Maria Michalopoulou 18 Νοεμβρίου 2017 #1 Share 18 Νοεμβρίου 2017 Αγαπητοι, ειναι η πρωτη φορα που εχω ψαρακια...ο μικρος γιος μου το ηθελε πιο πολυ..φυσικα εγω τα περιποιουμε..κ φυσικα τα νοιάζομαι..το ενυδρειο ειναι μικρο κ πλαστικό.δεν εχει οξυγονο..ριχνω δυο ειδων σταγονες ανα δευτερη μερα.ειναι 3 ψαρακια λευκα αλλα ειναι πορτοκαλι στο κεφαλι τους. Επιπλεουν στην επιφανεια ομως κ βγαζουν μπουρμπουληθρες κατα την αναπνοη τους..τι μπορει να σημαινει ; γνωρίζετε;..παρακαλω πως μπορω να μαθω να τα φροντιζω οσο το καλυτερο δυνατο ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 18 Νοεμβρίου 2017 #2 Share 18 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα! Μήπως έχεις χρυσόψαρα; όταν λες μικρό ενυδρείο πόσα λίτρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 18 Νοεμβρίου 2017 #3 Share 18 Νοεμβρίου 2017 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος fwtini έγραψε: Καλησπέρα! Μήπως έχεις χρυσόψαρα; όταν λες μικρό ενυδρείο πόσα λίτρα; Φωτεινή @fwtini... "Τα Ενυδρεία μου:Ενυδρειο πλαστικο χωρις οξυγονο με οραντα ρεντ καπ ψαρακια"... είναι γραμμένο, στο προφίλ.- Έγινε επεξεργασία 18 Νοεμβρίου 2017 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
fwtini 18 Νοεμβρίου 2017 #4 Share 18 Νοεμβρίου 2017 8 minutes ago, diskus fan said: Φωτεινή @fwtini... "Τα Ενυδρεία μου:Ενυδρειο πλαστικο χωρις οξυγονο με οραντα ρεντ καπ ψαρακια"... είναι γραμμένο, στο προφίλ.- Ευχαριστώ! Είμαι από το κινητό και δε μου το βγάζει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 18 Νοεμβρίου 2017 #5 Share 18 Νοεμβρίου 2017 πριν 31 λεπτά, το μέλος fwtini έγραψε: Ευχαριστώ! Είμαι από το κινητό και δε μου το βγάζει ΠΑΡΑΚΑΛΩ.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 18 Νοεμβρίου 2017 #6 Share 18 Νοεμβρίου 2017 Το ενυδρειο ειναι ακατάλληλο για ψαρια, ποσο μαλλον για 3 χρυσοψαρα.Στην επιφανεια ειναι για να παρουν αερα, ασφυκτιουν. Οπωσδηποτε φιλτρο με αναταραξη και αλλαγη γυαλας αμεσα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 19 Νοεμβρίου 2017 #7 Share 19 Νοεμβρίου 2017 πριν 14 ώρες, το μέλος Maria Michalopoulou έγραψε: Αγαπητοι, ειναι η πρωτη φορα που εχω ψαρακια...ο μικρος γιος μου το ηθελε πιο πολυ..φυσικα εγω τα περιποιουμε..κ φυσικα τα νοιάζομαι..το ενυδρειο ειναι μικρο κ πλαστικό.δεν εχει οξυγονο..ριχνω δυο ειδων σταγονες ανα δευτερη μερα.ειναι 3 ψαρακια λευκα αλλα ειναι πορτοκαλι στο κεφαλι τους. Επιπλεουν στην επιφανεια ομως κ βγαζουν μπουρμπουληθρες κατα την αναπνοη τους..τι μπορει να σημαινει ; γνωρίζετε;..παρακαλω πως μπορω να μαθω να τα φροντιζω οσο το καλυτερο δυνατο ; Για ενα χρυσοψαρο χρεαζεται 35-50 λιτρα νερου ,αλλα το ενυδρειο σας πρεπει να ειναι τουλαχιστον 120 λ!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος