Mr.Angelos 27 Αυγούστου 2017 #1 Share 27 Αυγούστου 2017 Επεστρεψα μετα απο καιρο και θελω να αλλαξω ψαροσυνθεση στο ενυδρειο, θελω να παω προς ασια απλα να κρατισω τους ancistrus και να βαλω gourami. εναν αρσενικο και 1-2 θυλικες επισης γινεται να βαλω ενα χαρεμι endlers ή θα γινει χαμος? απο φυτα θα εχω vallisneria gigantea,sabulata,polysperma και ενα επιφανειας μαλλον πιστια φιλτρανση εχω 750l/h και φωτισμο 10watt 6200k (θα τον αλλαξω συντομα) και το ενυδρειο ειναι 120λιτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGAPI7 27 Αυγούστου 2017 #2 Share 27 Αυγούστου 2017 Θηλυκά να βάλεις 2-3 κ όχι 1-2 με έναν αρσενικό! Τα pearl gurami είναι αυτά που το θηλυκό είναι εξίσου όμορφο με το αρσενικό! Κ τα πίστια που θέλεις να βάλεις στην επιφάνεια είναι το καλύτερό τους! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 28 Αυγούστου 2017 #3 Share 28 Αυγούστου 2017 Τα endlers δεν νομιζω να επιζησουν απο τα γκουραμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 28 Αυγούστου 2017 Author #4 Share 28 Αυγούστου 2017 (edited) πριν 13 λεπτά, το μέλος stav έγραψε: Τα endlers δεν νομιζω να επιζησουν απο τα γκουραμι. οποτε δεν κανουν? προτιμω να βαλω endlers παντος Έγινε επεξεργασία 28 Αυγούστου 2017 - Mr.Angelos Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 28 Αυγούστου 2017 #5 Share 28 Αυγούστου 2017 πριν 6 ώρες, το μέλος Mr.Angelos έγραψε: προτιμω να βαλω endlers παντος Για μενα πολυ καλυτερα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KostasGr 28 Αυγούστου 2017 #6 Share 28 Αυγούστου 2017 Αλλάζεις σύνθεση από τι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Angelos 28 Αυγούστου 2017 Author #7 Share 28 Αυγούστου 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος kkgr έγραψε: Αλλάζεις σύνθεση από τι; απο νεον για την ωρα τα εχω ακομα αλλα θα τα δοσω δεν μαρεσει που ειναι φοβιτσιαρικα και δεν κοπαδιαζουν απλα παει το καθενα οπου θελει και αμα παω κοντα τοτε πανε μαζι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος