natateo 28 Νοεμβρίου 2019 #651 Share 28 Νοεμβρίου 2019 Εχει εκφραστικα ματια!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 28 Νοεμβρίου 2019 #652 Share 28 Νοεμβρίου 2019 midas blenny ότι πιο όμορφο είχα πάρει σε τέτοια κατηγορία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 29 Νοεμβρίου 2019 Author #653 Share 29 Νοεμβρίου 2019 5 hours ago, dano23 said: midas blenny ότι πιο όμορφο είχα πάρει σε τέτοια κατηγορία... Σίγουρα είναι αυτή? Οι φωτογραφίες στον γουγλη δεν της μοιάζουν πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 29 Νοεμβρίου 2019 #654 Share 29 Νοεμβρίου 2019 πριν 5 ώρες, το μέλος Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος έγραψε: Σίγουρα είναι αυτή? Οι φωτογραφίες στον γουγλη δεν της μοιάζουν πολύ όχι δεν είναι αυτή απλά ανέφερα ότι σε αυτήν την κατηγορία ότι πιο όμορφο είχα πάρει ήταν αυτό το ψάρι....αλλά γενικά είναι παρεξηγημένα ψάρια και όντως έχουν μία άσχημη ομορφιά..αχαχαχααχ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 22 Δεκεμβρίου 2019 Author #655 Share 22 Δεκεμβρίου 2019 Sunday photo.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 29 Δεκεμβρίου 2019 Author #656 Share 29 Δεκεμβρίου 2019 Sunday Sad photo.... Όλες οι ακανθαστεες έχουν κλείσει εδώ και μέρες.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Δεκεμβρίου 2019 #657 Share 29 Δεκεμβρίου 2019 Νιτρικά-φωσφωρικά? Αλατότητα θερμοκρασία? Μαγνήσιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 29 Δεκεμβρίου 2019 Author #658 Share 29 Δεκεμβρίου 2019 Όλα είναι στα ίδια νούμερα που έχω εδώ και 2 χρόνια..... Έγινε την ημέρα που προσθεσα 1 κιλό ζωντανό βράχο που είχα 1 μήνα σε καραντίνα και άλλαξα άνθρακα και αντιφοσφωρο ταυτόχρονα. Ο βράχος ήταν εντάξει το έχω ξανακάνει έτσι παλιότερα.... Πάει μια εβδομάδα τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thediscusman 29 Δεκεμβρίου 2019 #659 Share 29 Δεκεμβρίου 2019 (edited) Λογικά τις πείραξε η αλλαγή υλικών στο χημικό. Τα νέα υλικά πιθανόν αφαίρεσαν από τη στήλη του νερού στοιχεία που τους ήταν χρήσιμα. Ειδικά σε μικρό σύστημα τα νέα υλικά μπορεί να στεγνώσουν το ενυδρείο από ιχνοστοιχεία. Από τη στιγμή που οι αλλαγές που έκανες ειναι αυτές οι 2 (προσθήκη βράχου και αλλαγή υλικών) θεωρώ ότι μόνο η αλλαγή υλικών μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα. Θα πρότεινα αν βάζεις ζουμιά για traces και βιταμίνες ρίξε μικρή ποσότητα να δεις αντιδράσεις, ή κάνε μια αλλαγή νερού 25% κλείνοντας ταυτοχρονα το χημικό για μερικές μέρες. Το νέο νερό θα δώσει ξανά στα κοράλια τα στοιχεία που χρειάζονται και το χημικό αν είναι κλειστό δε θα τα μαζέψει ξανά. Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2019 - thediscusman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 5 Ιανουαρίου 2020 Author #660 Share 5 Ιανουαρίου 2020 συγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά είχαμε πολυήμερη διακοπή τηλεφώνου και ρεύματος και από κινητό δεν σκαμπάζω.... ζουμιά δεν προσθέτω (εκτός από 5ml μαγνήσιο μια φορά την εβδομάδα) και το χημικό που είπες να κλείσω δεν ξέρω τι είναι! Όπως και να έχει μετά από μια ενδιάμεση αλλαγή νερού και κανονικά οι υπόλοιπες ρουτίνες όλα είναι πάλι εντάξει εδώ και 3-4 μέρες. Σας ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 5 Ιανουαρίου 2020 Author #661 Share 5 Ιανουαρίου 2020 λαθος φωτογραφία ανεβασα.... Εντωμεταξυ αυτη η έρημη η μοντιπόρα δεν λεει να αποδεχτεί τις συνθήκες του ενυδρείου μου..... θα μεινω στα εύκολα τελικά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 5 Ιανουαρίου 2020 Author #662 Share 5 Ιανουαρίου 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 6 Ιανουαρίου 2020 Author #663 Share 6 Ιανουαρίου 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 9 Ιανουαρίου 2020 Author #664 Share 9 Ιανουαρίου 2020 goblin κάτι.... Μου φαίνεται το πάω για συλλογή (εύκολων ) ζωανθων τελικά! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 9 Ιανουαρίου 2020 #665 Share 9 Ιανουαρίου 2020 πριν 5 ώρες, το μέλος Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος έγραψε: goblin κάτι.... Μου φαίνεται το πάω για συλλογή (εύκολων ) ζωανθων τελικά! Goblin fire Πολύ ωραίο και εύκολο zoanthus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 9 Ιανουαρίου 2020 #666 Share 9 Ιανουαρίου 2020 Καλορίζικο. πολυ όμορφο όντως. Εγω το εχω βάλει μέση και λίγο προς τα πάνω και πάει πολύ καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 9 Ιανουαρίου 2020 Author #667 Share 9 Ιανουαρίου 2020 Εγώ απλά το πέταξα μέσα όταν είδα ότι και στο σακουλάκι δεν έκλεισε καθόλου 4 ώρες που ήταν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
natateo 9 Ιανουαρίου 2020 #668 Share 9 Ιανουαρίου 2020 πολυ ομορφο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 20 Ιανουαρίου 2020 Author #669 Share 20 Ιανουαρίου 2020 Δυστυχώς το six line πήδηξε εξω τη νυχτα και μας άφησε.... Αν και εχω μόνιμα σκεπασμένο το ενυδρείο μετά απο την τελευταία αναβάθμιση δεν έβαλα το καπάκι αν και ηξερα οτι μπορει να γινει η στραβή. Περίμενα να φτιάξω καποια σιτα αλλά δεν πρόλαβα τελικά. Μάλλον θα ξαναπάρω six line αν βρω πολύ μωρό σε μαγαζί αλλά έχετε αλλες γνώμες για κατι παρόμοιο που να μπαίνει σε bare bottom? Τι ψαρι προτείνετε εκτός ocelarius για 80λ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosvas 20 Ιανουαρίου 2020 #670 Share 20 Ιανουαρίου 2020 Έπεσε θανατικό σήμερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Ιανουαρίου 2020 #671 Share 20 Ιανουαρίου 2020 Και εγώ το Sixline έτσι το έχασα.... Είχε γίνει ένας μικρός σεισμός εκείνη την ημέρα και το απέδωσα σε αυτό, αφού το ψάρι το έχασα αμέσως μετά. Μπορεί να ήταν και τυχαίο! Θυμισε μας τι ψάρια έχεις ήδη στο ενυδρείο ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δημήτρης Tρεχαγυρευόπουλος 20 Ιανουαρίου 2020 Author #672 Share 20 Ιανουαρίου 2020 πλέον την σαλιάρα και τη γαρίδα μονο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Ιανουαρίου 2020 #673 Share 20 Ιανουαρίου 2020 Το cruising που κάνει το sixline γύρω από τον βράχο θα το βρεις κατά την γνώμη μου μόνο σε κάτι του ίδιου γένους. Μια παρεμφερής επιλογή είναι το Royal Gramma. Τα Yellowtail damsel ξέρω ότι δεν τα θέλετε καθόλου οι περισσότεροι, εγώ θα το αναφέρω επειδή το έχω καημό που δεν έβαλα ποτέ . Στην θέση σου, επειδή η συγκεκριμένη σαλιαρα είναι αρκετά μεγάλη δεν θα έβαζα άλλο ψάρι που θα την «ανταγωνίζεται» με την παρουσία του στον βράχο. Θα προσπαθούσα να σχηματίσω ένα ζευγάρι από αναπαραγωγής Banggai Cardinalfish. Μέχρι και μωρά μπορείς να βγάλεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 20 Ιανουαρίου 2020 #674 Share 20 Ιανουαρίου 2020 Επίσης, η lysmata σου με κριπαρει, ποσο μεγάλη θα γινει ακόμα τέλος πάντων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 21 Ιανουαρίου 2020 #675 Share 21 Ιανουαρίου 2020 πριν 20 ώρες, το μέλος bbetta έγραψε: Επίσης, η lysmata σου με κριπαρει, ποσο μεγάλη θα γινει ακόμα τέλος πάντων; Τους έφαγε όλους.....!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος