bbetta 22 Απριλίου 2018 #76 Share 22 Απριλίου 2018 Πολλά συγχαρητήρια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 22 Απριλίου 2018 #77 Share 22 Απριλίου 2018 Υπέροχα! Που τα βρίσκεις?? Στα 3 γνωστά μαγαζιά της Αττικής σπάνια πετυχαίνω ασυνήθιστους ζωανθους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 22 Απριλίου 2018 #78 Share 22 Απριλίου 2018 Ομορφιές Παύλο! Να τα χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Μαίου 2018 Author #79 Share 4 Μαίου 2018 On 22/4/2018 at 2:57 ΜΜ, το μέλος Giwrgos Fragoulis έγραψε: Όταν είχα μαζέψει το ένα κεφάλι Grandis ήταν ένα καφε πράγμα!!! Με τον καιρό έφτιαξε πλέον όταν το κεφάλι είναι σε τελικό μέγεθος είναι κατάλευκο ίσως κάνει και μια ιδέα μπλέ ιριδίζο ανάλογα και το φωτισμό. Τα καινούργια κεφάλια κάνουν πράσινο με ελάχιστο μπλε ιριδίζον στο κέντρο και λευκο στην περιφέρεια. Να τα χαίρεσαι Παύλο. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Τώρα μου έκοψες την χαρα με αυτά που λες!! Δεν το γνώριζα αυτό , ενδιαφέρον όμως Ευχαριστωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Μαίου 2018 Author #80 Share 4 Μαίου 2018 On 22/4/2018 at 4:44 ΜΜ, το μέλος Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος έγραψε: Υπέροχα! Που τα βρίσκεις?? Στα 3 γνωστά μαγαζιά της Αττικής σπάνια πετυχαίνω ασυνήθιστους ζωανθους. Από εδώ τιποτα... Όλα από εξωτερικό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 4 Μαίου 2018 #81 Share 4 Μαίου 2018 Είναι λογικά τα μεταφορικά? Στείλε με.πμ το μαγαζί που χρησιμοποιείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Μαίου 2018 Author #82 Share 6 Μαίου 2018 Ξεχασα να αναφερω οτι εδω και λιγες μερες Αλλαχτηκε η αντλια επιστροφης και μπηκε μια jebao dsc 5000 Επισης μπηκε σε λειτουργια το skimmer coral box d300 Απο προσθηκες δεν εχω κανει τιποτα , μονο ενα ξεσκαρταρισμα σε 1-2 κοραλια που εποιαναν χωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Αυγούστου 2018 #83 Share 26 Αυγούστου 2018 @paul.astyπως πάει το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Σεπτεμβρίου 2018 Author #84 Share 2 Σεπτεμβρίου 2018 Το ενυδρείο πάει μόνο σχεδόν 3 μήνες τωρα μιας και λείπω από αθηνα... Αποτι έχω δει από φώτο μια χαρά πάει Αν και πέρασε ένα πέρασαν μια περιπέτεια όσοι το προσέχουν , μιας και χάλασε η αναπλήρωση και πλημμύρισε λίγο Έγινε αλλαγή της αναπλήρωσης με μια tunze και τώρα μια χαρά Υπήρξε ένα στρεσσαριαμ από τα κοραλια ευτυχώς βέβαια χωρίς καμία απωλεια Αυτή την στιγμή προσπαθούμε να σταθεροποιήσουμε τις τιμές και πάλι Χάθηκε λίγο χρώμα από τα σκληρά αλλά αυτό φτιάχνεται Τώρα νεότερα σε κάνα μήνα που θα επιστρέψω κι θα ξέρω ακριβώς την κατάσταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 27 Οκτωβρίου 2018 #85 Share 27 Οκτωβρίου 2018 @paul.asty Παύλο πως πάει το ενυδρειο?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 21 Νοεμβρίου 2018 Author #86 Share 21 Νοεμβρίου 2018 Καλησπερα Νίκο Το ενυδρείο γύρισα και το βρήκα σε αρκετά καλή κατάσταση , με μερικές απώλειες βεβαία!! Αλλά πλέον βρίσκεται σε φάση ξεσυστηματος μιας και δεν μπορώ να του αφιερώσω όσο χρόνο θέλω για να το φτάσω εκεί που θέλω Έτσι θα κρατήσω μόνο τα zoanthus σε ένα μικρότερο ενυδρείο και στην συνέχεια βλέπουμε για κάτι μεγαλύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 24 Φεβρουαρίου 2019 Author #87 Share 24 Φεβρουαρίου 2019 Μετά από ενάμιση χρόνο το ενυδρείο δυστυχώς έκλεισε!! Ένας κύκλος έκλεισε από τον οποίο εμαθα νέα πράγματα , έκανα μερικά λαθάκια αλλά χωρίς να είναι μεγάλη η ζημιά και ετσι πάντα διορθώνονταν Ίσως να μην το έφτασα εκεί που ήθελα κυρίως λόγο χρόνο , αυτός ήταν ο λόγος που πήρα αυτή την απόφαση , αρκετούς μήνες απών δεν γινόταν να βάζω σε τρεξίματα δικούς μου ανθρώπους (και ΝΑΙ για ακόμα μια φορα η οι ζημιές έγιναν όταν έλειπα, το καλοκαίρι) Φυσικά ένα κομμάτι του ενυδρείου (το αγαπημένο μου με τα zoanthus) εχει μεταφερθεί σε ένα μικρούλι ενυδρείο 20 λίτρων Ακόμα βρισκονται σε προσαρμογή, ελπίζω σύντομα να έρθουν όπως ήταν και να κάνω τη παρουσία του με πολύ χρώμα!! Τα σχέδια για το νέο ενυδρείο είναι υπό σκέψη και πρώτα ο θεος μετά το καλοκαίρι, ίσως αρχίσουν να υλοποιούνται Μέχρι τότε Keep reefing σε μικρότερες θάλασσες 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος