skater2 12 Σεπτεμβρίου 2017 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα παιδια εδω και παλι ας ξεκινισουμε λιπων θελω να ξανα ξεκινισω με το ενυδρειο μου που ειναι 33.5 λιτρα για το στροσιμο να παρω ετοιμα βακτιρια που ενεγροπιουνται σε 1 ωρα οι η να ξεκινισω με τροφη εμποριου η με αμμονια η με μπολι φυσικα αυτη τι φορα θα βαλω ζοντανα φητα πειτε μου τι γνωμη σας για το στρωσιμο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force 12 Σεπτεμβρίου 2017 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αναλόγως τι σκοπεύεις να βάλεις σε αυτά τα λίτρα, είναι λίγα τα λίτρα σου. νομίζω τα βακτήρια θα σε καλύψουν, εάν βρεις μπόλι θα είναι καλύτερα πάντως, Να βάλεις ζωντανά φυτά μέσα εύκολα πάντα Link to comment Share on other sites More sharing options...
skater2 13 Σεπτεμβρίου 2017 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ok αλλά άκουσα ότι τα βακτήρια θέλουν ενεργοποίηση με τροφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 13 Σεπτεμβρίου 2017 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2017 Θα σου προτεινα να στησεις το ενυδρειο με την διακοσμηση που θελεις,να βαλεις και τα φυτα σου και λιγο πριν βαλεις τα ζωντανα να βαλεις μπολι.Το ενυδρειο ετσι κι αλλιως ειναι μικρο,οι επιλογες σου θα ειναι φυτεμενο με γαριδες ή με εναν εντυπωσιακο μονομαχο.Συνεπως το μπολι και μονο θα καλυψει την βιολογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 14 Σεπτεμβρίου 2017 #5 Share 14 Σεπτεμβρίου 2017 On 9/13/2017 at 2:55 ΜΜ, το μέλος skater2 έγραψε: Ok αλλά άκουσα ότι τα βακτήρια θέλουν ενεργοποίηση με τροφη Δεν θα το έλεγα ακριβώς "ενεργοποίηση με τροφή" αλλά χρειάζονται ρύπους για να "διατηρηθούν". Όπως και να έχει ανάλογα ποια θα χρησιμοποιήσεις πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία για την εισαγωγή ζωντανών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος