Jump to content

Ρίζα για τα χρυσόψαρα?

Recommended Posts

Υπάρχει περιπτωση αυτή η ρίζα να πληγωσει τα ψαράκια μου? Τους αρέσει να παιζουν εκεί. Αν την βγάλω τι άλλο μπορω να βάλω στην θέση της? Εχει πληγωθεί το ενα ψαράκι μου και κάποιοι μου ειπαν οτι μπορεί να έγινε απο την ριζα η τις πέτρες. b44a667b6a00a1b85199a57ffbdda700.jpg

Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τα ξύλα που βάζω μέσα στο ενυδρείο μου, φροντίζω να μην έχουν αιχμηρές καταλήξεις. Έτσι χρησιμοποιώ μια λίμα και ένα γυαλόχαρτο για να κάνω στρογγυλές τις αιχμές, φυσικά όταν τα ξύλα είναι στεγνά. Μετά τα βράζω 1-2 ώρες σε κατσαρόλα με αλάτι, ώστε αφ'ενός να σκοτώσω τα μικρόβια και αφ'ετέρου να φύγουν οι πολλές τανίνες. Μόνο έτσι είναι έτοιμα για τη γυάλα μου. Αν θες, μπορείς να εφαρμόσεις το ίδιο, είναι εύκολο. :)

• Like 2

Όπως σου είπαν και παραπάνω, πρόσξε μόνο να μην υπάρχουν αιχμηρές προεξοχές στο ξύλο σου. Κατά τα αλλά το ξύλο είναι περισσότερο από ένα όμορφο διακοσμητικό. :)

Εγω πιστευω καποιος τον κυνηγαει απο τους αλλους οχι οτι φταιει η ριζα ποσα λιτρα εισαι ??
120 λίτρα. Ναι τον κυνηγάει ενα καλικο

Όπως σου είπαν και παραπάνω, πρόσξε μόνο να μην υπάρχουν αιχμηρές προεξοχές στο ξύλο σου. Κατά τα αλλά το ξύλο είναι περισσότερο από ένα όμορφο διακοσμητικό. [emoji4]
Το εβγαλα. Είχε όντως αιχμηρές γωνίες. Θα πάρω αλλο

πριν 9 ώρες, το μέλος roulamidi έγραψε:

Το εβγαλα. Είχε όντως αιχμηρές γωνίες. Θα πάρω αλλο

Δεν χρειάζεται να το βγάλεις εάν σου αρέσει. με ένα ψιλό γυαλόχαρτο τρίψε τα αιχμηρά σημεία, και έτοιμο.:)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...