roulamidi 26 Σεπτεμβρίου 2017 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει περιπτωση αυτή η ρίζα να πληγωσει τα ψαράκια μου? Τους αρέσει να παιζουν εκεί. Αν την βγάλω τι άλλο μπορω να βάλω στην θέση της? Εχει πληγωθεί το ενα ψαράκι μου και κάποιοι μου ειπαν οτι μπορεί να έγινε απο την ριζα η τις πέτρες. Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 26 Σεπτεμβρίου 2017 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Τα ξύλα που βάζω μέσα στο ενυδρείο μου, φροντίζω να μην έχουν αιχμηρές καταλήξεις. Έτσι χρησιμοποιώ μια λίμα και ένα γυαλόχαρτο για να κάνω στρογγυλές τις αιχμές, φυσικά όταν τα ξύλα είναι στεγνά. Μετά τα βράζω 1-2 ώρες σε κατσαρόλα με αλάτι, ώστε αφ'ενός να σκοτώσω τα μικρόβια και αφ'ετέρου να φύγουν οι πολλές τανίνες. Μόνο έτσι είναι έτοιμα για τη γυάλα μου. Αν θες, μπορείς να εφαρμόσεις το ίδιο, είναι εύκολο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akis Lekk 27 Σεπτεμβρίου 2017 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω πιστευω καποιος τον κυνηγαει απο τους αλλους οχι οτι φταιει η ριζα ποσα λιτρα εισαι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 27 Σεπτεμβρίου 2017 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως σου είπαν και παραπάνω, πρόσξε μόνο να μην υπάρχουν αιχμηρές προεξοχές στο ξύλο σου. Κατά τα αλλά το ξύλο είναι περισσότερο από ένα όμορφο διακοσμητικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 27 Σεπτεμβρίου 2017 Author #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω πιστευω καποιος τον κυνηγαει απο τους αλλους οχι οτι φταιει η ριζα ποσα λιτρα εισαι ??120 λίτρα. Ναι τον κυνηγάει ενα καλικοΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 27 Σεπτεμβρίου 2017 Author #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2017 Όπως σου είπαν και παραπάνω, πρόσξε μόνο να μην υπάρχουν αιχμηρές προεξοχές στο ξύλο σου. Κατά τα αλλά το ξύλο είναι περισσότερο από ένα όμορφο διακοσμητικό. [emoji4]Το εβγαλα. Είχε όντως αιχμηρές γωνίες. Θα πάρω αλλοΣτάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
roulamidi 27 Σεπτεμβρίου 2017 Author #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2017 Οπώς βλέπετε αρκετά αιχμηρό.....Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 28 Σεπτεμβρίου 2017 #8 Share 28 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 9 ώρες, το μέλος roulamidi έγραψε: Το εβγαλα. Είχε όντως αιχμηρές γωνίες. Θα πάρω αλλο Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν χρειάζεται να το βγάλεις εάν σου αρέσει. με ένα ψιλό γυαλόχαρτο τρίψε τα αιχμηρά σημεία, και έτοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος