Andreas_Kouv 9 Μαίου 2018 Author #51 Share 9 Μαίου 2018 Όσο αφορά την επιστροφή συμφωνώ και εγώ πως μέσα από μπαλκόνι υπερχείλισης θα φαίνεται καλύτερα οπότε έτσι θα γίνει. Wave maker ψάχνω εδώ και καιρό στις αγγελίες, αλλά έρχομαι συνέχεια δεύτερος. Μόλις τώρα, το μέλος adlib έγραψε: Τα ανεμιστηρακια μπαίνουν στο σαμπ. Και θα έλεγα να δώσεις στο σαμπ ένα ακόμα διαμέρισμα για την αναπλήρωση, ειδικά το καλοκαίρι. Πραγματικά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Πολύ καλό φίλε, οπότε πάω σε διάφανο καπάκι. Σχετικά με τη διαμόρφωση των διαμερισμάτων στο sump, δεν την έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου, θα το μελετήσω αργότερα και θα επανέλθω να το συζητήσουμε. Βάζω και ένα σχέδιο που έκανα τις προάλλες, όπου φαίνεται η πλευρά της υπερχείλισης με τις 3 τρύπες, "Εισαγωγή - Εξαγωγή - Emergency". Οι πάνω κόντρες φαίνονται με κόκκινο χρώμα ενώ οι κάτω με πράσινο. Οι κάτω κόντρες είναι 10cm φαρδιές όπως είπε και ο Ηρακλής, τις επάνω κόντρες όμως τις σχεδίασα 5 cm φαρδιές (αντί για 10 cm) αλλά τις έκανα "διώροφες" (αντί για πάχος 1cm θα είναι 2cm). Αυτό έγινε για να κερδίσω άνοιγμα στο επάνω μέρος γιατί με 10cm κόντρες απομένουν μόνο 28cm άνοιγμα που είναι πολύ μικρό. Να το κάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 7 Δεκεμβρίου 2018 #52 Share 7 Δεκεμβρίου 2018 On 9/5/2018 at 10:50 ΜΜ, το μέλος Andreas_Kouv έγραψε: Όσο αφορά την επιστροφή συμφωνώ και εγώ πως μέσα από μπαλκόνι υπερχείλισης θα φαίνεται καλύτερα οπότε έτσι θα γίνει. Wave maker ψάχνω εδώ και καιρό στις αγγελίες, αλλά έρχομαι συνέχεια δεύτερος. Πραγματικά ούτε που μου πέρασε από το μυαλό. Πολύ καλό φίλε, οπότε πάω σε διάφανο καπάκι. Σχετικά με τη διαμόρφωση των διαμερισμάτων στο sump, δεν την έχω ξεκάθαρα στο μυαλό μου, θα το μελετήσω αργότερα και θα επανέλθω να το συζητήσουμε. Βάζω και ένα σχέδιο που έκανα τις προάλλες, όπου φαίνεται η πλευρά της υπερχείλισης με τις 3 τρύπες, "Εισαγωγή - Εξαγωγή - Emergency". Οι πάνω κόντρες φαίνονται με κόκκινο χρώμα ενώ οι κάτω με πράσινο. Οι κάτω κόντρες είναι 10cm φαρδιές όπως είπε και ο Ηρακλής, τις επάνω κόντρες όμως τις σχεδίασα 5 cm φαρδιές (αντί για 10 cm) αλλά τις έκανα "διώροφες" (αντί για πάχος 1cm θα είναι 2cm). Αυτό έγινε για να κερδίσω άνοιγμα στο επάνω μέρος γιατί με 10cm κόντρες απομένουν μόνο 28cm άνοιγμα που είναι πολύ μικρό. Να το κάνω? Φίλε καλημέρα θέλω να φτιάξω και εγώ ένα στα μέτρα αυτά τι έκανες ρώτησες για κόστος τζαμιών το έφτιαξες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tkalamat 7 Δεκεμβρίου 2018 #53 Share 7 Δεκεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, το μέλος tkalamat έγραψε: Φίλε καλημέρα θέλω να φτιάξω και εγώ ένα στα μέτρα αυτά τι έκανες ρώτησες για κόστος τζαμιών το έφτιαξες. 180χ56χ56 η 170χ60χ60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas_Kouv 26 Ιανουαρίου 2019 Author #54 Share 26 Ιανουαρίου 2019 (edited) Για 180x50x50 Κόστος περίπου 180 ευρώ με είπε ο Τζαμάς για 10αρι τζάμι. Μέχρι να ξέρω 100% ότι δεν θα μετακομίσω δεν θα το φτιάξω. Δεν ψήνομαι καθόλου να το τελειώσω και μετά να πρέπει να το αποχωριστώ. Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2019 - Andreas_Kouv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος