niknik 31 Μαρτίου 2018 #151 Share 31 Μαρτίου 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος Skoti έγραψε: Ακουμε..Τι κάνεις με τα προβληματάκια που είχες? +1000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 18 Απριλίου 2018 Author #152 Share 18 Απριλίου 2018 Καλησπέρες και από μένα. Δεν υπάρχουν προβλήματα πλέον στο ενυδρείο. Προστέθηκαν ψαράκια μετά από το πέρας 55 ημερών. Επιτέλους βλέπουμε λίγη κίνηση. Επίσης η άλγη εξαφανίστηκε τη Μ. Εβδομάδα τελείως κάνοντας με να απορώ ποιανού είναι το ενυδρείο. . Τέλος το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στον εγκέφαλο, διότι ετοιμάζομαι να πάω το θαλασσινό στο 400αρι που έχω το γλυκό. Μέχρι Σάββατο το γλυκό θα έχει αδειάσει και θα αρχίσει να γίνεται η μετάβαση ομαλά και όμορφα. @niknik @Skoti 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 18 Απριλίου 2018 #153 Share 18 Απριλίου 2018 8 minutes ago, gifil said: Καλησπέρες και από μένα. Δεν υπάρχουν προβλήματα πλέον στο ενυδρείο. Προστέθηκαν ψαράκια μετά από το πέρας 55 ημερών. Επιτέλους βλέπουμε λίγη κίνηση. Επίσης η άλγη εξαφανίστηκε τη Μ. Εβδομάδα τελείως κάνοντας με να απορώ ποιανού είναι το ενυδρείο. . Τέλος το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στον εγκέφαλο, διότι ετοιμάζομαι να πάω το θαλασσινό στο 400αρι που έχω το γλυκό. Μέχρι Σάββατο το γλυκό θα έχει αδειάσει και θα αρχίσει να γίνεται η μετάβαση ομαλά και όμορφα. @niknik @Skoti Πάντα το ξερα οτι έχεις πρόβλημα αγόρι μου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 18 Απριλίου 2018 #154 Share 18 Απριλίου 2018 (edited) Θέλεις ο βοήθεια ??? Συγκάτοικοι είμαστε όλοι στην τρέλα!!!! Έγινε επεξεργασία 18 Απριλίου 2018 - Irakles 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 18 Απριλίου 2018 #155 Share 18 Απριλίου 2018 (edited) Χαχααχαχαχ δεν έχεις όρια εσυ... παρακαλω το θέμα να μεταφερθεί στην κατάλληλη κατηγορία, 400λιτρα δεν είναι Nano Reef! Edit: Αλλά 400 λίτρα είναι 4 Nano reef! Έγινε επεξεργασία 18 Απριλίου 2018 - bbetta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 18 Απριλίου 2018 Author #156 Share 18 Απριλίου 2018 πριν 27 λεπτά, το μέλος bbetta έγραψε: Χαχααχαχαχ δεν έχεις όρια εσυ... παρακαλω το θέμα να μεταφερθεί στην κατάλληλη κατηγορία, 400λιτρα δεν είναι Nano Reef! Edit: Αλλά 400 λίτρα είναι 4 Nano reef! Εμ για αυτό θα έχω 4 σε 1. Μόλις ετοιμαστεί τότε να μεταφερθεί. Βιαστικέ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 18 Απριλίου 2018 Author #157 Share 18 Απριλίου 2018 Μία ώρα πριν, το μέλος Skoti έγραψε: Πάντα το ξερα οτι έχεις πρόβλημα αγόρι μου.. Εσυ φταις για όλα και ο ψηλός @mixalisdarras92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Απριλίου 2018 #158 Share 18 Απριλίου 2018 πριν 3 ώρες, το μέλος gifil έγραψε: Καλησπέρες και από μένα. Δεν υπάρχουν προβλήματα πλέον στο ενυδρείο. Προστέθηκαν ψαράκια μετά από το πέρας 55 ημερών. Επιτέλους βλέπουμε λίγη κίνηση. Επίσης η άλγη εξαφανίστηκε τη Μ. Εβδομάδα τελείως κάνοντας με να απορώ ποιανού είναι το ενυδρείο. . Τέλος το μόνο πρόβλημα που έχω είναι στον εγκέφαλο, διότι ετοιμάζομαι να πάω το θαλασσινό στο 400αρι που έχω το γλυκό. Μέχρι Σάββατο το γλυκό θα έχει αδειάσει και θα αρχίσει να γίνεται η μετάβαση ομαλά και όμορφα. @niknik @Skoti Με το καλο λοιπον.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 18 Μαίου 2018 Author #159 Share 18 Μαίου 2018 Ενα καλο Update. Λοιπόν την Τρίτη το ενυδρείο στήθηκε με την υπερπολύτιμη βοήθεια του @mixalisdarras92. Τα ψάρια και τα κοράλλια απολαμβάνουν πλέον το νέο τους σπίτι. Το μόνο που εκκρεμεί ακόμα είναι το κόλλημα και η σύνδεση του σαμπ που πιστεύω μέσα στη βδομάδα να γίνει και αυτό. Φωτογραφικό Υλικό σύντομα!!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 21 Μαίου 2018 Author #160 Share 21 Μαίου 2018 Να και κάποιες ενδεικτικές φωτογραφίες 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalisdarras92 21 Μαίου 2018 #161 Share 21 Μαίου 2018 Δείχνει πολυ ωραιο αντε να φτιαχτει και το συμπ να κρυφτεί και ο εξοπλισμός κατω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 21 Μαίου 2018 Author #162 Share 21 Μαίου 2018 Σου αρέσει;;;;; αχαχαχαχαχα. Ε οπου να ναι θα φτιαχτει και αυτό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 21 Μαίου 2018 #163 Share 21 Μαίου 2018 Τώρα μάλιστα! Γιάννη πολύ ωραίο φίλε, επιτέλους έχουμε εικόνα. Πειραματίσου λιγακι με τις φωτο, χάνει παρα πολύ σε χρωμα το ενυδρείο... είμαι σίγουρος ότι είμαι τελείως διαφορετικό από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 22 Μαίου 2018 #164 Share 22 Μαίου 2018 Πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι! Με το καλό και το sump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 22 Μαίου 2018 #165 Share 22 Μαίου 2018 Μπράβο Γιάννη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Μαίου 2018 #166 Share 22 Μαίου 2018 Με το καλο παίξε λίγο με τα βράχια και την τοποθέτηση των κοραλιων.Μπραβο στον Μιχαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 22 Μαίου 2018 Author #167 Share 22 Μαίου 2018 πριν 10 ώρες, το μέλος bbetta έγραψε: Τώρα μάλιστα! Γιάννη πολύ ωραίο φίλε, επιτέλους έχουμε εικόνα. Πειραματίσου λιγακι με τις φωτο, χάνει παρα πολύ σε χρωμα το ενυδρείο... είμαι σίγουρος ότι είμαι τελείως διαφορετικό από κοντά Ασε ρε Βασίλη με αυτό καθόμουν και ασχολούμουν χθες. Δεν το έχω αχαχχαχαχα. Ναι είναι πολύ πιο ομορφο. πριν 5 ώρες, το μέλος Mr.Puff έγραψε: Πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι! Με το καλό και το sump. Σε ευχαριστώ Λουκά!! πριν 57 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Μπράβο Γιάννη! Ευχαριστώ Διονύση. Περιμένω συμβουλές. πριν 42 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Με το καλο παίξε λίγο με τα βράχια και την τοποθέτηση των κοραλιων.Μπραβο στον Μιχαλη. Ε πες μ για τα κοράλλια τι θα έκανες!! πετάς την κουβέντα και φεύγεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmarbel 22 Μαίου 2018 #168 Share 22 Μαίου 2018 Άντε με το καλό να το απολαύσεις...Οι φωτογραφίες σίγουρα το αδικούν...Sent from my Lenovo K53a48 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 24 Μαίου 2018 #169 Share 24 Μαίου 2018 Γιάννη εγώ άσχετη είμαι αλλά μήπως είναι λίγος ο βράχος σου; Δεν θα βάλεις άλλο; Επίσης νομίζω ότι βαρεθήκατε, κουραστήκατε κ δεν παίξατε πολύ με την τοποθέτησή του μέσα στο ενυδρείο! Αποκλείεται να είναι αυτό το καλύτερο που θα μπορούσατε να φτιάξετε!!! Κουκλί θα το κάνεις! Είμαι σίγουρη!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 24 Μαίου 2018 Author #170 Share 24 Μαίου 2018 Σε ευχαριστώ πολύ Αγάπη!!!! Δεν νομίζω ότι θα ηθελε κ αλλο βραχο Αγάπη γτ θα μπουκωνε. Αυτό που δεν εχω κάνει και θελω να το κανω ειναι η σωστή θέση των κοραλλιών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 24 Μαίου 2018 #171 Share 24 Μαίου 2018 Ετοιμασε νεα παρουσιαση αλλαξες κατηγορια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 30 Μαίου 2018 #172 Share 30 Μαίου 2018 (edited) On 24/5/2018 at 2:55 ΜΜ, το μέλος gifil έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ Αγάπη!!!! Δεν νομίζω ότι θα ηθελε κ αλλο βραχο Αγάπη γτ θα μπουκωνε. Αυτό που δεν εχω κάνει και θελω να το κανω ειναι η σωστή θέση των κοραλλιών. Δεν ξέρω ακριβώς Γιάννη αλλά σαν κάτι να μου φταίει στο aquascape! Σα να είναι πολύ απλωμένος ο βράχος στο βυθό... Θα προτιμούσα να μην πατάει τόση επιφάνεια βράχου στο βυθό κ να έβγαζες περισσότερα σημεία για κοράλλια σε πιο ψηλά σημεία! Ίσως να έβαζα το κομμάτι στα αριστερά, ανάποδα! Φυσικά εσύ το βλέπεις από κοντά κ ξέρεις καλύτερα τι πρέπει να κάνεις! Έγινε επεξεργασία 30 Μαίου 2018 - AGAPI7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dreamnikos 30 Μαίου 2018 #173 Share 30 Μαίου 2018 Καλησπέρα και από μένα. Η δική μου μικρή εμπειρία μου έμαθε με κακό τρόπο να προσέχω τους βράχους. Αν πιστεύεις όμως ότι μπορεί να χρειαστείς νεκρό βράχο έχω περίπου 20 κιλά φυσικά δωρεάν . Εχε το στο νου σου αν νιώσεις ότι ίσως χρειαστείς λίγο βράχο . 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 30 Μαίου 2018 Author #174 Share 30 Μαίου 2018 πριν 2 λεπτά, το μέλος dreamnikos έγραψε: Καλησπέρα και από μένα. Η δική μου μικρή εμπειρία μου έμαθε με κακό τρόπο να προσέχω τους βράχους. Αν πιστεύεις όμως ότι μπορεί να χρειαστείς νεκρό βράχο έχω περίπου 20 κιλά φυσικά δωρεάν . Εχε το στο νου σου αν νιώσεις ότι ίσως χρειαστείς λίγο βράχο . Σε ευχαριστώ και μόνο που προσφέρθηκες. Δεν πιστεύω να θέλω άλλο. Αν χρειαστώ θα σ πω!!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 30 Μαίου 2018 Author #175 Share 30 Μαίου 2018 πριν 1 ώρα, το μέλος AGAPI7 έγραψε: Δεν ξέρω ακριβώς Γιάννη αλλά σαν κάτι να μου φταίει στο aquascape! Σα να είναι πολύ απλωμένος ο βράχος στο βυθό... Θα προτιμούσα να μην πατάει τόση επιφάνεια βράχου στο βυθό κ να έβγαζες περισσότερα σημεία για κοράλλια σε πιο ψηλά σημεία! Ίσως να έβαζα το κομμάτι στα αριστερά, ανάποδα! Φυσικά εσύ το βλέπεις από κοντά κ ξέρεις καλύτερα τι πρέπει να κάνεις! Επίτηδες τα φτιάξαμε έτσι ώστε να έχει και χώρο για κοράλλια αλλά και για να κολυμπάνε τα ψάρια. Το μόνο που μπορεί να κάνω είναι μια καμάρα στην ένωση των βράχων. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος