Maryytrp 12 Σεπτεμβρίου 2017 #1 Share 12 Σεπτεμβρίου 2017 Καταρχας γεια σας. Ειμαι καινουρια εδω Λοιπον αγορασα πριν μερικες μερες το μικρο χρυσοψαρο της φωτογραφιας. Αναρωτιεμαι αν μπορει αυτο το μικρουλι να μπει στο ενυδρειο μαζι με τα λιγο μεγαλυτερα του ή αν ακομα χρειαζεται να το κρατησω απομονωμενο. (Τα χρυσοψαρα του ενυδρειου ειναι δυο: ενα μαυρο τηλεσκοπιο και ενα οραντα red cup σχετικα μικρου μεγεθους) Επιπλεον , εγω εχω ακουσει πως τα common δεν θα ηταν καλο να ειναι μαζι με fancy γιαυτο και το common μου το κραταω επισης χωριστα.Ισχυει αυτο ή μπορω να τα βαλω μαζι σε ενα μεγαλυτερο ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Σεπτεμβρίου 2017 #2 Share 12 Σεπτεμβρίου 2017 Αν έχεις μεγαλύτερο ενυδρείο, Βάλτο εκεί το συντομότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryytrp 13 Σεπτεμβρίου 2017 Author #3 Share 13 Σεπτεμβρίου 2017 Ωραια ευχαριστωω Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 13 Σεπτεμβρίου 2017 #4 Share 13 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας !! Πες μας αν θέλεις λίγα λόγια για το μεγαλύτερο ενυδρείο που έχεις και βάλε καμια φώτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος