dinatoskrikos 23 Οκτωβρίου 2017 #1 Share 23 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα σε όλους! Σαββατοκύριακο βρέθηκα για δουλειά στη Λάρισα. Χτες το μεσημέρι βρέθηκα σε γνωστό φαγαδικο της πολης που μαζευει κ πολυ νέο κοσμο και αντικρισα το θεαμα της φωτογραφιας. Σε ενυδρειο στο ματι μου εδειχνε 60με80 εκ μηκος τα ψαρια της φωτογραφιας να περιστρεφονται ατερμονα το καθενα γυρω απο τον αξονα του με ενα διαχωριστικο αναμεσα τους. Η αληθεια ειναι πως δε γνωριζω για τι ειδος πρόκειται. Απο το καταστημα μου ειπαν καρχαριακια του γλυκού κ πως ειναι μια χαρα εκει μεσα και απορω αυτοι θα ηθελα να ναι κλεισμενοι σε μια ντουλαπα; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 23 Οκτωβρίου 2017 #2 Share 23 Οκτωβρίου 2017 (edited) gallagher. Ειναι γατοψαρο και γινεται τεραστιο. Ακαταλληλο για την πλειοψηφια των ενυδρειων, καθως γινονται υπερβολικα μεγαλα. Pangasius sanitwongsei? Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2017 - Oresths_S Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Οκτωβρίου 2017 #3 Share 23 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς θα το καταλάβει σε λίγο καιρό (ελπίζω) όταν θα δει ότι δεν χωρούν μπλέον μέσα στο ενυδρείο του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 23 Οκτωβρίου 2017 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2017 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 23 Οκτωβρίου 2017 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος diskus fan έγραψε: Γουτσου γουτσου το ψαράκι μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
south 23 Οκτωβρίου 2017 #6 Share 23 Οκτωβρίου 2017 Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο....καταδικαστέο! Αν ξαναπάς μίλα ευγενικά με τους ιδιοκτήτες, μήπως και καταλάβουν, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο Δυστυχώς για τα συγκεκριμένα ψάρια που έχουν ημερομηνία λήξης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Οκτωβρίου 2017 #7 Share 23 Οκτωβρίου 2017 πριν 20 λεπτά, το μέλος south έγραψε: Δυστυχώς είναι συχνό φαινόμενο....καταδικαστέο! Αν ξαναπάς μίλα ευγενικά με τους ιδιοκτήτες, μήπως και καταλάβουν, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο Δυστυχώς για τα συγκεκριμένα ψάρια που έχουν ημερομηνία λήξης. Δώστους επίσης να δουν και την παραπάνω φωτογραφία, και ίσως καταλάβουν. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lonewolf47 23 Οκτωβρίου 2017 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος theodor72 έγραψε: Γουτσου γουτσου το ψαράκι μου... Αααα! Παναγιά μου! Τον έφαγε τον έφαγε τον άνθρωπο το τέρας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος