koi 14 Νοεμβρίου 2017 #1 Share 14 Νοεμβρίου 2017 Καλησπέρα σε όλους. Έχω το εξής θέμα με το χρυσόψαρο. Εδω κ μια βδομάδα μου έχει βγάλει ενα λευκό εξογκώμα σαν σπυράκι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να είναι αυτό.Τα τεστακια βγαίνουν όλα εντάξει. Το χρυσόψαρο ειναι μαζί με άλλα ψαράκια σε λίμνη τα οποία δεν παρουσιάζουν κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lth 14 Νοεμβρίου 2017 #2 Share 14 Νοεμβρίου 2017 ΚαλησπέραΚαπου παει το μυαλο μου..Θερμοκρασία νερου??Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
koi 16 Νοεμβρίου 2017 Author #3 Share 16 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα. Δεν έχω κάποιο όργανο ακόμα να μετράει θερμοκρασία νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lth 16 Νοεμβρίου 2017 #4 Share 16 Νοεμβρίου 2017 Αν μπορεις να δεις την θερμοκρασία καθως επισης να βγάλεις μια καθαρη φωτο ισως να μπορεσω να βοηθήσωΣτάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 16 Νοεμβρίου 2017 #5 Share 16 Νοεμβρίου 2017 Για μολυνση απο aeromonas μου κανει. Μπορεις να το απομονωσεις σε καραντίνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος