Aquabug 25 Νοεμβρίου 2017 #1 Share 25 Νοεμβρίου 2017 (edited) Μinimal wabi kusa με Ιαπονικο design μεσα απο τα ματια μου. Αποδοση wabi sabi αισθητικης, καθως λαμπα και κομοδινο στεκονται με τα βιας ορθια Riccia, tripartita kai hemianthus ειναι τα φυτα που επιλεχθηκαν για το set up. Έγινε επεξεργασία 25 Νοεμβρίου 2017 - Aquabug 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gallos 26 Νοεμβρίου 2017 #2 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Πολύ ωραίο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 26 Νοεμβρίου 2017 #3 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Δώσε περαιτέρω πληροφορίες... Είναι πολύ όμορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 26 Νοεμβρίου 2017 #4 Share 26 Νοεμβρίου 2017 πολυ ομορφο! κ μου αρεσε κ η λογικη του γτ ετσι εκανα κ εγω με τα ενυδρεια μου μακαρι να δουμε κ αλλα τετοια Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Νοεμβρίου 2017 #5 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Εντυπωσιακό και πρωτότυπο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquabug 26 Νοεμβρίου 2017 Author #6 Share 26 Νοεμβρίου 2017 Thanks παιδια! Το ολο θεμα παταει σε σφουγγαρι σχεδιασμενο για drip system τυλιγμενο με 3d mesh fabric, ψεκασμα μια φορα την ημερα με Α/Ο και αραια και που λιγο λιπασμα στη βαση. Ο φωτισμος ειναι απλη CLF λαμπα. Και μια πιο κοντινη φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 27 Νοεμβρίου 2017 #7 Share 27 Νοεμβρίου 2017 Μου φέρνει σε μπονσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος