xristosan 2 Οκτωβρίου 2017 #1 Share 2 Οκτωβρίου 2017 καλησπέρα παιδια μολις ειδα στο ενδρειο μου ένα παράξενο πραγμα που μοιάζουν με αυγά Εχω μεσα 4 δισκάκια μικρά ακομα και διάφορα αλλα ψαράκια ραμιρεζι νέον κιρυντορας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 2 Οκτωβρίου 2017 #2 Share 2 Οκτωβρίου 2017 Νομιζω αυγα σαλιγκαριων. Εχεις φυτα μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosan 2 Οκτωβρίου 2017 Author #3 Share 2 Οκτωβρίου 2017 ναι εχω φυτά το σκέφτηκα και εγω αλλα φεν εχω ξαναδεί ...... εχω και 1 σαλιγκάρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
avraamp 2 Οκτωβρίου 2017 #4 Share 2 Οκτωβρίου 2017 Αυγά από corydoras μάλλον είναι. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 2 Οκτωβρίου 2017 #5 Share 2 Οκτωβρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος Oresths_S έγραψε: Νομιζω αυγα σαλιγκαριων. Εχεις φυτα μεσα? Θα συμφωνησω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosan 3 Οκτωβρίου 2017 Author #6 Share 3 Οκτωβρίου 2017 καποιες αλλεσ γνωμες ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 3 Οκτωβρίου 2017 #7 Share 3 Οκτωβρίου 2017 Για αυγά απο κορυ μου φαίνονται κ εμένα. Τίποτα να ανησυχείς πάντως 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 3 Οκτωβρίου 2017 #8 Share 3 Οκτωβρίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Για αυγά απο κορυ μου φαίνονται κ εμένα. Τίποτα να ανησυχείς πάντως +1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosan 5 Οκτωβρίου 2017 Author #9 Share 5 Οκτωβρίου 2017 τα αυγα χαθηκαν τι λετε να κανω να βαλω τα 5 κορυ μαζι σε αλλο ενυδρειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 5 Οκτωβρίου 2017 #10 Share 5 Οκτωβρίου 2017 Γιατί να το κανεις αυτό; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 6 Οκτωβρίου 2017 #11 Share 6 Οκτωβρίου 2017 πριν 18 ώρες, το μέλος xristosan έγραψε: τα αυγα χαθηκαν τι λετε να κανω να βαλω τα 5 κορυ μαζι σε αλλο ενυδρειο Για αναπαραγωγη εννοεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosan 6 Οκτωβρίου 2017 Author #12 Share 6 Οκτωβρίου 2017 ναι...... αν μπορω γτ οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 12 Οκτωβρίου 2017 #13 Share 12 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα σου πρότεινα.. να διαβάσεις το κείμενο στο παρακάτω link και... να πράξεις αναλόγως, για τους δίσκους.- https://www.aquazone.gr/forums/forums/topic/97473-πόσα-λίτρα-χρειάζονται-επιτέλους-οι-δίσκοι-ένα-μίνι-άρθο-του-diskus-fan/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος