george@m 13 Οκτωβρίου 2017 #1 Share 13 Οκτωβρίου 2017 Καλημερα, εχω ενα astro 2208 το οποιο δουλευει περιπου 20 ημερες και εχει πολυ χαμηλη ροη. Μπορει να μου δωσει καποιος καμια ιδεα τι μπορει να φταιει; το εχω ανοιξει εχω δει αν εχει ξεκουμπωσει τιποτα, ηταν ολα οκ. Ελαφρυνα λιγο τα βιολογικα μηπως ηταν πολυ μπουκωμενο αλλα παλι τα ιδια. Καμια αλλη ιδεα; Στάλθηκε από το RainbowIII3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 13 Οκτωβρίου 2017 #2 Share 13 Οκτωβρίου 2017 Διάβασε αυτό: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 13 Οκτωβρίου 2017 #3 Share 13 Οκτωβρίου 2017 καλημέρα. Τους σωλήνες τους άφησες ολόκληρους?όλο το μήκος ή τους έχεις κόψει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 13 Οκτωβρίου 2017 #4 Share 13 Οκτωβρίου 2017 Έχω βάλει σε σειρά και UV Lamp που κόβει και η ροή είναι κανονική. Διάβασες το θέμα; Οι σωλήνες σου είναι καθαρές; Link to comment Share on other sites More sharing options...
george@m 13 Οκτωβρίου 2017 Author #5 Share 13 Οκτωβρίου 2017 καλημέρα. Τους σωλήνες τους άφησες ολόκληρους?όλο το μήκος ή τους έχεις κόψει?Οχι ειναι κομμενοι χωρις περιττα, οσο οσο που λενε...Στάλθηκε από το RainbowIII3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george@m 13 Οκτωβρίου 2017 Author #6 Share 13 Οκτωβρίου 2017 Έχω βάλει σε σειρά και UV Lamp που κόβει και η ροή είναι κανονική. Διάβασες το θέμα; Οι σωλήνες σου είναι καθαρές;Ναι το εχω διαβασει φιλε μου, αλλα δεν επαιζε τετοιο θεμα γιατι το φιλτρο δεν δουλευει ουτε 20 ημερες.Στάλθηκε από το RainbowIII3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
george@m 13 Οκτωβρίου 2017 Author #7 Share 13 Οκτωβρίου 2017 Σας ευχαριστω παιδια για γο ενδιαφεφον αλλα το βρηκα το προβλημα, το καπακι απο την φτεροτη μεσα ειχε μια παρα πολυ μικρη διαφορα και ηθελε ευθυγραμμηση. Το οποιο δεν φαινοτανε και τοσο ευκολα με το ματι.....Στάλθηκε από το RainbowIII3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtm 13 Οκτωβρίου 2017 #8 Share 13 Οκτωβρίου 2017 καλημέρα. Τους σωλήνες τους άφησες ολόκληρους?όλο το μήκος ή τους έχεις κόψει?Εγώ τους έχω αφήσει ολοκληρους. Θα είμαι καλύτερα αν τους κόψω λεςSent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 13 Οκτωβρίου 2017 #9 Share 13 Οκτωβρίου 2017 Τα φίλτρα είναι μελετημένα για το μήκος λάστιχου που έχουν μεσα.αν έχεις πολύ λασκα καλό θα ήταν να αφαιρέσεις το περιττο κομματι.μην το βαλεις και τσιμα τσίμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 15 Οκτωβρίου 2017 #10 Share 15 Οκτωβρίου 2017 (edited) On 13/10/2017 at 3:04 ΜΜ, το μέλος gtm έγραψε: Εγώ τους έχω αφήσει ολοκληρους. Θα είμαι καλύτερα αν τους κόψω λες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Εννοείται ότι πρέπει να τους κόψεις στο κατάλληλο μήκος. Εγώ κόντυνα κάποιους σωλήνες για 10 εκατοστά και είδα διαφορά!! Εκτός αυτού, πιάνουν μάκα και βουλώνουν ευκολότερα, ενώ φυσικά καθαρίζουν δυσκολότερα. Έγινε επεξεργασία 15 Οκτωβρίου 2017 - worldiver 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Οκτωβρίου 2017 #11 Share 18 Οκτωβρίου 2017 On 10/13/2017 at 3:21 ΜΜ, το μέλος Karlos έγραψε: Τα φίλτρα είναι μελετημένα για το μήκος λάστιχου που έχουν μεσα.αν έχεις πολύ λασκα καλό θα ήταν να αφαιρέσεις το περιττο κομματι.μην το βαλεις και τσιμα τσίμα. @gtm Βασικά ισχύει το παραπάνω. Τα προβλήματα συνήθως δημιουργούνται όταν οι σωλήνες κάνουν κούρμπες . . . Συνήθως στο manual του φίλτρου δείχνει με φωτογραφία πως πρέπει να είναι οι σωληνες . . . Link to comment Share on other sites More sharing options...
george@m 18 Οκτωβρίου 2017 Author #12 Share 18 Οκτωβρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος rastaman έγραψε: @gtm Βασικά ισχύει το παραπάνω. Τα προβλήματα συνήθως δημιουργούνται όταν οι σωλήνες κάνουν κούρμπες . . . Συνήθως στο manual του φίλτρου δείχνει με φωτογραφία πως πρέπει να είναι οι σωληνες . . . Εννοείτε οτι τα λάστιχα δεν κανουνε κούρμπες ποτέ, πάντα τα έχω να κανουνε μια ελαφρια κληση για να μπορεις να δουλευεις απο κατω το φιλτρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlos 18 Οκτωβρίου 2017 #13 Share 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι να έχει αλλά όχι περιττά πράγματα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george@m 18 Οκτωβρίου 2017 Author #14 Share 18 Οκτωβρίου 2017 Ναι να έχει αλλά όχι περιττά πράγματα. Ετσι ακριβως...!!!Στάλθηκε από το RainbowIII3G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος