DIMITRIOS 9 Νοεμβρίου 2017 #26 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Πολύ μικρό ψάρι. ...από που τα πήρες; Να τα χαρείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 9 Νοεμβρίου 2017 #27 Share 9 Νοεμβρίου 2017 Μείνε στα 4, Ήδη είναι αργά για το πέμπτο Έχουν ίδιο μέγεθος και τα 4? Θα τα δεις να μεταμορφωνονται με τον καιρό. Σε τέτοια ηλικία ταιζα κόκκινο σκουλήκι και γαρίδα κατεψυγμενη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosgs 10 Νοεμβρίου 2017 Author #28 Share 10 Νοεμβρίου 2017 Εγώ ταΐζω αυτές. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Δοκίμασα γαρίδα κατεψυγμένη αλλά δεν τα είδα να την δοκιμάζουν. Ίσως να είναι μικρά ακόμη.Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosgs 6 Δεκεμβρίου 2017 Author #29 Share 6 Δεκεμβρίου 2017 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 7 Δεκεμβρίου 2017 #30 Share 7 Δεκεμβρίου 2017 ομορφα και πεντακαθαρα το ενυδρειο. δεν ειχες καποιο προβλημα με τα ψαρια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimosgs 9 Ιανουαρίου 2018 Author #31 Share 9 Ιανουαρίου 2018 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΛΑΚΙΣ 24 Απριλίου 2018 #32 Share 24 Απριλίου 2018 Φίλε μου καλημερα έχω στήσει και εγώ το ενυδρείο μου για πιράνχας αλλά δεν βρίσκω πουθενά (red belly κατά προτίμηση )είμαι στα ίδια λίτρα με τα δικά σου μπορείς να βοηθήσεις ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koulis7 9 Μαίου 2018 #33 Share 9 Μαίου 2018 Καλησπερα μια βοηθεια οποιος μπορει... εχω ακριβως τα ιδια πιρανχας εδω και 4 μερες... ενω αλωνίζουν μια χαρα μολις αναβω τη λαμπα εξαφανίζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Μαίου 2018 #34 Share 9 Μαίου 2018 πριν 9 λεπτά, το μέλος Koulis7 έγραψε: Καλησπερα μια βοηθεια οποιος μπορει... εχω ακριβως τα ιδια πιρανχας εδω και 4 μερες... ενω αλωνίζουν μια χαρα μολις αναβω τη λαμπα εξαφανίζονται Είναι καινούργια ψάρια λογικά και δεν έχουν προσαρμοστεί απόλυτα. Ετσι τρομάζουν όταν ανοίξει η λάμπα. Καλύτερα άνοιξε δικι σου θέμα, με πολλές πληροφορίες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος