Popular Post gifil 11 Ιουλίου 2018 Author Popular Post #176 Share 11 Ιουλίου 2018 Ενα μικρό update μετά από πολύ καιρό. Ξέρω ότι θα σας αρέσουν οι φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να βγάλω. Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα για κινητό με καλή κάμερα!!! 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 11 Ιουλίου 2018 #177 Share 11 Ιουλίου 2018 Μπράβο ρε φίλε!!! Παρά πολύ ωραίο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 11 Ιουλίου 2018 #178 Share 11 Ιουλίου 2018 Μπράβο ρε μικρέ ωραία τα κατάφερες. Μου αρέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 11 Ιουλίου 2018 Author #179 Share 11 Ιουλίου 2018 πριν 52 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Μπράβο ρε φίλε!!! Παρά πολύ ωραίο!!! Σε ευχαριστώ πολύ ρε Διονύση!!! πριν 11 λεπτά, το μέλος SOTIRIS έγραψε: Μπράβο ρε μικρέ ωραία τα κατάφερες. Μου αρέσει. Να σαι καλα Σωτήρη σε ευχαριστώ πολύ!!! Εχει μπόλικη δουλειά ακόμα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 11 Ιουλίου 2018 #180 Share 11 Ιουλίου 2018 Πολύ μου αρέσει. Μπράβο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mik7 11 Ιουλίου 2018 #181 Share 11 Ιουλίου 2018 Συγχαρητήρια φίλε!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 12 Ιουλίου 2018 Author #182 Share 12 Ιουλίου 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος Mr.Puff έγραψε: Πολύ μου αρέσει. Μπράβο! Σε ευχαριστώ πολύ Λουκά! πριν 8 ώρες, το μέλος mik7 έγραψε: Συγχαρητήρια φίλε!! Να σαι καλα Μιχάλη!! θα έρθεις και εσύ στην αλμυρή πλευρά;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamnikos 12 Ιουλίου 2018 #183 Share 12 Ιουλίου 2018 Μπράβο Γιάννη. Ας μιλήσουμε ειλικρινά ομως . Φωτογράφο για γάμους και βαφτίσεις δεν θα σε προτείνω . Στρουμφακια ολοι. Στο ενυδρείο μου αρεσει αυτή η καμάρα που έκανες . Πιστεύω ότι μολις μεγαλώσουν τα κοράλλια θα δείξει πολύ όμορφη. Ασχετο . Μήπως πρέπει να αλλάξεις κατηγορία ενυδρείων ? Γιατι αν το δικο σου 400αρι είναι νανο το δικο μου τι είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 12 Ιουλίου 2018 Author #184 Share 12 Ιουλίου 2018 (edited) Μία ώρα πριν, το μέλος dreamnikos έγραψε: Μπράβο Γιάννη. Ας μιλήσουμε ειλικρινά ομως . Φωτογράφο για γάμους και βαφτίσεις δεν θα σε προτείνω . Στρουμφακια ολοι. Στο ενυδρείο μου αρεσει αυτή η καμάρα που έκανες . Πιστεύω ότι μολις μεγαλώσουν τα κοράλλια θα δείξει πολύ όμορφη. Ασχετο . Μήπως πρέπει να αλλάξεις κατηγορία ενυδρείων ? Γιατι αν το δικο σου 400αρι είναι νανο το δικο μου τι είναι ? Σε ευχαριστώ Νίκο!!! Όσον αφορά τώρα είχα πάει όντως σε μια συνάντηση για φωτογραφίες. Εμένα μου άρεσε το αποτέλεσμα... Έγινε επεξεργασία 12 Ιουλίου 2018 - gifil 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Ιουλίου 2018 #185 Share 12 Ιουλίου 2018 Φαίνεται να έχει μπει στον σωστό δρόμο και από άποψη υγείας κοραλλιών αλλά και επειδή το ενυδρείο φαίνεται καθαρο χωρίς πολλές αλγες κτλπ... Κάθε φορά είναι και καλύτερο! Αλλά η ποιότητα των φωτο παραμένει στάσιμη και θα σου κάνω καψόνι μέχρι να έρθει κάποιος να βγάλει υλικό της προκοπής Το κόκκινο wrasse που βλέπω είναι διαμάντι και απαιτείται κοντινή καλή φωτο! Και μια δυο ερωτησούλες... 1) Δοσομετρικη έχουμε; 2) Τι ταΐζουμε (Ποσο,ποτε) ψάρια και κοράλλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 12 Ιουλίου 2018 Author #186 Share 12 Ιουλίου 2018 πριν 15 λεπτά, το μέλος bbetta έγραψε: Φαίνεται να έχει μπει στον σωστό δρόμο και από άποψη υγείας κοραλλιών αλλά και επειδή το ενυδρείο φαίνεται καθαρο χωρίς πολλές αλγες κτλπ... Κάθε φορά είναι και καλύτερο! Αλλά η ποιότητα των φωτο παραμένει στάσιμη και θα σου κάνω καψόνι μέχρι να έρθει κάποιος να βγάλει υλικό της προκοπής Το κόκκινο wrasse που βλέπω είναι διαμάντι και απαιτείται κοντινή καλή φωτο! Και μια δυο ερωτησούλες... 1) Δοσομετρικη έχουμε; 2) Τι ταΐζουμε (Ποσο,ποτε) ψάρια και κοράλλια; Σε ευχαριστώ Βασίλη. Πρέπει κάποιος να μ δείξει το κινητό πως βγάζει φωτογραφίες καλές. Έχει και 2 κάμερες μην χέσω!! Δοσομετρική δεν έχουμε. Βέβαια επειδή βλέπω τις μετρήσεις έχω kh, mg, της Fauna Marin και προσθέτω όποτε και αν χρειάζεται. Τα ψάρακια τρώνε όλα flakes οπότε έχουμε ποικιλία 3 τροφών της Ocean Nutricion. Επιπλέον προσθέτουμε και σκορδοστούπι και βιταμίνες μια φορά τη βδομάδα. Το τάισμα γίνεται μια φορά τη μέρα και πλέον λόγω και χαέτο που τρέχει στο σαμπ θα αυξηθεί στα δύο. Για τα κοραλλάκια έχω το ζωοπλαγκτόν και το φυτοπλαγκτόν της Tropic Marine. τα βάζω σε ένα ποτήρι με νερό ενυδρείου και αφού κλεινω κυκλοφορίες κάνω target με συριγγα. Σκέφτομαι να πάρω το reef roids της polyp lab, καθώς έχω ακούσει τα καλύτερα. Το τάισμα γίνεται μια φορά την εβδομάδα για τα κοράλλια. Ελπίζω να σε κάλυψα φίλε μου Βασίλη και να αποφύγω το καψόνι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 12 Ιουλίου 2018 #187 Share 12 Ιουλίου 2018 Με κάλυψες απόλυτα Γιάννη..... Και εγώ κάνω ταργκετ μια φορά την βδομαδα με Reef Roids Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Ιουλίου 2018 #188 Share 12 Ιουλίου 2018 On 11/7/2018 at 7:17 ΜΜ, το μέλος gifil έγραψε: Ενα μικρό update μετά από πολύ καιρό. Ξέρω ότι θα σας αρέσουν οι φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να βγάλω. Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα για κινητό με καλή κάμερα!!! Ωραιος Γιαννη αλλα πεεριμενω καλυτερες φωτο και καθαρα τζαμια,επισεις η δοσομετρικη θα σου λυσει τα χερια.Το συμπληρωμα απο πανω με το χερι δυμιουργει σκαμπανεβασματα που μονο κακο κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Ιουλίου 2018 #189 Share 12 Ιουλίου 2018 Μιας και μεγαλωσες μεταφερθηκε στη σωστη κατηγορια Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 18 Ιουλίου 2018 #190 Share 18 Ιουλίου 2018 Γιάννη πάρε δοσομετρική... χθες!!!! Κατά τα άλλα.. ξέρεις ότι μου αρέσει όπως το πας!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 18 Ιουλίου 2018 #191 Share 18 Ιουλίου 2018 Είσαι ωραίος πολύ ωραίος!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos nts 18 Ιουλίου 2018 #192 Share 18 Ιουλίου 2018 On 11/7/2018 at 7:17 ΜΜ, το μέλος gifil έγραψε: Ενα μικρό update μετά από πολύ καιρό. Ξέρω ότι θα σας αρέσουν οι φωτογραφίες αλλά δεν μπορώ να βγάλω. Τσάμπα τα λεφτά που έδωσα για κινητό με καλή κάμερα!!! Ειναι παρα πολυ ομορφο!! Συγχαρητηριαα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 19 Ιουλίου 2018 Author #193 Share 19 Ιουλίου 2018 πριν 20 ώρες, το μέλος panos nts έγραψε: Ειναι παρα πολυ ομορφο!! Συγχαρητηριαα!!! Σε ευχαριστώ Πάνο!!! @panos nts Και με τη σειρά μου να σου δώσω πολλά συγχαρητήρια για τις γέννες των μονομάχων και για το χάρισμα αυτών!!!!! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
africa tender 20 Ιουλίου 2018 #194 Share 20 Ιουλίου 2018 On 12/7/2018 at 9:26 ΠΜ, το μέλος dreamnikos έγραψε: Μπράβο Γιάννη. Ας μιλήσουμε ειλικρινά ομως . Φωτογράφο για γάμους και βαφτίσεις δεν θα σε προτείνω . Στρουμφακια ολοι. Στο ενυδρείο μου αρεσει αυτή η καμάρα που έκανες . Πιστεύω ότι μολις μεγαλώσουν τα κοράλλια θα δείξει πολύ όμορφη. Ασχετο . Μήπως πρέπει να αλλάξεις κατηγορία ενυδρείων ? Γιατι αν το δικο σου 400αρι είναι νανο το δικο μου τι είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dolphin7 6 Αυγούστου 2018 #195 Share 6 Αυγούστου 2018 Μπραβο ρε Γιαννακη!! Ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 6 Αυγούστου 2018 Author #196 Share 6 Αυγούστου 2018 πριν 50 λεπτά, το μέλος dolphin7 έγραψε: Μπραβο ρε Γιαννακη!! Ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ!!! Σε ευχαριστώ Μάκη!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 6 Αυγούστου 2018 #197 Share 6 Αυγούστου 2018 Κινειτε σωστα απο οτι μπορω να δω ,συνεχισε ετσι Γιαννη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 6 Αυγούστου 2018 Author #198 Share 6 Αυγούστου 2018 πριν 32 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Κινειτε σωστα απο οτι μπορω να δω ,συνεχισε ετσι Γιαννη. Σε ευχαριστώ Νικόλα. Έχουμε πει αργά και σταθερά και με υπομονή όλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 9 Αυγούστου 2018 #199 Share 9 Αυγούστου 2018 Μπράβο αγορίνα μου!! Συνέχισε να το φροντίζεις και θα σε φροντίζει και αυτό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 26 Αυγούστου 2018 #200 Share 26 Αυγούστου 2018 @gifil Γιάννη πως παει το ενυδρειο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος