νικος123 8 Σεπτεμβρίου 2017 #1 Share 8 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα στην ομαδα.Υπαρχει καποιος απο Αθηνα που να μπορει να μου δωσει λιγο μπολι για το εξωτερικο μου φιλτρο?Και αντικαθιστω εγω το βιολογικο σας υλικο με καινουριο,στην ιδια ποσοτητα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 8 Σεπτεμβρίου 2017 #2 Share 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ποια περιοχή είσαι μήπως μπορώ να εξυπηρετήσω?? Πριν μας το κλειδώσουν οι mods... Link to comment Share on other sites More sharing options...
νικος123 8 Σεπτεμβρίου 2017 Author #3 Share 8 Σεπτεμβρίου 2017 Χαιδαρι ειμαι.Εχω βαλει Αγγελιες παντου,αλλα δεν εχει βρεθει κανεις.Να σου στειλω μυνημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 8 Σεπτεμβρίου 2017 #4 Share 8 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δε βρεις πιο κοντά, μπορώ να σου δώσω και εγώ. Περιοχή Μενίδι. Δεν είμαστε και πολύ μακρυά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
νικος123 8 Σεπτεμβρίου 2017 Author #5 Share 8 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστω πολυ Σωτηρη,αλλα μαλλον θα παρω απο τον Βασιλη,μιας και ειμαστε και γειτονες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 8 Σεπτεμβρίου 2017 #6 Share 8 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ Χαϊδαρι, αν θες ριξε σημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Σεπτεμβρίου 2017 #7 Share 9 Σεπτεμβρίου 2017 Κ από Πέραμα -Κορυδαλλό αν θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος