niknata 22 Οκτωβρίου 2017 #1 Share 22 Οκτωβρίου 2017 (edited) Καλησπέρα και από εμένα! Αυτό είναι το ενυδρείο μου 54 λίτρων που στρώνεται αποκλειστικά για Dwarf Puffers. Περιμένω την γνώμη και τις συμβουλές των ειδικών. Έγινε επεξεργασία 22 Οκτωβρίου 2017 - SOTIRIS 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 22 Οκτωβρίου 2017 #2 Share 22 Οκτωβρίου 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος niknata έγραψε: Καλησπέρα και από εμένα! Αυτό είναι το ενυδρείο μου 54 λίτρων που στρώνεται αποκλειστικά για Dworf Puffers. Περιμένω την γνώμη και τις συμβουλές των ειδικών. Ποσα θες να βαλεις; Εγω θα σου ελεγα 4-5 γιατι το καθε ενα θελει 10-15 λιτρα.. ωρεο aquascape μπορεις να βαλεις και σαλιγκαρια γιατι γαριδες και βυθοψαρα δεν νομιζω να αντεξουν με τα puffer 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 22 Οκτωβρίου 2017 #3 Share 22 Οκτωβρίου 2017 Μα τα puffer δεν τρωνε σαλιγκαρια;;; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 23 Οκτωβρίου 2017 #4 Share 23 Οκτωβρίου 2017 Δεν θα μείνει σαλιγκάρι μέσα με τα puffers, είναι λιχουδιά για αυτά τα ψάρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 23 Οκτωβρίου 2017 #5 Share 23 Οκτωβρίου 2017 πριν 10 ώρες, το μέλος kkgr έγραψε: Μα τα puffer δεν τρωνε σαλιγκαρια;;; Ναι! πριν 9 λεπτά, το μέλος Force έγραψε: Δεν θα μείνει σαλιγκάρι μέσα με τα puffers, είναι λιχουδιά για αυτά τα ψάρια. Ετσι ακριβως! Βεβαια,εγω θα γεμιζα το ενυδρειο απο ramshorn και physa,και θα φροντιζα για ενα διαστημα να τα ταιζω.Ετσι θα πετυχεις το στρωσιμο ευκολα και ταυτοχρονα θα εξασφαλισεις αρκετη φυσικη τροφη για το παφερ. Την σταθμη του νερου γιατι δεν την ανεβαζεις μερχι επανω? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 23 Οκτωβρίου 2017 #6 Share 23 Οκτωβρίου 2017 πριν 14 ώρες, το μέλος kkgr έγραψε: Μα τα puffer δεν τρωνε σαλιγκαρια;;; πριν 3 ώρες, το μέλος Force έγραψε: Δεν θα μείνει σαλιγκάρι μέσα με τα puffers, είναι λιχουδιά για αυτά τα ψάρια. Δεν το εθεσα σωστα ενοουσα μεγαλα πχ nerite ή apple πριν 3 ώρες, το μέλος argy1 έγραψε: Ναι! Ετσι ακριβως! Βεβαια,εγω θα γεμιζα το ενυδρειο απο ramshorn και physa,και θα φροντιζα για ενα διαστημα να τα ταιζω.Ετσι θα πετυχεις το στρωσιμο ευκολα και ταυτοχρονα θα εξασφαλισεις αρκετη φυσικη τροφη για το παφερ. Την σταθμη του νερου γιατι δεν την ανεβαζεις μερχι επανω? +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 23 Οκτωβρίου 2017 #7 Share 23 Οκτωβρίου 2017 26 minutes ago, Mr.Angelos said: Δεν το εθεσα σωστα ενοουσα μεγαλα πχ nerite ή apple +1 Τα nerite θα τα φάνε, τα apple snail δεν γνωρίζω αλλά apple snail σε 54 λίτρα; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 23 Οκτωβρίου 2017 #8 Share 23 Οκτωβρίου 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος kkgr έγραψε: Τα nerite θα τα φάνε, τα apple snail δεν γνωρίζω αλλά apple snail σε 54 λίτρα; Συμφωνώ απόλυτα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 23 Οκτωβρίου 2017 #9 Share 23 Οκτωβρίου 2017 (edited) Εχω διαβασει οτι τα nerite τα βαζουν με κιχλιδες γιατι δεν μπορουν να τα φανε.. το οτι τα τρωνε τα στουμπακια τα puffer με εχει αφισει αφωνο..... Εγω παντος οταν ειχα δεν τα πειραζε αλλα προσπαθουσε Έγινε επεξεργασία 23 Οκτωβρίου 2017 - Mr.Angelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknata 23 Οκτωβρίου 2017 Author #10 Share 23 Οκτωβρίου 2017 πριν 18 ώρες, το μέλος Mr.Angelos έγραψε: Ποσα θες να βαλεις; Εγω θα σου ελεγα 4-5 γιατι το καθε ενα θελει 10-15 λιτρα.. ωρεο aquascape μπορεις να βαλεις και σαλιγκαρια γιατι γαριδες και βυθοψαρα δεν νομιζω να αντεξουν με τα puffer Τα λίτρα μου δεν επιτρέπουν πάνω από τέσσερα. Αλλά και ένα ζευγάρι αν πετύχω θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη. Δεν θα βάλω άλλο είδος ψαριού μέσα, μιας και είναι "δύσκολοι" συγκάτοικοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknata 23 Οκτωβρίου 2017 Author #11 Share 23 Οκτωβρίου 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος argy1 έγραψε: Ναι! Ετσι ακριβως! Βεβαια,εγω θα γεμιζα το ενυδρειο απο ramshorn και physa,και θα φροντιζα για ενα διαστημα να τα ταιζω.Ετσι θα πετυχεις το στρωσιμο ευκολα και ταυτοχρονα θα εξασφαλισεις αρκετη φυσικη τροφη για το παφερ. Την σταθμη του νερου γιατι δεν την ανεβαζεις μερχι επανω? Υπάρχουν μόνο τρεις μικροί λαθρεπιβάτες physa που βρήκα στα φυτά, οπότε σίγουρα θα καταφύγω σε κατεψυγμένη τροφή. Όσο για τη στάθμη έχεις δίκιο θα την ανεβάσω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 24 Οκτωβρίου 2017 #12 Share 24 Οκτωβρίου 2017 Συγνωμη που γραφω σε αυτο το θεμα....ρε παιδια που θα βρω dwarf puffer, μηπως γνωριζει κανεις...? Ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknata 24 Οκτωβρίου 2017 Author #13 Share 24 Οκτωβρίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος Γρυμανελης έγραψε: Συγνωμη που γραφω σε αυτο το θεμα....ρε παιδια που θα βρω dwarf puffer, μηπως γνωριζει κανεις...? Ευχαριστω πολυ!!! Μονο παραγγελία, και δυστυχώς χωρίς δυνατότητα επιλογής φύλου ή ηλικίας. πριν 1 λεπτό, το μέλος Γρυμανελης έγραψε: Συγνωμη που γραφω σε αυτο το θεμα....ρε παιδια που θα βρω dwarf puffer, μηπως γνωριζει κανεις...? Ευχαριστω πολυ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γρυμανελης 24 Οκτωβρίου 2017 #14 Share 24 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 24 Οκτωβρίου 2017 #15 Share 24 Οκτωβρίου 2017 (edited) Εγω το ειχα παρει απο την αβυσσο 1,5 ευρω αν δεν κανω λαθος Έγινε επεξεργασία 24 Οκτωβρίου 2017 - Mr.Angelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος