσιμου νερου δεν βλεπω τον λογο γιατι οχι και σε ενα ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 26 Νοεμβρίου 2017 #5 Share 26 Νοεμβρίου 2017 οτι μπορεις, μπορεις αλλα δεν ξερω αν το τρώει το αλατι με την πάροδο του χρονου...??? μηπως θα μπορουσες να βαλεις σιλικόνη εκει που λες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 26 Νοεμβρίου 2017 #6 Share 26 Νοεμβρίου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος revolution1925 έγραψε: Έχεις δει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής? Κάτι που να μπορώ να το συσχετίσω με το τεφλόν όχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revolution1925 26 Νοεμβρίου 2017 Author #7 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Δεν θέλω να βάλω σιλικόνη θέλω να μπορώ να το βγάζω εύκολα το κομμάτι. Θα δοκιμάσω το τεφλον έστω προσωρινά και βλέπουμε. Τις σωληνώσεις στα σαμπ με τι υλικό τις στεγανωποιουνε ρε παιδιά? Δεν χρεισιμοποιουν τεφλον εκεί? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 26 Νοεμβρίου 2017 #8 Share 26 Νοεμβρίου 2017 ναι τεφλον!!! το αλατι φοβαμαι εγω.... παντως κάντο και εχε το νου σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freediver 26 Νοεμβρίου 2017 #9 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Προσωπικά, το έχω σε χρήση στις σωληνώσεις του reef μου από το Δεκέμβριο του 2009 και ακόμα δεν έχουν παρουσιαστεί ούτε καν άλατα στα σπειρώματα. Θα έλεγα προχώρα άφοβα. Προσοχή, μόνο, στον τρόπο τοποθέτησης. Να θυμάσαι μόνο: δεν ξεσφίγγουμε ποτέ (θα έχει διαρροή, μετά). Οπότε, πρόσεξε μέχρι πόσο θα σφίξεις. ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
revolution1925 26 Νοεμβρίου 2017 Author #10 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Ωραία ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 27 Νοεμβρίου 2017 #11 Share 27 Νοεμβρίου 2017 Teflon άφοβα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος