KostasGr 26 Σεπτεμβρίου 2017 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Εβαλα στο μικρό μου ενυδρειο ενα ζευγάρι apistogramma cacatuoides double red (εφυγαν τα rams) Μπορεί κάποιος που γνωρίζει το είδος να μου επιβεβαιώσει οτι είναι αρσενικό/θηλυκό; Ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 26 Σεπτεμβρίου 2017 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Πολυ ομορφα!! Σορυ αλλα ηθελα να το πω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 26 Σεπτεμβρίου 2017 Author #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Σεπτεμβρίου 2017 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 (edited) Τα αρσενικά γίνονται μεγαλύτερα σε μέγεθος. Έχουν πιο μακρυά πτερύγια και έντονα χρώματα. Άρα το κίτρινο είναι κοριτσάκι λογικά και το άλλο με τσαμπουκά μακριά έντονα χρώματα αρσενικό Πολύ όμορφα ψάρια Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2017 - DIMITRIOS Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 26 Σεπτεμβρίου 2017 Author #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι ίδιας ηλικίας αλλά το ενα είναι αρκετά μικρότερό οπότε και από τα λεγόμενά σου μάλλον είναι ασφαλές να πούμε οτι έχω ζευγαρι, ωραία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 26 Σεπτεμβρίου 2017 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 20 λεπτά, το μέλος DIMITRIOS έγραψε: Τα αρσενικά γίνονται μεγαλύτερα σε μέγεθος. Έχουν πιο μακρυά πτερύγια και έντονα χρώματα. Άρα το κίτρινο είναι κοριτσάκι λογικά και το άλλο με τσαμπουκά μακριά έντονα χρώματα αρσενικό Πολύ όμορφα ψάρια Φυσικά "τα " και όχι "τσαμπουκά " Ήθελα να γράψω. ..καταραμένο τ4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 26 Σεπτεμβρίου 2017 #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2017 Ζευγαράκι είναι! Καλώς τα δέχτηκες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 28 Σεπτεμβρίου 2017 #8 Share 28 Σεπτεμβρίου 2017 πολυ ωραια ψαρια και ναι το ενα με τα εντονα χρωματα ειναι αρσενικο και το αλλο θυληκο. τυχαινει να εχω δυο ζευγαρια μεσα στο ενυδρειο μου και ειναι ακριβως ετσι και τα δυο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
billaus 28 Σεπτεμβρίου 2017 #9 Share 28 Σεπτεμβρίου 2017 τι Μόλις τώρα, το μέλος billaus έγραψε: πολυ ωραια ψαρια και ναι το ενα με τα εντονα χρωματα ειναι αρσενικο και το αλλο θυληκο. τυχαινει να εχω δυο ζευγαρια μεσα στο ενυδρειο μου και ειναι ακριβως ετσι και τα δυο. τι ταιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnsin 28 Σεπτεμβρίου 2017 #10 Share 28 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ όμορφα είναι να τα χαίρεσαι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 28 Σεπτεμβρίου 2017 Author #11 Share 28 Σεπτεμβρίου 2017 τι τι ταιζεις?Μεχρι στιγμής τρωνε σαν κυρίως Krill Gran της Tropical και κατεψυγμένες mysis, ,blood worms και artemia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 29 Σεπτεμβρίου 2017 Author #12 Share 29 Σεπτεμβρίου 2017 Παρατηρησα εχθες το βραδυ την κοιλια της θηλυκιά με πολυ πρησμενη κοιλιά. Σημερα δεν την εβρισκα αλλα τελικα ειναι κρυμμένη πισω απο τον θερμαντηρα. Παιζει να εχει αυγα ή παει για να τεζάρει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 29 Σεπτεμβρίου 2017 Author #13 Share 29 Σεπτεμβρίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 29 Σεπτεμβρίου 2017 Author #14 Share 29 Σεπτεμβρίου 2017 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 29 Σεπτεμβρίου 2017 Author #15 Share 29 Σεπτεμβρίου 2017 @bbetta πιστεύω θα ξέρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 29 Σεπτεμβρίου 2017 #16 Share 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ φυτό βλέπω. Αν έχεις μέσα καμιά καρύδα, λίγα ξύλα κάπου εκεί θα χωθούν Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 29 Σεπτεμβρίου 2017 Author #17 Share 29 Σεπτεμβρίου 2017 Πιστευεις οτι ειναι αυγα;Πισω δεξια που ειναι το microsum ειναι δεμενα σε ενα ξυλο που δημιουργει καλη κρυψωνα στην γωνια, αν ειναι να πανε καπου εκει πιστευω θα ειναι.Εχω καρυδα σπηλια αλλα δεν πολυχωραει, θα δω μηπως την βολεψω καπου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Σεπτεμβρίου 2017 #18 Share 29 Σεπτεμβρίου 2017 1 hour ago, kkgr said: @bbetta πιστεύω θα ξέρεις. Έχει ντυθεί το θηλυκό στα χρώματα της αναπαραγωγής. Το αρσενικο από την συμπεριφορά του φαίνεται πως θέλει να ζευγαρώσει μαζί της, είναι ξεκάθαρο. Όλα τα απιστο που είχα, συνολικά 10+ διαφορετικά θηλυκά, ζευγάρωσαν σε καρύδα όταν υπήρχε διαθέσιμη. Ίσα ίσα να χωράει να μπει σου κάνει. Ειχα πολύ πρησμένη την κοιλιά της άρα σίγουρα δεν γέννησε ακόμα. Ταισες πριν βγάλεις το βίντεο; Βλέπεις μήπως να έχει βγει καθόλου το εντερακι της για να εναποθέσει αυγα, όπως έκαναν και τα ραμ; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 29 Σεπτεμβρίου 2017 Author #19 Share 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εχει βγει ναι. Δεν ειναι ταϊσμενη στις φωτο. Θα βγω το ξυλο με.την ανουμπια και θα βαλω την καρυδα. Εχει μεγαλο άνοιγμα, θα κοιταξω να το μικρυνω χωνοντας την στην αμμο. Πάντως γρήγορα την έκαναν, δεν το περίμενα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 29 Σεπτεμβρίου 2017 #20 Share 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μην εκπλήσσεσαι, έτσι κάνουν σε σωστές συνθήκες. Το θηλυκό σου είναι πολυ φουσκωμένο, δεν έχω συνηθίσει τέτοιο πράγμα σε Apistogramma. Παρακολουθα την λίγο μήπως έχει κανένα θέμα, αλλά είμαι υπερβολικός. Δεν χρειάζεται να βγάλεις τίποτα, θαψε κάπου την καρύδα και τα λέμε αύριο με φωτος από τα αυγα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 30 Σεπτεμβρίου 2017 Author #21 Share 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχώς παρα το οτι το ψάρι 99% είχε αυγά, σήμερα το πρωι το είδα να δυσκολεύεται πολύ στο κολύμπι και ο αρσενικός ηταν πολύ επιθετικός απέναντι της.Σε κάποια φαση και ενω ηταν στο πλάι, έκανε μια και της δάγκωσε την κοιλιά και την πήγαινε βόλτα στο ενυδρείο με μανία. Σοκαριστική εικόνα.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Σεπτεμβρίου 2017 #22 Share 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κώστα πρέπει να κόλλησαν τα αυγά της και να μην μπορεί να γεννήσει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 30 Σεπτεμβρίου 2017 Author #23 Share 30 Σεπτεμβρίου 2017 Αν και πλεον ειναι αργα, υπαρχει λυση σε αυτο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Σεπτεμβρίου 2017 #24 Share 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομίζω φίλε... Είχα διαβάσει κάπου πως τα βγάζανε έξω από το νερό τα ψάρια, τα πίεζαν χαλαρα και έφευγαν τα αυγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 30 Σεπτεμβρίου 2017 #25 Share 30 Σεπτεμβρίου 2017 Κρίμα ρε φίλε γιατί είναι πολύ όμορφα ψαράκια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος