Husky_Jim 4 Μαίου 2007 #1 Share 4 Μαίου 2007 Προχθές είχα πάει από τον φίλο JDP και έχοντας την φωτογραφική μαζί μου δέν άντεξα και τράβηξα λίγες φωτο... Ιδού λοιπόν... Άς αρχίσουμε από τα 'αρμυρά' για να μας κάτσει το 'γλυκό' στο τέλος!!!! Το συγκεκριμένο ψάρι είναι αρσενικό,προέρχεται απο αναπαραγωγές του Γιάννη και αποτελεί πλέον και αυτό γεννήτορας (ο γνωστός Μαγκαιβερ)!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 4 Μαίου 2007 #2 Share 4 Μαίου 2007 K-A-T-A-Π-Λ-H-K-T-I-K-E-Σ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 4 Μαίου 2007 #3 Share 4 Μαίου 2007 Άψογα και ιδιαίτερα το σκαλάρι. Υ.Γ. Ζήλεψα και θα παρουσιάσω και εγώ τα σκαλάρια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 4 Μαίου 2007 #4 Share 4 Μαίου 2007 Μέγας είσαι ΓΙΑΝΝΗ μου και θαυμαστά τα έργα σου. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΡΧΗΓΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas301 4 Μαίου 2007 #5 Share 4 Μαίου 2007 Καταπληκτικό σκαλάρι ! Χαρίζω αμέσως τα kribensis και επιστρέφω στα σκαλάρια !! Ελπίζω να μην το ματιάσουμε !! Φιλικά Ανδρέας Link to comment Share on other sites More sharing options...
salTasos 4 Μαίου 2007 #6 Share 4 Μαίου 2007 Προχθές είχα πάει από τον φίλο JDP και έχοντας την φωτογραφική μαζί μου δέν άντεξα και τράβηξα λίγες φωτο... πότε θα περάσεις και από εδώ ? .. κουκλιά τα κοράλλια Γιάννη πολύ ωραία χρώματα Δημήτρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 4 Μαίου 2007 #7 Share 4 Μαίου 2007 καταπληκτικα κοραλια μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος