denksero 25 Αυγούστου 2017 #1 Share 25 Αυγούστου 2017 Βοήθεια... [emoji2] [emoji2] [emoji2] Στάλθηκε από το HTC Desire 820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 25 Αυγούστου 2017 #2 Share 25 Αυγούστου 2017 Τι ακριβως χρειαζεσαι να μαθεις? Εχεις καθολου εξοπλισμο ή θα ξεκινησεις τωρα? Αν θες ριξε μια ματια εδω και θα σου λυθουν αρκετες αποριες για τα ψαρια που θελεις να διατηρησεις και οτι αλλο θες να ρωτησεις εδω ειμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
denksero 25 Αυγούστου 2017 Author #3 Share 25 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ,Πήρα φίλτρο, θερμοστάτη ,Ούτε τα αναλώσιμα για το φίλτρο δεν έχω ακόμα,Ούτε χαλίκι...Πάνω κάτω από την αρχή πάλιΣτάλθηκε από το HTC Desire 820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
denksero 25 Αυγούστου 2017 Author #4 Share 25 Αυγούστου 2017 Με τη μπορώ να βάλω τα guppy ώστε να μην έχουν θέμα Στάλθηκε από το HTC Desire 820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gifil 25 Αυγούστου 2017 #5 Share 25 Αυγούστου 2017 Καλησπέρα και απο εμένα. Διαβασε τα παρακάτω και θα δεις αναλυτικά οτι θες γ τα ψαρακια που σκέφτεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
denksero 26 Αυγούστου 2017 Author #6 Share 26 Αυγούστου 2017 Ευχαριστώ φιλαράκι πολύ καλό το άρθρο Στάλθηκε από το HTC Desire 820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
denksero 30 Αυγούστου 2017 Author #7 Share 30 Αυγούστου 2017 Ακόμα είμαι στο στρώσιμο χτες το βράδυ έβαλα βαλεριάνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 30 Αυγούστου 2017 #8 Share 30 Αυγούστου 2017 Βαλεριανα,χμ... Αν και δεν ειναι ενυδρειακο θα πρεπει να εχει πολυ καλα αποτελεσματα! Βαλισνερια θελεις να πεις μαλλον. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
denksero 30 Αυγούστου 2017 Author #9 Share 30 Αυγούστου 2017 Χαχαχχαα λέω κ εγώ πως μπόρεσα να θυμηθώ το όνομα τόσο εύκολα :-pΣτάλθηκε από το HTC Desire 820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Αυγούστου 2017 #10 Share 30 Αυγούστου 2017 Έτσι όπως έχεις βάλει την έξοδο του φίλτρου δεν θα έχεις καλή αναταραξη επιφάνειας και σύντομα θα πιάσει πρωτεϊνικό φιλμ και θα έχεις έλλειψη οξυγόνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
denksero 30 Αυγούστου 2017 Author #11 Share 30 Αυγούστου 2017 Το ανεβάζω πιο πάνω να κάνει αναταράξεις ? Τώρα είμαι δουλειά αλλά το απόγευμα θα μπορώ , ευχαριστώ ,Θερμοστάτη δεν έχω βάλω ακόμα έχω έναν αλλά δεν έχω την βάση του epic Στάλθηκε από το HTC Desire 820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 30 Αυγούστου 2017 #12 Share 30 Αυγούστου 2017 4 hours ago, denksero said: Το ανεβάζω πιο πάνω να κάνει αναταράξεις ? Τώρα είμαι δουλειά αλλά το απόγευμα θα μπορώ , ευχαριστώ , Θερμοστάτη δεν έχω βάλω ακόμα έχω έναν αλλά δεν έχω την βάση του epic Στάλθηκε από το HTC Desire 820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σωστά . Θερμοστατη δεν χρειάζεσαι ακόμα λόγω καιρού, σύντομα όμως ναι. Έχω χωρίς τις βεντούζες τον έβαζα για χρόνια αφού χάλασαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
denksero 30 Αυγούστου 2017 Author #13 Share 30 Αυγούστου 2017 Έχω φόβο μην πάθει τίποτα το γυαλί ,Τώρα από μόνο του είναι στους 30 ,Να τον βάλω κάπου στην μέση θα κάνει καλύτερη δουλειά δεν θα έχουν θέμα τα φυτά ?Στάλθηκε από το HTC Desire 820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 30 Αυγούστου 2017 #14 Share 30 Αυγούστου 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος denksero έγραψε: Έχω φόβο μην πάθει τίποτα το γυαλί , Τώρα από μόνο του είναι στους 30 , Να τον βάλω κάπου στην μέση θα κάνει καλύτερη δουλειά δεν θα έχουν θέμα τα φυτά ? Στάλθηκε από το HTC Desire 820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το γυαλί δεν παθαίνει τίποτα. Βάλτον σε σημείο που με την κυκλοφορία του φίλτρου να διαχέει την θερμοκρασία εύκολα σε όλο το ενυδρείο. Καλό είναι να μην ακουμπάει στα φυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος