dpap 10 Νοεμβρίου 2017 #326 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Άυτή επάνω στο βράχο είναι καφέ ή πράσινη ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 10 Νοεμβρίου 2017 Author #327 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Άυτή επάνω στο βράχο είναι καφέ ή πράσινη ;ΚαφεΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Νοεμβρίου 2017 #328 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Μόλις τώρα, το μέλος roulamidi έγραψε: Καφε Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τότε είσαι μια χαρά 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 10 Νοεμβρίου 2017 Author #329 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Τότε είσαι μια χαράΓια εξήγησετο μου να παίρνω γνώσεις.....Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 10 Νοεμβρίου 2017 #330 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Η καφέ άλγη είναι φυσιολογική κατάσταση στα νεοστημένα ενυδρεία και όχι μόνο. Το κυανό , είναι άλλη περίπτωση , πιο δύσκολη. Έριξες μια ματιά εδώ ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος