Νικολας5508 3 Οκτωβρίου 2017 Author #76 Share 3 Οκτωβρίου 2017 Ναι αυτα εννοώ Σωτήρη. Ομως δεν μπορω να καταλάβω ρε παιδιά αυτοί που εχουν τα καταστήματα γιατι να λένε ότι κάνουν αυτα τα ψάρια με τα υπόλοιπα που έχω? Αφού σίγουρα για να τα πουλάνε θα ξέρουν τις ιδιαιτερότητες τους!! Θύμωσα τώρα ευτυχως που δεν τα αγόρασα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 3 Οκτωβρίου 2017 #77 Share 3 Οκτωβρίου 2017 Δες και ένα βιντεάκι για να καταλάβεις τη κίνηση του σμήνους (δες το χωρίς ήχο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Irakles 3 Οκτωβρίου 2017 #78 Share 3 Οκτωβρίου 2017 (edited) Θα το πω αλλη μια φορά στα πετ σοπ δουλευουν ατομα που μπορει να ξερουν για ψαρια αλλα επίσης μπορει να μην εχουν ιδέα!!!! Αφου εδω βλεπεις οτι παίρνεις απαντήσεις, εχεις ίντερνετ και μπορεις να διαβασεις πια ψαρια να φιλοξενήσεις τοτε γιατι δεν ρωτάτε πρωτα εδω τι σκέφτεστε και να παρετε και μια γνωμη... Τα tiger που έχεις επίσης θελουν κοπαδι και τα γκουραμια δεν τα βλεπω καλα λογο του οτι στα τιγκερ αρεσει να τσιμπανε ουρες, φιλαμεντς και μουστακια... Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2017 - Irakles Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολας5508 3 Οκτωβρίου 2017 Author #79 Share 3 Οκτωβρίου 2017 Πολύ ωραιο το βιντεάκι και πολύ όμορφα ψάρια!! Ηρακλή ρώτησα αυτόν τον ίδιο που έχει το κατάστημα και το εχει πολλά χρόνια άρα πολύ απίθανο να μην γνωρίζει! Και γιαφτό τον λόγο σας ρώτησα εδώ και δεν τα πήρα κατευθείαν σήμερα. Τα γκουράμι με τα παραδεισόψαρα γιατί δεν ταιριάζουν? Η συμπεριφορά τους πάντως είναι μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολας5508 3 Οκτωβρίου 2017 Author #80 Share 3 Οκτωβρίου 2017 Τα tiger εχω 6 δεν ειναι αρκετά για κοπάδι? Τα γκουράμι δεν τα ενοχλούν καθόλου.. μόνο μια-δυο φορες είδα να τσιμπάνε την ουρα του paradise.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 3 Οκτωβρίου 2017 #81 Share 3 Οκτωβρίου 2017 Μία ώρα πριν, το μέλος Νικολας5508 έγραψε: Πολύ ωραιο το βιντεάκι και πολύ όμορφα ψάρια!! Ηρακλή ρώτησα αυτόν τον ίδιο που έχει το κατάστημα και το εχει πολλά χρόνια άρα πολύ απίθανο να μην γνωρίζει! Και γιαφτό τον λόγο σας ρώτησα εδώ και δεν τα πήρα κατευθείαν σήμερα. Τα γκουράμι με τα παραδεισόψαρα γιατί δεν ταιριάζουν? Η συμπεριφορά τους πάντως είναι μια χαρά gourami ειναι ολα ,αλλα ειδη ομως το θεμα ειναι ποιο πολυ τα tiger... τωρα ειναι μια χαρα αλλα στην πορεια ομως μπορει να αρχισουν να εχουν ενοχλιτικες τασεις στα gourami και θα εχεις προβλημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολας5508 3 Οκτωβρίου 2017 Author #82 Share 3 Οκτωβρίου 2017 Αρα στην τελική τα tiger δεν ταιριάζουν με κανένα άλλο ψάρι? Αν το ηξερα απο την αρχή ισως να μην τα έβαζα καθόλου.. θα ηθελα να έχω 2-3 διαφορετικά είδη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonis K 3 Οκτωβρίου 2017 #83 Share 3 Οκτωβρίου 2017 πριν 6 λεπτά, το μέλος Νικολας5508 έγραψε: Αν το ηξερα απο την αρχή ισως να μην τα έβαζα καθόλου.. Βρε συ Νικολα, αφου σου δωσαν τα παιδια απο την αρχη λινκ με το προφιλ του συγκεκριμενου ψαριου. Αλλα μαλλον δεν μπηκες στον κοπο να το διαβασεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολας5508 3 Οκτωβρίου 2017 Author #84 Share 3 Οκτωβρίου 2017 (edited) Φυσικά και τα διάβασα όλα τα διαβάζω!! Στο λινκ εγραφε μόνο danio και γατόψαρα ταιριάζουν.. θα δω για λίγο καιρο και αν αρχισουν να γίνονται επιθετικά θα δω τι να κάνω! Έγινε επεξεργασία 3 Οκτωβρίου 2017 - Νικολας5508 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολας5508 4 Οκτωβρίου 2017 Author #85 Share 4 Οκτωβρίου 2017 Προς το παρόν τα τιγράκια δεν ενοχλούν κανένα αλλο είδος.. μόνο κυνηγούνται μόνα τους το ένα με το άλλο.. σαν παιχνίδι μου φαίνετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολας5508 8 Οκτωβρίου 2017 Author #86 Share 8 Οκτωβρίου 2017 Βοήθεια!! Το gold gourami το ένα εβγαλε πάνω του κατι ασπρα στίγματα πολύ μικρα σαν αμμος ξέρει κάποιος τι μπορεί να είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 8 Οκτωβρίου 2017 #87 Share 8 Οκτωβρίου 2017 είναι κάτι τέτοιο;;; https://www.google.gr/search?biw=1600&bih=794&tbm=isch&sa=1&q=ick+fish&oq=ick&gs_l=psy-ab.1.2.0i19k1l4.17661.20496.0.21769.2.2.0.0.0.0.315.560.2-1j1.2.0....0...1.1.64.psy-ab..0.2.557....0.-EK7bF21kBE βγάλε μια φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολας5508 9 Οκτωβρίου 2017 Author #88 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Ναι είναι ακριβώς οπως τις φωτο που μου έστειλες!! Τι μπορεί να είναι? Εν το μεταξύ μένει συνεχώς σε μια γωνιά. Οι μετρήσεις είναι μια χαρά. Μόνο το ph βρίσκεται στο 8 αν διακρίνω σωστά έχω τις ταινείες τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 9 Οκτωβρίου 2017 #89 Share 9 Οκτωβρίου 2017 (edited) Βγάλε μία φώτο να μας βοηθήσεις σε παρακαλούμε πολύ για σίγουρη διάγνωση.. Αν είναι αυτό τότε είναι ick, είναι μια ασθένεια, ένα παράσιτο που δυστυχώς είναι πολύ μεταδοτικό και το ψάρι το κουβαλάει πριν μπει στο ενυδρείο, υπάρχουν άλλα ψάρια που έχουν αυτα τα σημάδια έστω κι ελάχιστα ή είναι το μοναδικό? Πόσα ψάρια έχεις μέσα και τί? Πότε πρωτοπαρουσιαστηκαν τα σημάδια και πόσο καιρό το έχεις το συγκεκριμένο ψάρι? Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2017 - Skoti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολας5508 9 Οκτωβρίου 2017 Author #90 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα skodi είναι σίγουρα αυτή η αρρωστια το έψαξα στο ιντερνετ. Δεν μπορω να το βγάλω φωτο γιατί είναι κρυμμένο στη γωνιά του φίλτρου και δεν φαίνεται.. εχει περίπου 2 μέρες που το παρατήρησα.. τα αλλα ψάρια φαίνονται μια χαρά. Αυτο το ψάρι το πήρα απο άλλο καταστημα. Εχω σύνολο 13 ψαρια. 6 tiger barb 3 gold gourami ( το ενα αρωστο) 2 paradise gourami και 2 gold algea eater. Λυτρα 120 Τι να κάνω αφου είναι μεταδοτικό να το μεταφέρω κάπου αλλού? Δεν εχω αλλο ενυδρείο .. ισως σε μια μικρή γυάλα να ρίξω αντιχλώριο? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νικολας5508 9 Οκτωβρίου 2017 Author #91 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Τελικά θα περάσω απο το καταστημα να παρω φαρμακο για θεραπεία.. ομως λέει αυτό μαλλον δεν θα την γλυτώσει επειδη αργησα.. ελπίζω τουλαχιστον να σωθούν τα άλλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 9 Οκτωβρίου 2017 #92 Share 9 Οκτωβρίου 2017 esha exit Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 9 Οκτωβρίου 2017 #93 Share 9 Οκτωβρίου 2017 (edited) μην μεταφέρεις το ψάρι,θα κάνεις θεραπεία σε ολόκληρο το ενυδρείο,για εμένα κανε και την παρατεταμένη δοσολογία (5 μέρες) Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2017 - xristosa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 9 Οκτωβρίου 2017 #94 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Θεραπεία θα κάνεις σε όλο το ενυδρείο καθώς και να βγάλεις το ψάρι το μικρόβιο υπάρχει ήδη μέσα στο ενυδρείο σου δυστυχώς, κατα ρχην ανέβασε θερμοκρασία στους 29,5 -30 σταδιακά, όχι απότομα, και από κει και πέρα ή κάνεις θεραπεία με φάρμακο όπως λέει ο φίλος από πάνω ή κάνεις θεραπεία με αλάτι, διαλέγεις.. Και πάλι με κάθε επιφύλαξη από εμένα διότι αν δε δω και φωτό δε μπορώ να είμαι σίγουρος για την αρρώστια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 9 Οκτωβρίου 2017 #95 Share 9 Οκτωβρίου 2017 αν βάλει το esha exit δεν χρειάζεται να ανεβάσει την θερμοκρασία 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 9 Οκτωβρίου 2017 #96 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Σίγουρα θα γνωρίζεις καλύτερα την εξέλιξη του στο γλυκό νερό καθώς εγώ γνωρίζω από θαλασσινό.. Δεν θα βοηθήσει στον πιο γρήγορο κύκλο της ζωής του παρασίτου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stathis spithas 9 Οκτωβρίου 2017 #97 Share 9 Οκτωβρίου 2017 Να δουμε φωτο!! Το exit δεν χρειαζεται πιο υψηλη θερμοκρασια.. Σε 3 μερες αν ειναι πρωτοζωο θα εχει εξαφανιστει.. Σκουπιτσα βυθου... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristosa 10 Οκτωβρίου 2017 #98 Share 10 Οκτωβρίου 2017 πριν 7 ώρες, το μέλος Skoti έγραψε: Σίγουρα θα γνωρίζεις καλύτερα την εξέλιξη του στο γλυκό νερό καθώς εγώ γνωρίζω από θαλασσινό.. Δεν θα βοηθήσει στον πιο γρήγορο κύκλο της ζωής του παρασίτου? σε αυτό δεν ξέρω να σου απαντήσω,εμπειρικά μόνο μπορώ να πω με σιγουριά πως η ασθένεια φεύγει χωρίς αύξηση της θερμοκρασίας (άλλωστε δεν αναφέρει πουθενά μέσα στις οδηγίες κάτι τέτοιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoti 10 Οκτωβρίου 2017 #99 Share 10 Οκτωβρίου 2017 Ευχαριστώ φίλε μου, κάθησα το διάβασα λιγάκι για το ick στο γλυκό και είναι διαφορετικό αρκετά από αυτό του θαλασσινού οπότε δικό μου το λάθος φιλαράκι!! Και ευχαριστώ για την διόρθωση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος