agelikalpf_Senpai 11 Σεπτεμβρίου 2017 #1 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν πάρω έναν μονομάχο από το μαγαζί και τον μεταφέρω σπίτι με το μέτρο και το λεωφορείο θα ζήσει η θα τον χάσω στον δρόμο? Είναι περίπου μισή ώρα απόσταση. Βασικά μπορώ να τον μεταφέρω και με το αυτοκίνητο αλλά θέλω να αποφύγω την γκρίνια χΔ Ευχαριστώ εκ των προτέρων =^°^= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 11 Σεπτεμβρίου 2017 #2 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ειχα μεταφερει corydoras με μετρο, δεν επαθαν τιποτα, ακομα ζουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelikalpf_Senpai 11 Σεπτεμβρίου 2017 Author #3 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Το μέτρο όμως δεν βρίσκει σε λακούβες και τέτοια όπως το λεωφορείο, γι'αυτό ρωτάω για να μην γίνει σούπα χΔ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oresths_S 11 Σεπτεμβρίου 2017 #4 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αν μπορεις με αυτοκινητο ειναι σιγουρα καλυτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Σεπτεμβρίου 2017 #5 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν πρόκειται να πάθει απολύτως τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Σεπτεμβρίου 2017 #6 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 ^^ αυτό ακριβώς!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelikalpf_Senpai 11 Σεπτεμβρίου 2017 Author #7 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ουφ ωραία! Ούτε θέμα αέρα θα έχω σωστά? Ευχαριστώ πολύ (^_^)/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 11 Σεπτεμβρίου 2017 #8 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ειδικά στο παρελθόν, οι μονομάχοι έκαναν αρκετές εβδομάδες να φτάσουν στην Ελλάδα από Σιγκαπούρη ή από άλλες φάρμες παγκοσμίως, σε ποσότητα νερού πολύ μικρότερη από την σακούλα του καταστήματος. Δεν θα έχεις πρόβλημα ούτε με τον αέρα ούτε με τίποτα, αν δεν κουνάς επίτηδες την σακούλα του. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 11 Σεπτεμβρίου 2017 #9 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Μεγειες αγγελικη.. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 11 Σεπτεμβρίου 2017 #10 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, δεν θα έχεις κανένα θέμα για τόσο μικρό χρονικό διάστημα που αναφέρεις. Καλού-κακού όμως, ζήτα από το μαγαζί να γεμίσει τη σακούλα με καθαρό οξυγόνο, το ψάρι θα νιώθει πολύ καλύτερα στη μεταφορά του. Πρόσεχε να μην το κουνάς πολύ και βέβαια να του κάνεις σωστή προσαρμογή πριν το ρίξεις στο ενυδρείο σου. Περιμένουμε φωτογραφίες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 11 Σεπτεμβρίου 2017 #11 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 27 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Μεγειες αγγελικη.. @agelikalpf_Senpai Να τος που τον έψαχνες.... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 11 Σεπτεμβρίου 2017 #12 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 Εεεεεεεπ; Τι κάνει ο @stathis spithas εδώώώώώ; Δεν τσιμπάμε κύριε με το avatar σας. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 11 Σεπτεμβρίου 2017 #13 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 43 λεπτά, το μέλος kadmos έγραψε: Εεεεεεεπ; Τι κάνει ο @stathis spithas εδώώώώώ; Δεν τσιμπάμε κύριε με το avatar σας. Εχω και "γλυκα" συναισθηματα παιδια... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Σεπτεμβρίου 2017 #14 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 26 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Εχω και "γλυκα" συναισθηματα παιδια... Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού...... Άκου γλυκά συναισθήματα...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 11 Σεπτεμβρίου 2017 #15 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 39 λεπτά, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού...... Άκου γλυκά συναισθήματα...... Χαχαχα.. Τα επομενα 10 ποστ μου θα ειναι απο αλλαγες νερου στο ριφακι.. Σε αυτο το θεμα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Σεπτεμβρίου 2017 #16 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 41 λεπτά, το μέλος ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ έγραψε: Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού...... Άκου γλυκά συναισθήματα...... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Σεπτεμβρίου 2017 #17 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 2 λεπτά, το μέλος stathis spithas έγραψε: Χαχαχα.. Τα επομενα 10 ποστ μου θα ειναι απο αλλαγες νερου στο ριφακι.. Σε αυτο το θεμα... Χαχα ταυτόχρονα γραψαμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 11 Σεπτεμβρίου 2017 #18 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Εως πότε αυτό το υπέροχο ζωντανό θα άγεται και θα φέρεται μεταξύ αλατιών και χαλκού; Πότε επιτέλους οι αναποφάσιστοι αλμυροί κάτοχοί του θα παραδεχθούν που παραγματικά ανήκουν; Πότε επιτέλους θα πάψει να αποτελεί τον φερετζέ των "θαλασσινών"; 1 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 11 Σεπτεμβρίου 2017 #19 Share 11 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος kadmos έγραψε: ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Εως πότε αυτό το υπέροχο ζωντανό θα άγεται και θα φέρεται μεταξύ αλατιών και χαλκού; Πότε επιτέλους οι αναποφάσιστοι αλμυροί κάτοχοί του θα παραδεχθούν που παραγματικά ανήκουν; Πότε επιτέλους θα πάψει να αποτελεί τον φερετζέ των "θαλασσινών"; Πες τα πες ταααα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelikalpf_Senpai 12 Σεπτεμβρίου 2017 Author #20 Share 12 Σεπτεμβρίου 2017 Χαχαχαχα ευχαριστώ πολύ >< Θα ανεβάσω φωτογραφίες μόλις μπορέσω :Ρ =^_^= 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 12 Σεπτεμβρίου 2017 #21 Share 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μου φαίνεται ότι με τ'αλάτια έχετε σπαμάρει το θέμα με το μονομάχο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 12 Σεπτεμβρίου 2017 #22 Share 12 Σεπτεμβρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος worldiver έγραψε: Μου φαίνεται ότι με τ'αλάτια έχετε σπαμάρει το θέμα με το μονομάχο... Παλιοχαρακτηρες Χρηστο μου!! Πλακα πλακα μην μου αγχωνεσαι νομιζω οτι η Αγγελικη το απολαυσε το σπαμαρισμα στο θεμα της!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 12 Σεπτεμβρίου 2017 #23 Share 12 Σεπτεμβρίου 2017 (edited) πριν 7 ώρες, το μέλος stathis spithas έγραψε: Παλιοχαρακτηρες Χρηστο μου!! Πλακα πλακα μην μου αγχωνεσαι νομιζω οτι η Αγγελικη το απολαυσε το σπαμαρισμα στο θεμα της!! Ναι Στάθη μου, το απόλαυσε τόσο, που αντί για μονομάχο τελικά πήρε σαλάχι Έγινε επεξεργασία 12 Σεπτεμβρίου 2017 - worldiver 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 18 Σεπτεμβρίου 2017 #24 Share 18 Σεπτεμβρίου 2017 @agelikalpf_Senpai Πήρες ψαράκι ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agelikalpf_Senpai 18 Σεπτεμβρίου 2017 Author #25 Share 18 Σεπτεμβρίου 2017 @rastaman Yeap! New fish on the block 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος