Anna.tsi 1 Σεπτεμβρίου 2017 #1 Share 1 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας!ειμαι νεα στην ομαδα και θα ηθελα ν ρωτησω κατι που μου ετυχε μολις..εχω ενυδριο 60 λιτρων και εχω τρια χρυσοψαρα μονο που το ενα μου η γκλορι την ειδα ν μην κολυμπαει καλα πριν μια ωρα σαν ν εχει ασταθεια κ διχως ορεξη ουτε για φαγητο ουτε για κολυμπι..τι μπορει να εχει; Μου ταιριαξε με την ασθενεια της νηκτικης κηστης.. και χτες μου ηταν μια χαρα ζωηρουλα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 1 Σεπτεμβρίου 2017 #2 Share 1 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπέρα και κάλος όρισες το ενυδρείο είναι γλυκο η θαλασσινό Link to comment Share on other sites More sharing options...
pana 1 Σεπτεμβρίου 2017 #3 Share 1 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος Spy74 έγραψε: καλησπέρα και κάλος όρισες το ενυδρείο είναι γλυκο η θαλασσινό Χρυσοψαρα σου λεει καλε πριν 3 ώρες, το μέλος Anna.tsi έγραψε: Καλησπερα σας!ειμαι νεα στην ομαδα και θα ηθελα ν ρωτησω κατι που μου ετυχε μολις..εχω ενυδριο 60 λιτρων και εχω τρια χρυσοψαρα μονο που το ενα μου η γκλορι την ειδα ν μην κολυμπαει καλα πριν μια ωρα σαν ν εχει ασταθεια κ διχως ορεξη ουτε για φαγητο ουτε για κολυμπι..τι μπορει να εχει; Μου ταιριαξε με την ασθενεια της νηκτικης κηστης.. και χτες μου ηταν μια χαρα ζωηρουλα.. Πρωτον τα 60 λιτρα ειναι λιγα για 3 χρυσοψαρα Ειναι μονοουρα η διπλοουρα ταχρυσοψαρα σου ; Οταν τα ταιζεις αφηνεις τα φλεικς στην επιφανεια η τα μουλιαζεις ετσι ωστε να βυθιστουν; Καλυτερα στειλε μια φωτογραφια η βιντεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spy74 2 Σεπτεμβρίου 2017 #4 Share 2 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 48 λεπτά, το μέλος pana έγραψε: Χρυσοψαρα σου λεει καλε Πρωτον τα 60 λιτρα ειναι λιγα για 3 χρυσοψαρα Ειναι μονοουρα η διπλοουρα ταχρυσοψαρα σου ; Οταν τα ταιζεις αφηνεις τα φλεικς στην επιφανεια η τα μουλιαζεις ετσι ωστε να βυθιστουν; Καλυτερα στειλε μια φωτογραφια η βιντεο το θεμα ομως ειναι στο θαλασσινο 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kadmos 2 Σεπτεμβρίου 2017 #5 Share 2 Σεπτεμβρίου 2017 Το θέμα μεταφέρθηκε στη σωστή κατηγορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna.tsi 3 Σεπτεμβρίου 2017 Author #6 Share 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα σας!τα δυο ειναι μονουρα μονο η γκλορι που ειχε το θεμα ( η οποια απεβιωσε ενω την ειχα βαλει μονη της μπας και συνελθει και την βρηκα ανασκελα :'( στο πετ μου ειχαν δωσει μπιλιτσες αλλα επειδη ειχα διαβασει για το οτι καταπινει αερα τις μουλιαζα πρωτα..απλα ακομα δεν εχω καταλαβει τι μου επαθε..και το νερο ειναι γλυκο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
νικολας86 3 Σεπτεμβρίου 2017 #7 Share 3 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα κ απο μένα..ποσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου?απο φιλτρανση τι έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna.tsi 3 Σεπτεμβρίου 2017 Author #8 Share 3 Σεπτεμβρίου 2017 πριν 12 λεπτά, το μέλος νικολας86 έγραψε: Καλησπέρα κ απο μένα..ποσο καιρό τρέχει το ενυδρείο σου?απο φιλτρανση τι έχεις? Δυο βδομαδες περιπου και απο φιλτρο εχω ενα γερμανικο cristalprofi i60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
νικολας86 3 Σεπτεμβρίου 2017 #9 Share 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ας ξεκινήσουμε απο τα βασικά..το φίλτρο σου είναι αστρωτο και τα ψαράκια σου καιγοντε απο την αμμωνία..κάνε καθημερινές αλλαγές νερου το με αντιχλωριο βακτήρια και αεραντλία..τα σκοτώνεις αυτή την στιγμη Επίσης 60 λίτρα είναι παααρα πολύ λιγα γιαυτα τα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anna.tsi 3 Σεπτεμβρίου 2017 Author #10 Share 3 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο για το φιλτρο δεν το ηξερα αν παιζει ρολο και δεν με ενημερωσε η πωλητρια :/ και επειδη πηρα χρυσοψαρα την ρωτησα για ν παρω βακτηρια και και τα τεστ και μου ειπε οτι δεν θα χρειαζονται για τα συγκεκριμενα..πλεον εχω μονο δυο χρυσοψαρα και ειναι φυσιολογικα αυτα δεν εχουν καποιο θεμα αλλα επειδη μου απεβιωσε το πρωτο φοβαμαι μην τυχον και εχει "μολυνει" το νερο με καποιο τροπο..αρα τωρα πρεπει να κανω αυτο που μου λες;κ το επομενο βημα να παρω μια αεροαντλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
νικολας86 3 Σεπτεμβρίου 2017 #11 Share 3 Σεπτεμβρίου 2017 Κανένας Πετ σοπας δεν θα σε ενημερωσει σωστα. Πρεπει να πάρεις βακτήρια αντιχλωριο γιατί σε λίγο δεν θα εχεις καθόλου ψαράκια..το οτι τα βλέπεις εντάξει τώρα δεν σημαίνει οτι δεν έχουν πρόβλημα..αεραντλία και κάθε μέρα μικρές αλλαγές νερου μέχρι να στρώσει..βέβαια θες μεγαλύτερη γυαλα..οποτε το καλυτερο που εχεις να κανείς είναι να επιστρέψεις τα ψαράκια κ να στρώσεις μονο του το ενυδρείο χωρίς ζωντανα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος