dimpol 18 Σεπτεμβρίου 2019 #226 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 Καβουράκι mysthrax όπως ψάχνω κ εγώ στα κτστηματα για την δική μου άλγη με τις πράσινες μπαλίτσες. Λενε ότι κάνει δουλίτσα. Χέρι μην βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Σεπτεμβρίου 2019 #227 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 Όχι δεν φταίει το φως . Το νεκρώμα θα γινόταν αρκετά αργά! Το kh θα μπορούσε να επηρεάσει το lps. Γενικά η σταθερότητα παίζει τεράστιο ρόλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio7 18 Σεπτεμβρίου 2019 Author #228 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 Η αληθεια ειναι πως το νεκρωμα εχει ξεκινησει εδω και 3 μηνες περιπου που εχασα το πρωτο κοραλι. Ειχα ενα πολυ light προγραμμα στο led prime φως μου και εβαλα το προγραμμα ενος Saxby που εχει πολυσυζητηθει. Ηταν οντως τεραστια αλλαγη. Αλλα να γινει τετοιος αφανισμος; Εχω χασει πανω απο 10 κοραλιαΣτάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 18 Σεπτεμβρίου 2019 #229 Share 18 Σεπτεμβρίου 2019 Ο φωτισμός αυξήθηκε απότομα? Ερώτηση: βλέπεις καφέ ίνες στα κοράλλια πριν πεθάνουν? Πάντα μιλώντας για τα lps . Έχεις νεκρώσεις και σε sps? Άνθρακα χρησιμοποιείς ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio7 19 Σεπτεμβρίου 2019 Author #230 Share 19 Σεπτεμβρίου 2019 Ο φωτισμος αυξηθηκε και αλλαξε αποτομα ναι. Καφε ινες εννοεις σαν αλγη; Υιατι ναι πχ η μοντιπορα και μια εφυλια ναι ειχαν βγαλει αλγη. Αλλα η αλγη θεωρητικα ειναι πανω του οταν πια εχει ηδη νεκρωσει κατι. Στα αλλα lps δεν εβλεπα αλγη. Σκετο νεκρωμα. Αστα δραμαΣτάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 20 Σεπτεμβρίου 2019 #231 Share 20 Σεπτεμβρίου 2019 το πρόγραμμα που έβαλες είναι για πολύ βαθιά ενυδρεία. Έχει μέσα πολύ λευκό και πολύ κόκκινο. Θα μπορούσε άνετα να είναι υπεύθυνο για το κάψιμο τώρα που το λές και φυσικά βοηθάει πολύ τις άλγες.. τρέξε το ab+ και πάλι όχι στο φούλ. Στο δικό μου prime στα 60 λίτρα τρέχω το ab+ στο 40% και πάνε όλα τα lps σφαίρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gio7 20 Σεπτεμβρίου 2019 Author #232 Share 20 Σεπτεμβρίου 2019 Καλησπερα φιλε μουμ σε ευχαριστω καταρχας για την απαντηση σου. Τα εκαψα ολα απο οτι καταλαβα. Βεβαιαβτωρα δε με παιρνει για αργη αλλαγη προγραμματος.λογικα πρεπει δραστικα να αλλαξω την ενταση -προγραμμα. Με οτι αυτο συνεπαγεται.Το ab+ που λες πιο ειναι;Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 22 Σεπτεμβρίου 2019 #233 Share 22 Σεπτεμβρίου 2019 (edited) αυτό είναι το κανονικό ξεκίνησε το απο το 50%. Δε νομίζω οτι θα έχεις ανάγκη για περισσότερο. αλλαξε το κατευθείαν. Οταν μειώνεις δεν έχεις ανάγκη προσαρμωγή. Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2019 - pan_Oz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος