roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 #1 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Μου δώσανε αυτή την βιταμίνη για τα χρυσόψαρα. Την ξέρει κανεις? Είναι καλή? Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 9 Οκτωβρίου 2017 #2 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Ναι είναι καλή, η εταιρεία αυτή βγάζει καλά προϊόντα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 Author #3 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Ναι είναι καλή, η εταιρεία αυτή βγάζει καλά προϊόντα. Ποσο βάζω στην τροφή γιατί λέει 5 ml στα 100 λίτρα. Επίσης μήπως ξέρεις αυτό στην φωτο παρσκατω? Ζήτησα σπιρουλίνα και μου έδωσαν αυτοΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 Author #4 Share 9 Οκτωβρίου 2017 ομορφη , και η μια και η αλλη σαν εταιριες η σπυρουλινα να ξερεις οτι εχει πολυ καλο διατροφικο προφιλ ομως δεν ειναι αφωμηωσημη τοσο απο τον ανθρωπο οσο και τα ψαρια , φυκια για μεταξωτες κορδελες δλδ , αντιθετα , τα φυκια που σου εδωσαν για φυκια και πολυβιταμηνουχα ειναι και πολυ ποιο αφωμοιωσημα και το ποσο καλη ειναι αυτη η συγκεκριμενη μαρκα τροφης θα το διαπιστωσεις στη πορεια απο το πως θα δειχνουν τα ψαρια σου βασικα δε χριαζεσε τη πολυβιταμινη αν δεν αντιμετωπισεις συγκεκριμενο προβλημα , το κελπ θα σε καλυψει απολυτα , και εσενα και τα χρυσοψαρα [emoji14]Είχε μια μεγάλη πληγή το black moor και μετα απο θεραπεία με αλάτι και μελαφιξ έκλεισε. Ταλαιπωρήθηκε όμως το κακομοιρο κοιτά φωτο τι μεγάλη πληγή είχε. Κι έχω και δυο μικρά καλικο οποτε λέω να ρίξω λίγη βιταμινουλα. Πόσες σταγονες να ριξω για μουλιασμα στην τροφή. Επίσης αυτό που μου δώσανε τελικά είναι σπιρουλίνα δεν κατάλαβα. Επειδη καπου γραφει protein κι απο οτι εχω διαβαδει εδω δεν κανει η πρωτεινη για τα χρυσοψαρα.Το πήρα για εναλλαγή τροφής έχω και τις κλασικές νιφάδες επίσης της ιδιας εταιρείας.Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 Author #5 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Κελπ τι είναι δεν κατάλαβα επίσης. Καίω κάρβουνο ....,[emoji39]Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 Author #6 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Ευτυχώς είναι καλά τώρα....Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 Author #7 Share 9 Οκτωβρίου 2017 το kelp ειναι φυκι , μια πρασιναδα της θαλασσας που εχει πολλες βιταμινες και μεταλα ειναι παραδοσιακο συστατικο στην ασιατικη κουζινα και κανει καλο στον αντρικο ιδιως οργανισμο , φυκι φυκι που λενε , εσενα το σκευασμα που εχεις εχει κελπ , το αν εχει μονο κελπ και ποσο κελπ εχει το καταλαβαινεις απο πισω αν και ειμαι κατα των χυμικων βιταμινων , θα βαλεις τη τροφη που ειναι να ριξεις στο ενυδρειο σε ενα ποτηρακι , εκει θα ριξεις την αναλογια στα δικα σου λιτρα απο βιταμινη , αν εχεις ενυδρειο 100 λιτρα θα ριξεις 5μλ αλλα δε νομιζω να καις τετοιο καρβουνο και γιαυτο ρωτας [emoji14] αποτε αναλογα τα λιτρα σου και το ποσα ψαρια εχεις ( ιχθυοφορτωση ) , μουλιαζει η τροφη , βαζεις λιγο νερο απο το ενυδρειο στο ποτηρακι ( ειναι πλαστικο μιας χρησης γιαυτο δεν ειναι ποτηρι ) και ριχνεις ολο το μειγμα στο ενυδρειο , bon apetite και παλυ , με καλη τροφη και ενα φυλακι στο τζαμι για καληνυχτα θα ειναι μια χαρα το ψαρακι μμμ τωρα το ειδα το ψαρακι , να του ριξεις βιταμινουλα , ποσο κακο ποια να κανει Αασαα . μπερδεύτηκα . Αυτό με το κελπ είναι αυτο που μου δώσανε για σπιρουλίνα κι είναι νιφάδες. Μια φορά την εβδομάδα θα τους βάζω μονο έτσι για ποικιλία.... Το άλλο είναι βιταμίνη σε υγρό και δεν ξέρω πόσες σταγόνες να ρίξω στην τροφή γιατί πανω έχει οδηγίες για όλο το ενυδρείο χύμα. Εγώ στην τροφή απευθείας θέλω να το βάζω.Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 9 Οκτωβρίου 2017 Author #8 Share 9 Οκτωβρίου 2017 ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο και ποσα ψαρια εχεις μεσα ??120 λίτρα. 4. ΦανσυΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος