paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2017 Author #26 Share 7 Δεκεμβρίου 2017 Καλά είναι αλλά όλα εκτός του πρώτου έχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης!! Ασεε Διονύση είναι και άσχημο στο μάτι... Περιμένω να μου έρθουν 2 γαρίδες που παράγγειλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Δεκεμβρίου 2017 Author #27 Share 17 Δεκεμβρίου 2017 Αλλες δυο νεες προσθηκες!! Οι κλασσικες!! Και η ωρα χαλαρωσης 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Δεκεμβρίου 2017 #28 Share 17 Δεκεμβρίου 2017 Πολύ όμορφες επιλογές Παυλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 17 Δεκεμβρίου 2017 Author #29 Share 17 Δεκεμβρίου 2017 Πλεον ο χωρος περιοριζεται οποτε προσπαθω να βαζω οτι μου κεντρισει περισσοτερο το ενδοιαφερον ΥΓ για καποιο λογο οι φωτο εχουν βγει πολυ μεγαλες , αν μπορεις καποιος απο τους συντονιστες να τις μικρυνει λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 21 Δεκεμβρίου 2017 Author #30 Share 21 Δεκεμβρίου 2017 Και ηρθε ο καιρος να γινουν προσθηκες σε ψαρια ετσι τις τελευταιες 3-4 μερες προστεθηκαν 1 θυληκος halichoeres melanurus 1 gramma loreto 1 synchiropus splendidus (μανταρινος) και 1 harlequin γαριδα γιατι παρατηρησα μερικες αστερινες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 22 Δεκεμβρίου 2017 #31 Share 22 Δεκεμβρίου 2017 (edited) πριν 8 ώρες, το μέλος paul.asty έγραψε: Και ηρθε ο καιρος να γινουν προσθηκες σε ψαρια ετσι τις τελευταιες 3-4 μερες προστεθηκαν 1 θυληκος halichoeres melanurus 1 gramma loreto 1 synchiropus splendidus (μανταρινος) και 1 harlequin γαριδα γιατι παρατηρησα μερικες αστερινες Καλορίζικα όλα. Ιδιαίτερα το gramma από τα αγαπημένα μου. Άντε και ένα gramma melacara τώρα! Έγινε επεξεργασία 22 Δεκεμβρίου 2017 - Mr.Puff Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Δεκεμβρίου 2017 Author #32 Share 22 Δεκεμβρίου 2017 Ναι είναι εντυπωσιακό ψαράκι!! Τώρα θέλω να βάλω ένα goby σίγουρα.. Μετά δεν ξέρω αν με παίρνει για άλλο :/ Αν βάλω αυτό που λες δεν θα έχουν θέμα με το loreto;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 22 Δεκεμβρίου 2017 #33 Share 22 Δεκεμβρίου 2017 πριν 10 ώρες, το μέλος paul.asty έγραψε: Ναι είναι εντυπωσιακό ψαράκι!! Τώρα θέλω να βάλω ένα goby σίγουρα.. Μετά δεν ξέρω αν με παίρνει για άλλο :/ Αν βάλω αυτό που λες δεν θα έχουν θέμα με το loreto;; Κοίτα από λίτρα είσαι μια χαρά. Αν έχεις αρκετές κρυψώνες, και δεδομένου ότι θα μπει δεύτερο, μπορεί να μην έχεις πρόβλημα. Σίγουρα δεν είναι τόσο διάολοι όσο τα dottybacks αλλά ένα ρίσκο υπάρχει για αψιμαχίες. Όμως είναι και τα δύο υπέροχα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 23 Δεκεμβρίου 2017 #34 Share 23 Δεκεμβρίου 2017 Δύσκολα να μην έχεις θέματα στα λίτρα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post paul.asty 14 Ιανουαρίου 2018 Author Popular Post #35 Share 14 Ιανουαρίου 2018 Μετα απο αρκετο καιρο μπορω να πω πως ειναι η πρωτη φορα που χαιρομαι για το ενυδρειο τοσο πολυ!! Εγιναν προσθηκες 3 γαριδες για aptaisia (οχι peppermint κατι αλλες) και μιας harlequin γαριδες Πλεον νομιζω πως αρχιζω να κλεινω απο κοραλια περα απο 1-2 sps και 1 euphyllias που θελω να βαλω , ενω εντος του μηνος πιστευω να φουλαρω και απο τα αγαπημενα μου zoanthus (θα εχετε νεα) Μια νεα προσθηκη Ο αγαπημενος μουυυυυ Και ημιγενικη απο πανω Η Duncan του φιλου @Marou πριν 2-3 χρονια που περασε τα παντα!! Σε καποια φαση ειχε μεινει μισο κεφαλι απο μια ολοκληροτικη καταστροφη ενα καλοκαιρι , αλλα καταφερε να ανακαμψει και να γινει ΤΟΥΜΠΑΝΟ Και μερικα απο τα sps Το συγκεκριμενο τωρα αρχιζει και περνει χρωμα Ευτυχως εχει κρατησει το χρωμα του Και τα κλασσικα 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 14 Ιανουαρίου 2018 #36 Share 14 Ιανουαρίου 2018 Μπράβο Παύλο υπέροχα όλα! Αντε να ξεμπερδέψεις και με τις κωλοαπταίζιες. Ποιες γαρίδες πήρες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 16 Ιανουαρίου 2018 #37 Share 16 Ιανουαρίου 2018 Μπράβο Παύλο τρομερή εξέλιξη το ενυδρείο. Η ντουνκαν έχει γίνει θηρίο.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Ιανουαρίου 2018 Author #38 Share 16 Ιανουαρίου 2018 On 14/1/2018 at 1:23 ΜΜ, το μέλος Mr.Puff έγραψε: Μπράβο Παύλο υπέροχα όλα! Αντε να ξεμπερδέψεις και με τις κωλοαπταίζιες. Ποιες γαρίδες πήρες; Έπρεπε να γίνει κάποιος στιγμή γιατί άρχισαν και γίνονται ενοχλητικές.... Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω lysmata kuekenthali Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 17 Ιανουαρίου 2018 #39 Share 17 Ιανουαρίου 2018 (edited) On 16/1/2018 at 1:38 ΜΜ, το μέλος paul.asty έγραψε: Έπρεπε να γίνει κάποιος στιγμή γιατί άρχισαν και γίνονται ενοχλητικές.... Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω lysmata kuekenthali Παυλο μια χαρα σε βρίσκω,με τις ρουφίανες είδες διαφορά?. Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2018 - niknik Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 21 Ιανουαρίου 2018 Author #40 Share 21 Ιανουαρίου 2018 Νεες προδθηκεςςςςςςςς Rainbow hornet Orange mandarin Velociraptor UZ dragonballs Fruit loops Scrambled eggs Clementine keds red Sunflowers Pastel rainbow Purple hornet Αυτα μεχρι στιγμης!! Υπαρχουν ακομα 3-4 αλλα δεν εχουν ανοιξει καλαααα 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 21 Ιανουαρίου 2018 #41 Share 21 Ιανουαρίου 2018 Μπράβο Παύλο, φοβερή συλλογή φτιάχνεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Ιανουαρίου 2018 #42 Share 21 Ιανουαρίου 2018 Παυλο όταν γίνουν αποικίες θα σκοτώνουν. Μεγειες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Ιανουαρίου 2018 Author #43 Share 22 Ιανουαρίου 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος Mr.Puff έγραψε: Μπράβο Παύλο, φοβερή συλλογή φτιάχνεις! Νασαι καλα Λουκα!! Αρχικα βαζω αυτα που μου αρεσουν περισσοτερο και ειναι σε οσο το δυνατον πιο "οικονομικα" (που λεει ο λογος) σε σχεση με αλλα Σταδιακα θα παρω και αλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Ιανουαρίου 2018 Author #44 Share 22 Ιανουαρίου 2018 πριν 11 ώρες, το μέλος niknik έγραψε: Παυλο όταν γίνουν αποικίες θα σκοτώνουν. Μεγειες. Ευχαριστωωω Και εγω μονο που το σκεφτομαι..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 4 Φεβρουαρίου 2018 #45 Share 4 Φεβρουαρίου 2018 Πολύ όμορφες επιλογές... Να τα χαρείς και να σου γίνουν δάσος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Φεβρουαρίου 2018 Author #46 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 On 4/2/2018 at 11:13 ΠΜ, το μέλος Skoti έγραψε: Πολύ όμορφες επιλογές... Να τα χαρείς και να σου γίνουν δάσος!!! Μακαρι φιλακι!! Ηδη μερικα εχουν βγαλει κεφαλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 10 Φεβρουαρίου 2018 Author #47 Share 10 Φεβρουαρίου 2018 Και μια συντομη ενημερωση!! Ευτυχως η γαριδες εχουν κανει παρα πολυ καλη δουλεια και πλεον η aiptasia ειναι ελαχιστες , ελπιζω και αυτες οι λιγες που εχουν μεινει εξαφανιστουν συντομα... Αυτη την βδομαδα θα ακολουθησει μια διπλη αλλαγη οπως κανω μια φορα τον μηνα και θα βγαλω μερικες νεες φωτο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 17 Φεβρουαρίου 2018 #48 Share 17 Φεβρουαρίου 2018 αν ξεκίνησαν τοτε σίγουρα σε λίγο καιρό δεν θα αφήσουν τίποτα. Προσεχε το τάισμα μόνο γιατι φαγωμένες γίνοντε τεμπέλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 2 Μαρτίου 2018 #49 Share 2 Μαρτίου 2018 Παύλο πως πας με τις απταισιες ? Με τα ζοανθους βλέπεις ανάπτυξη ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Μαρτίου 2018 Author #50 Share 4 Μαρτίου 2018 Πάλι καλά ναι έγινε δουλειά και έχουν μείνει ελάχιστες πλέον!! Περιμένω να φύγουν και οι τελευταιες Αρκετή ανάπτυξη από όλα και ιδιαίτερα τα zoanthus Σύντομα θα υπάρξουν φώτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος