roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 #1 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Ενυδρειο 120 λιτρα με 4 φανσυ.Αμμωνία νιτρώδη νιτρικά και πεχά μετραω με υγρά τεστ της σέρα. Σήμερα πήρα και ταινίες και είδα οτι είναι υψηλό το pH καλά και το υγρό τόσο μου έδειχνε 8,5 ( αλλά και το νερο βρύσης που μέτρησα τόσο είναι) κι επίσης υψηλα τοgh kai kh. Μήπως ηβθεραπεια που εκανα με αλάτι φταίει? Τι κάνω? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 9 Οκτωβρίου 2017 #2 Share 9 Οκτωβρίου 2017 8.5 PH; Σε ποια περιοχή;Αν μετρας με χαρτακια απλα μην δινεις σημασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 Author #3 Share 9 Οκτωβρίου 2017 8.5 PH; Σε ποια περιοχή;Αν μετρας με χαρτακια απλα μην δινεις σημασια. Παγκράτι. Τόσο μου δίνει και το υγρό τεστΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 9 Οκτωβρίου 2017 #4 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Τι σκληροτητες εχεις και με τι μετρας; Τι αλάτι βαζεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 Author #5 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Τι σκληροτητες εχεις και με τι μετρας; Τι αλάτι βαζεις;Είχα βάλει ενυδρειακο αλάτι. 16 σκληρότητα δείχνουν τα χαρτακια αν το βλέπω σωστα...Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος