νικος123 11 Νοεμβρίου 2017 #1 Share 11 Νοεμβρίου 2017 Καλησπερα,Πριν ενα μηνα αγορασα εναν καινουριο θερμοστατη εχειμ για το 200αρι ενυδρειο μου με τροπικα ψαρια.Απο τοτε που τον εβαλα η ενδειξη του θερμομετρου δεν ταυτιζοταν με αυτη του θερμοστατη.Τωρα που εβαλα τα ψαρια ανησυχω περισσοτερο αφου παρατηρησα σημερα πως η θερμοκρασια ειναι στου 26 αντι για τους 29 που τον ειχα βαλει!Ξερετε τι φταιει και τι μπορω να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Νοεμβρίου 2017 #2 Share 11 Νοεμβρίου 2017 Καλημέρα, αν έχεις τις οδηγίες γράφει πως να τον καλιμπράρεις με τον κόκκινο δείκτη που έχει. Η αντιστοιχία θερμοκρασίας πραγματικής με αυτήν που δείχνει ο θερμοστάτης δεν μας ενοχλει, αρκεί να κρατάει την θερμοκρασία εκεί που θελουμε. Πχ εμένα ένας εχειμ δείχνει 23 πάνω του αλλά μου κρατάει σταθερά στους 26, εκεί που θέλω δηλαδή. Τι ψάρια έχεις και χρειάζεσαι τόσο μεγάλη θερμοκρασία; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 11 Νοεμβρίου 2017 #3 Share 11 Νοεμβρίου 2017 Όντως πολύ υψηλή θερμοκρασία κρατάς. Μη κοιτάς τι γράφει ο θερμαντηρας γιατί έχουν αρκετή απόκλιση. Ένας STC1000 από eBay θα σου λύσει εντελώς το προβλημα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
νικος123 11 Νοεμβρίου 2017 Author #4 Share 11 Νοεμβρίου 2017 Ραμιρεζι και νεον εχω.Το θεμα ειναι οτι η θερμοκρασια συνεχως μεταβαλεται.Δηλαδη εμενα να με ενδιαφερει μονο η ενδιεξη του θερμομετρου?Ρυθμισα τον θερμοστατη στους 29 για να ανεβει η θερμοκρασια στους 25-27 που την θεω.Εχω παραγγειλει ηδη εναν controller οπου ναναι ερχεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Νοεμβρίου 2017 #5 Share 11 Νοεμβρίου 2017 Σε ενδιαφέρει η ένδειξη του θερμομέτρου να είναι σταθερή. Για τα ψάρια που έχεις προτείνω τους 27 βαθμούς. Στους 25 είχα θέμα με τα ραμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
νικος123 11 Νοεμβρίου 2017 Author #6 Share 11 Νοεμβρίου 2017 Ευχαριστω,θα δοκιμασω να κολιμπραρω και τον θερμοστατη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος