paul.asty 12 Νοεμβρίου 2017 #1 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Γενική κατηγορία ενυδρείου ReefΓενικές Πληροφορίες Διαστάσεις Ενυδρείου (ΜxΠxΥ): 70x55x55 Συνολικά Λίτρα: 210 Sump (λίτρα): 50Φωτισμός Πηγές φωτισμού (πλήθος και τύπος): 4x24watt (2xBlue Plus , 2xCoral Plus) Διάρκεια φωτισμού: 8 ωρες (14:00-22:00)Υποστήριξη οργανισμών Φίλτρανση: Θέρμανση/ Ψύξη: Eheim 200w / Grotech Cool Breeze 4-fan cooler (συνδεδεμενα σε Eliwell ic915) Κυκλοφορία: Jebao DC3000 για επιστροφή (εχω σκοπο να την αλλαξω με μεγαλυτερη) 2xVortech wp10w 1xJebao mp10 Άλλες τεχνικές ευκολίες ή/και παρεμβάσεις: Jebao DP-4 , Αντίστροφη όσμωση 3 σταδίων Διατροφή: Ποικιλια απο flakes Ζωντανά Ψάρια: paracanthurus hepatus , halichoeres chrysus , ecsenius bicolor Ασπόνδυλα: babylonia formosae , trochus , nassarius , cerithium , alpheus bellulus , lysmata amboinensis Κοράλια: acropora , acanthastrea , montipora , zoanthus , favia , pavona , fungia , duncan , ricordea yuma , ricordea florida , clathria , gorgonia , discosoma , clove polys , parazoanthus Παράμετροι Μέση Θερμοκρασία (°C): 26 Αλατότητα: 1025 Kh: 7,4 Ca: 420 Mg: 1350 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): 5 Φωσφορικά (PΟ4): 0 Συντήρηση Αλλαγές νερού: 10% καθε βδομαδα και μια φορα το μηνα μια 25% Προετοιμασία νερού/πρόσθετα: Tropic Marin Pro Reef , Brightwell Microbacter Άλλες ρουτίνες συντήρησης: μια φορα το μηνα καθαρισμος του εξοπλισμου Φωτογραφίες Σε λιγο θα ανεβουν και οι φωτο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Νοεμβρίου 2017 Author #2 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Δυστηχως μπορει εχθες να μην μπορεσα να ερθω στη συναντηση , αλλα ο λογος ηταν η αλλαγη του aquascape!! Θελει ακομα κανα δυο αλλαγες , αλλα νομιζω τωρα εχει λιγο περισσοτες θεσεις για σκληρα και φυσικα τα ψαρακια δειχνουν τα το ευχαρηστιουνται περισσοτερο Το προβλημα με τις aiptasia συνεχιζεται , αλλα δεν με αγχωνει μιας και ηδη εχουν μειωθει και συντομα θα γινει προσθηκη 2 γαριδων 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Νοεμβρίου 2017 Author #3 Share 12 Νοεμβρίου 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Νοεμβρίου 2017 Author #4 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Red hornet Blue hornet Bam bam UZ poppers Και ο αγαπημενος βραχος!! Captain america-Red death-Nuclear green (συντομα διπλα τους θα προστεθουν και μερικα Gandlaf) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Νοεμβρίου 2017 Author #5 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Και κατι που βλεπω πρωτη φορα στο ενυδρειο μου!! Αυγα απο cerithium snail 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Νοεμβρίου 2017 #6 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Γεια σου Παυλο,Μια προσθήκη ενός νησιού από την δεξιά πλευρά θα ολοκλήρωνε την ομορφιά του ενυδρείου.Εξαιρετικες επιλογες ζωανθων ο βραχος αριστερα ερχομαι και τον παιρνω χαχαχα.Αντε με το καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Νοεμβρίου 2017 #7 Share 12 Νοεμβρίου 2017 Εξαιρετικά Παύλο. Άντε να γεμίσεις σκληρά τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 13 Νοεμβρίου 2017 #8 Share 13 Νοεμβρίου 2017 Ωραία ζοανθους, κάπου τα έχω ξαναδεί!!! Καλή ανάπτυξη σου εύχομαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Νοεμβρίου 2017 Author #9 Share 13 Νοεμβρίου 2017 πριν 12 ώρες, το μέλος niknik έγραψε: Γεια σου Παυλο,Μια προσθήκη ενός νησιού από την δεξιά πλευρά θα ολοκλήρωνε την ομορφιά του ενυδρείου.Εξαιρετικες επιλογες ζωανθων ο βραχος αριστερα ερχομαι και τον παιρνω χαχαχα.Αντε με το καλο. Για νησί δεν ξέρω αν με παίρνει από θέμα χώρου Αλλά αυτό που έχω σκεφτεί είναι να προσθέσω 2 πλάκες. Μια δεξιά πίσω και μια στο κέντρο μπροστά... Χαχαχα έλα ελαα αλλά να κρατήσω κάνα κεφαλάκι και εγώ!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Νοεμβρίου 2017 Author #10 Share 13 Νοεμβρίου 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος Mr.Puff έγραψε: Εξαιρετικά Παύλο. Άντε να γεμίσεις σκληρά τώρα. Σιγά σιγά θα γεμίσει!! Ελπίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να είναι φουλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Νοεμβρίου 2017 Author #11 Share 13 Νοεμβρίου 2017 πριν 15 λεπτά, το μέλος antonis t83 έγραψε: Ωραία ζοανθους, κάπου τα έχω ξαναδεί!!! Καλή ανάπτυξη σου εύχομαι!! Κατά καιρούς έχουν περασει αρκετά είδη zoanthus από το ενυδρείο μου Και συνέχεια προσθέτω και αλλά Ήδη έχουν προστεθεί αρκετά τις τελευταίες μέρες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 13 Νοεμβρίου 2017 #12 Share 13 Νοεμβρίου 2017 ωραία είναι όλα αυτά που εχεις! αλά θα ήταν ακόμα ποιο ωραία αν αφάνιζες της επτασιες παίρνοντας κάποια γαρίδα που της τρώει ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 13 Νοεμβρίου 2017 #13 Share 13 Νοεμβρίου 2017 Ελααααα ρε Παυλαρα !!!! Που χάθηκες ??? Αντε με το καλο να το ευχαριστηθείς οσο δεν παει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Νοεμβρίου 2017 Author #14 Share 13 Νοεμβρίου 2017 πριν 13 ώρες, το μέλος Nikos@ έγραψε: ωραία είναι όλα αυτά που εχεις! αλά θα ήταν ακόμα ποιο ωραία αν αφάνιζες της επτασιες παίρνοντας κάποια γαρίδα που της τρώει ... Όπως έγραψα είναι στο πρόγραμμα να μπουν 2 Γιατί έχουν αρχίσει και ακουμπάνε κάποια zoanthus τα οποία τα στρεσσαρουν αρκετά με αποτέλεσμα να μην ανοίγουν πληρως Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 13 Νοεμβρίου 2017 Author #15 Share 13 Νοεμβρίου 2017 πριν 11 ώρες, το μέλος fishbone! έγραψε: Ελααααα ρε Παυλαρα !!!! Που χάθηκες ??? Αντε με το καλο να το ευχαριστηθείς οσο δεν παει! Άσεεε Τρεξίματα με τη δουλειά και τώρα είναι η σχολή , οπότε θέλω δεν θέλω έχω λίγο ελεύθερο χρόνο Η αλήθεια είναι πως κάνοντας κάνα δυο αλλαγές στο ενυδρείο και είδα ότι ανταπέδωσε γρήγορα με έκανε να το δω ακόμα πιο ζεστά Εκτός αυτού πριν μπορεί να σχολιάσουν 1-2 ώρες τη βδομάδα , ενώ τώρα σε καθημερινή βάση κάθομαι έστω και λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Νοεμβρίου 2017 Author #16 Share 15 Νοεμβρίου 2017 (edited) Εχθες ειπα να δοκιμασω λιγο το κινητο γιατι το εχω λιγο καιρο!! Και βρηκα κατι ρυθμισεις και προσπαθησα να σας βγαλω μερικα κοραλια ετσι οπως τα βλεπω και εγω live Αυτο που με χαροποιει ειναι πως πλεον νομιζω ολα πανε πολυ καλα.. Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2017 - paul.asty 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Νοεμβρίου 2017 Author #17 Share 15 Νοεμβρίου 2017 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Νοεμβρίου 2017 Author #18 Share 15 Νοεμβρίου 2017 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 15 Νοεμβρίου 2017 #19 Share 15 Νοεμβρίου 2017 εξαιρετικές φωτο! Τι κινητό και τι ρυθμίσεις έκανες και μου έγινες τέτοιος καλλιτέχνης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 15 Νοεμβρίου 2017 Author #20 Share 15 Νοεμβρίου 2017 Χαχαχα πηρα το samsung galaxy J7 (2017) Εχει μια επιλογη στην καμερα που λεγεται προηγμενη λειτουργια Εκει εχει 3 ρυθμισεις ενα +/- , ενα ISO και ενα WB πειραξα τα δυο πρωτα και εφτιαξα καπως την καμερα ΥΓ μην με ρωτησεις τι ειναι το καθενα , δεν εχω ιδεα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 15 Νοεμβρίου 2017 #21 Share 15 Νοεμβρίου 2017 Πολύ δυνατές φωτογραφίες Παύλο. Φοβερά χρώματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 16 Νοεμβρίου 2017 Author #22 Share 16 Νοεμβρίου 2017 On 15/11/2017 at 4:42 ΜΜ, το μέλος Mr.Puff έγραψε: Πολύ δυνατές φωτογραφίες Παύλο. Φοβερά χρώματα! Ναι πάνε αρκετά καλά Και όσο περνάνε οι μέρες τα sps παίρνουν και άλλο χρώμα..... Σε 4 μέρες που θα γυρίσω Αθήνα ελπίζω να έχουν εμφανή διαφορά, για νέες φωτο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Δεκεμβρίου 2017 Author #23 Share 6 Δεκεμβρίου 2017 Αυτες τις μερες εγινες μερικες προσθηκες μονο σε sps 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Δεκεμβρίου 2017 #24 Share 6 Δεκεμβρίου 2017 Ωραίες οι άκρο Παυλο,μεγειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 6 Δεκεμβρίου 2017 #25 Share 6 Δεκεμβρίου 2017 Ωραία SPS παυλαρα.! Φίλε κάτι πρέπει να κάνεις με τις απταιζιες γιατί βλέπω να σου τρώνε τα κοράλλια ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος